Erkek arkadaşım artık sevgi sözcüğü kullanmıyor bana zaman ayırmıyor gün içinde benimle az konuşuyor eskiden böyle değildi ama benimlede ayrılmak istemiyor ne yapmam lazım bana yardım eder misiniz
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılSorunun temel sebebini bulmadan çözüme ulaşmak imkansız. Hele ki ikili insan ilişkilerinde. Bu sözcükleri neden kullanmıyor sana karşı bu değişimin temel etkeni ne. Başka birisimi, soğuma mı, senin bir hatan mı, onun sıkıntıları mı var, takıntımı yaptın, sana öyle geliyordur belki, canımı sıkkın gibi bir çok sorun olabilir. Bilemeden birşey yapamayız. aşık etmeye kafa yoracağına nedir bunun derdi diye kafa yorman daha evla. Aşık etmen için çaba sarfetmene gerek kalmayacak. Yeniden eski günlere döneceksin.
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çok ilgi gösteriyorsan bundan kaynaklı olabilir biraz Frenle kendini!
014 Yorumla
bence hiç ilgilenme.. ustune gıtme cunku oyle yapınca sımarıyorlar. onun oldugu ortamlardan kacma. aksıne gıttıgı yerlere gıt fakat onu görme. durmadan kotu seylerden degılde ıyı anılardan bahset... eskı gunlerı ozlettır ona. yanlız oldugunu hıssettrme ama erkeklerlede cok takılma mutsuz melenkolık bır hava sergıleme.. aynı durumda bendım bunların hepsını yaparak şu an nısanlıyım.. anlayıslı onu sıkmayan bunaltmayan cool bı hava sergıle ıyı sqanlar umarım mutlu olursun :)
01 Yorumla
+1 yıl2 yıllık bir ilişkimiz vardı oda benden ayrılmak istemiyordu bende cok üstüne düşüyordum. o cok ilgisizdi aynen sevgi sözcükleri kullanmıyordu sonunda askere gtti. beni sevdigini ama benimle olmadıgını söyledi ona tek lafım hoşcakal oldu bu lafta onun zoruna gitti
04 Yorumla- +1 yıl
smdi ayrılalı 3 ay oldu okadar zor ki oysaki onun içinde zor ama o teselliyi baska kişilerde baska kzlrda buluyor. bende hayatıma baskasını aldım smdi ilişkimiz süper ilerliyor. aşkı yasıyorum sevginin degerini kıymetini ögrendim. sende yol ver kmse vazgecilmez degilidr sen degil o kaybedecek seni sen daha mutlu olursun cok cokiyi birini bulursun emin ol :)
- +1 yıl
rica ederim :) insallah
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
55Cevap
+1 yılal bizden de bu kadar bizim de 5. sene de aman karısik bir de askerde bir yildir goremiyorum gelecek yakinda ama zor ya valla zor ayrilcam birakmiyo biraksam olmuyo sözlenelim gelince diyo zamana birakcan olmuyo
01 Yorumla
+1 yılGeçmişe donmene gerek yok. Eger ıkı ınsan arasında vazgecme duygusu yasandıysa o ılıskıde beklentı aramak yanlıs olur. Sen bence boslukta oldugun ıcın bunun pesındesın. Mılyonlarca erkek var. Gelecege bak hayat guzel :)
03 Yorumla- +1 yıl
Hıc kımse vazgecılmez degıldır.
+1 yılMum sönmüş olsa yakman için fikir veririz ama mum bitmiş be pembeli..
Yorumlarını gördüm, bir kaç şey yapmışsın ama işe yaramamış.
Gönlünce olsun diyelim ne diyelim -.-01 YorumlaBitmiş canım olmuyor eskisigibi eger eskisi gibi olmak istiyorsan kendi içinde onu bitiriceksin degersiz kılıp kendinin daha degerli oldugunu göstericrksin hayatını onun üzerine kurmadıgını göstereceksin o zaman o koşucak senin peşinden insanlar elde edene kadar degerlişmişsin gibi gösteriyorlar istediklerini alıncada 100 derece dönüyorlar
00 Yorumla
+1 yılÇok Basit Onla İlgilen Kızların yaptığı 5-6 taktiği uygula aynı ortamlarda bulun
o seni tekrar bulur merak etme :) biz erkeklerde ilgi bekleriz :D05 Yorumla- +1 yıl
yok be şımarmamız için ev muhabbeti olcak.. ilişkide ayrılık varsa hemen şımarma olmaz..
Ortam , ortak arkadaşlar çok önemli ; Eski Sevgilinle takılanlarla Sadece Normal Konuşma
arkadaşlarıyla fazla konuşma sana asılırlar veya hemen çıkma teklifleri gelir... sınırda durucan :D - +1 yıl
iyi şanslar /// Benimde dediğim gibi (İ'm Şair) Aşk Dediğin iki varlığın birbirini tanımasıdır... ve sevmesidir.
Hala İbret almayacak mısınız kardeşim bak sevgili diye bir kavram zaten yok Müslümansan bunu bilmen gerek... Nasibinse zaten gelir seni bulur ama bunu bilemessin ayrıl ondan Allahın Emrinden çıkma. Haramda mutluluk ararsanız Mutluluk size Haram olur.
21 Yorumla- +1 yıl
Hakli 👏👏👏
+1 yılo ayrılmıyorsa sen ayrıl anam sen ayrıl yavrum. ömrünü heba etme bir öküzün arkasında bak 10 yıl heba ettim ben
05 Yorumla- +1 yıl
o ayrılmak istemesin sen istedikten sonra kim tutabilecek önemli olan senin istemen
- +1 yıl
heh o istemiyor demiyeceksin o zaman ben istemiyorum diyeceksin. bak sorunu çözdün. ona zaafın var ve her ne kadar dangozluk yapsa da içinde onu kazanma hırsı var.
+1 yılSıkılmıştır ya ilişki her zaman çok iyi gidecek diye bir şey yok uzun ilişkide her iki tarafta sıkılabilir bence sen ilgini kaybetme zamanla düzelir
03 Yorumla- +1 yıl
Canım sıkılmış olabilir bunun zamanla geçip geçmeyeceği önemli olan. Yaşadıkları şeylerde onu sıkmış olabilir. Biraz daha bekle eğer böyle giderse ilişki bitmiştir zaten hemen karar verme
Rakıyı gören suyu, kadını gören yatağı düşünür olmuş… Ne içmesini bilen var ne de sevmesini...
01 Yorumla
+1 yılZamanla monotonlasir bu normal bisey. Bizde 3 yıldır beraberiz seni anlıyorum
03 Yorumla- +1 yıl
Bazen kavga ediyoruz. Bazen cazibemi kullanıyorum. Bazen oyun oynuyoruz sanki yeni tanışıyor gibi yapıyoruz. bir anda iliskinin başındaki gibi oluyo öyle davranınca.. kendimi ozletiyorum arada. Saygiyi kaybetmeyin ilk günlerdeki gibi kelimeleri seçerek konuş. O izlemese bile sen ac romantik film izle ordan örnekler al mesela. Illa ondan bekleme sen suprizler yap. En sevdigi yemegi yap. Tuttugu takımın formasını al hatta cakmagini bile alsan yeter. Havalar soğudu aşkım diyip eldiven hediye et. Yani büyük seyler sart değil. Sen sevgini hissettir ki meyvelerini zamanla toplarsin
+1 yılilişkimizde eski heyecan yok gibi belki de biraz düşünmek için zamana ihtiyacımız var bir süre ara verelim de bak bakalım taklalar mı atıyor yoksa daha da mı soğudu. ona göre karar ver.
01 YorumlaÖnceden de aşık maşık değildi bence... Bağlama çekmiş sana bir önce.
01 YorumlaBence onu karsina al arkadas gibi konus sevgili givi degil kendince problemleri olabilir. Ve yakin zaman da duzelirsiniz insallah
03 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılSüleyman Hocanın büyüsü varmış 72 saatte kendine bağlıyormuş ben pek inanmadım ama sen seviyorsan bir dene :DD
04 Yorumla- +1 yıl
Modern büyücü ama bu sitesi var atabilirim?
- +1 yıl
Peki sen bilirsin :))
- Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiye heycan kat. Detay sorma nasıl katıcağını bende bilmiyorum , evli olsan taktik verirdim ama sevgiliyken nayn ;))
01 Yorumla Sende ilgi göstermiyormuşsun zaten artık yoLun sonuna geldiniz hayırlı oLsun çorba yap sıcak sıcak iç için yansın biraz şimdiden :DD
02 Yorumlaİlgi istiyor olabilir yakasına yapış va bırakma habire ilgi göster hep yanında ol bir isteğin var mı diye sor varsa yap seni nasıl nasıl mutlu edebilirim diye sorabilirsin
03 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 595 cevap paylaştı. daha önceden aşık olduğunu nerden biliyorsun ki tekrar aşık etme düşüncelerine kapılıyorsun
016 Yorumla
+1 yıl2 dakka ilgisiz kalmaya gelemiyorsunuz dimi? hadi git kos baska birinin kollarina?
01 YorumlaSana ilgisi azalan biri icin kendini yorma. Zamana bırak kimse vazgecilmez degildir. Yasadm biliyorum.
01 YorumlaSeninle ilgilenmiyorsa eskisi gibi değilse artk seni sevmiyor denekki seninle gönül eglendiriyor. Ilişkiyi senin bitirmen daha iyi olur senin için. Sen üstüne gittikce böyle o daha cok uzucektir seni.
03 Yorumla
+1 yılCok ustune dusme, serbest birak o senin pesinden kosar seviyorsa tabii
01 Yorumlaaşk film mi de tekrarını yapacaksın 2014 yılındayız aşktan mı bahsediyorsun güldürme beni :))
03 YorumlaNeden aşık etme çabasındasınki nerde tırak orda bırak.
013 Yorumla
+1 yılHer ne yapıyorsan tam tersini yap. O zman düzelecektir
03 Yorumla- +1 yıl
Şuaki haliniz iyi değil birde tersini yap belki diyorum belki..
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılİlgi göstermesiğin birinden ilgimi bekliyorsun komik😪
07 Yorumla- +1 yıl
İlgisiz diye onu suçluyorsun :)
- +1 yıl
Bunu bu zamana kadar sen yapınca bişi yok ama o yapınca kabahatli oluyo? Hataları kendinde ara kendini düzeltirsen herşey düzelir..
- +1 yıl
Onunda hataları var elbet ama sen kendinden başla gerisi gelir.
Kızgınsa düzelir ama soğuduysa yapacak birşey kalmamıştır :/
03 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaranızda seks varsa normak böyle davranması ama yoksada vermemendende sıkılmış olabilir ya da öyle biri değil diyorsan onda sen sadece alışkanlık olmuşsun gibi
018 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıldediğim gibi böyle biri değilse alışkanlık olmuşsun onda o zaman sana olan sevgisi bitmiş gibi.
Cevap sahibi+1 yılbirde alttaki yorumlarda farklı şehirlerde yaşıyoruz demişsin bu ilişkinin kurtarılması tamamen imkansız hale gelmiş
Cevap sahibi+1 yılböyle şeyler genellikle birden bire oluyor zaten o an film kopuyor.
Cevap sahibi+1 yılbence konuş ayrıl uzaktan ilişki yürütmek çok zor hatta yaşadığı yerden bir kıza bile bir şeyler hissedebiliyor olabilir.
Cevap sahibi+1 yıldediğim gibi ondaki sevgi değil alışkanlık olmuş herhalde yalnız kalmaktan korkuyor karar senin tabili uğraşırım kurtarırım diyorsan ilişkiyi ışık görüyorsan üstüne düş pek sanmıyorum ama kurtarırsın belki
Cevap sahibi+1 yılalışkanlık işte alışmış sana bu alışkanlığın içinde hepsi olabilir.
Cevap sahibi+1 yılbirde uzaktanda ilişki yürümüyor ben ayrı illerde yaşayıp ilişkiyi uzun sürdürenini görmedim.
Cevap sahibi+1 yıluzun dediysem evliliği kastetmiştim ama neyse :) senin kafan çok karışık bence önce sen bir karar ver çünkü sevgilin hiç düzelmiyebilirde her şeye hazırlıklı ol bir karar verirken
Cevap sahibi+1 yılönemli değil yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
son kullanma tarihi geçmiş belli boşa zaman harcama önüne ve gelecegine bak
01 YorumlaOnu sorgulama sıkma huzur ver ve herzaman yanında olduğunu hissettir :)
02 Yorumla- +1 yıl
Bana yazarmisin
Bence fazla düşme üstüne bırak inceldiği yerden kopsun bu ikiniz içinde en iyisi olur
02 Yorumla
+1 yılDemekki adam kendini esir gibi hissetmeye başlamış. Az konuş, az şikayet et ;)
03 Yorumla- +1 yıl
Fazla üstüne düşme, emin ol şu zamanda birliktelik çok zor. Bir erkekten sürekli ilgi bekliyorsan az konuşacaksın. Sözümü yabana atma ;)
Cilve felan yap eğer hala aynıysa senın biletini kesmıstır
03 Yorumlabiraz anlayıs goster belkı hersey gene eskısı gıbı olacaktır
06 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim erkek arkadaşım da aynısıydı şimdi deli gibi aşık peşimden koşuyor
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılamin
- +1 yıl
Evet ya naptin ki bana yazsana
Arkadasin mal mi esya mi? Kimse kimseye malik degil
00 Yorumla
+1 yılSpor yap baldırlarını geliştir
sana tekrar aşık olur00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Karıya götür ^_^ seni ölene kadar unutmaz bu iyiliği kim yapsa unutamaz da neyse
00 Yorumla
+1 yılçat kapı yanına git özledim falan de erkek milletiyiz kızım erir gider karşında
05 Yorumla- +1 yıl
hiç görüşmediniz mi
- +1 yıl
mesafeler çok zordur kim ne derse desin açık konuşmak gerekirse ilişkinizin uzun surecegını sanmıyorum elbet ki biticek..
+1 yılerkek arkdaşlının isteklerini karşıla aşık olmaz belki ama yanında olur
05 Yorumla- +1 yıl
hiç şansın yok sanırım
- +1 yıl
varsa sorun yok o zaman tebrikler iyi eğlenceler
+1 yılİlşiki abi kardeş illikisine döndüyse ayrılmak sünnettir
04 Yorumla- +1 yıl
Halakızı dayıoğlu?
- +1 yıl
Görümce elti
Aşk İlişkileri konusunda 486 cevap paylaştı. Yatır dizine fur totosuna.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArtık. verme zamanı gelmiş her erkegin istedigini ver ona ozaman gör onu :)
02 Yorumla- +1 yıl
aynı şeyi kız kardeşinin erkek arkadasıda düşünse hoş mu olur
+1 yılGeçti borun pazarı sür eşeğini niğdeye..
232 Yorumla- +1 yıl
Çünkü gerçek bu ilişki yıprandıktan sonra geri dönüşü yoktur..
- +1 yıl
sen oluruna bırak zaten o yeni birisini bulunca seni bırakır..
- +1 yıl
kötüyle ne alakası var hayatın gerçekleri bunlar sonuçta 1900 lü yıllarda yaşamıyoruz o zamanlar birisiyle sevgili olmak demek işi evlilikle noktalandırmak demekti ama şimdi sevgilik sadece bir kelimeden ibaret sevgili olursun yaşanacaklar yaşanır ve biter bu kadar basit daha sonra döngü tekrar başlar yeni bir sevgili yeni heyecanlar sonra o da biter bir gün gelir bu döngüden sıkılırsın açık ilişki ya da fuckbuddy ilişkisi tercih edersin ta ki evlenene kadar evlenince de ilk 1-2 yıl çok güzel olur ama ondan sonrası yine standart. ama bu sefer çoluk çocuk mevzuları falan olacağı için doğru insanla evlendiysen fazla detaylarla uğraşmaz evliliğine devam edersin o da olmazsa boşanırsın ama boşanma olayı benim en nefret ettiğim şey.
- +1 yıl
Sen öyle san...
- +1 yıl
ben gerçekleri söylüyorum asıl sen çok hayalperestsin.
- +1 yıl
Ama olmayacak dualara da amin diyemezsin..
- +1 yıl
çünkü amaçlarınız farklı sen evlilik istiyorsun o istemiyor... Anlaşılan sen kendi kendine gelin güvey olmuşsun.
- +1 yıl
Bilemiyorum umarım ileride pişman olacağınız bir karar almazsınız evlilik gibi.
- +1 yıl
neyse yaşınız kaç ?
- +1 yıl
Anladım peki ya iş kariyer falan sadece seni sormuyorum onu da soruyorum ..
- +1 yıl
23 yaşında sınava mı hazırlanıyorsun çok geç değil mi ?
- +1 yıl
Anladım eğer senin de polislik işin olursa o zaman evlenme işin olabilir ama diğer durumda bu hayat şartlarında özelde çalışan bir kişiyle ev geçindirilmez.
- +1 yıl
valla bilemem günümüzde evlilik çok zor iş ikinizin de adam gibi bir geliri yoksa rezil olur boşanırsınız..
- +1 yıl
neyse senin konuna gelirsek hiç bir zaman eskisi gibi olmayacak sana karşı bundan emin olabilirsin.
- +1 yıl
Neyse öyle olmayacağını bilsem de umarım senin dediğin gibi olur iyi günler.
+1 yılOluruna bırak. Uğraşma.
01 Yorumla
+1 yılbuyu yapmasınlar sıze
03 Yorumla- +1 yıl
ya bu buyu yapan bazı kendını bılmez ınsanlar var ondan soyledım ben yasadım cunku gıymedıgım ayakkabının ıcınden ne yazısı oldugunu bılmedıgım daha sonra sorup ogrendıgım buyu cıktı tabı hemen yaktım ordan aklıma geldı dostum arkadasım dedıgın ınsanlar genelde kıskanc olanları var
Bence kendini biraz geri çek
01 YorumlaEski gunlerinizi hatirlat. Nostalji yap
05 YorumlaSadık olsun, güven hissettirsin.
01 Yorumladikkat çek biraz.. hoşlandığı şeyleri yap
04 Yorumlaİlgilszlk varsa aldtyr olabilir maalsff
02 Yorumla
+1 yıltek yapman gereken yokluğunu hissettirmek ;)
01 Yorumla2kere olmaz ayni sahisa, zor is
03 YorumlaEtkiye tepki yap,, sende aynı şekilde ona davran.
01 YorumlaBiraz dişiliğini kullan.
011 Yorumla- +1 yıl
Bu iyiydi :D
- +1 yıl
Gözüne farklı görünebilir. Skype denen bişey var. Ben çok kullandım yeterince faydası oluyor :)
+1 yılHoroz büyüsü yaptır ona
04 Yorumla- +1 yıl
Ne dalgası ya =)) iyilik yaramıyor size de
- +1 yıl
Akşam istersen ifriti ziyaretine göndereyim 65 levellik cindir
+1 yılbaskasini bulmuş kesin :dd
01 Yorumlabu sana aşık olmadığını göstermezki
05 Yorumla- +1 yıl
Onu biktirdigini :d naptiysan artk
+1 yılseni seviyom de panpiş
03 Yorumla- +1 yıl
şaka yapyım deme sakın :( egosu tavan yapmasın