Erkeğin tekrardan beni sevmesini nasıl sağlarım?

Merhabalar öncelikle arkadaşlar ben birkaç gündür çok kötü günler yaşadım 1 haftadır neredeyse sevgilimle konuşmadık ilişkim 5 senelik ve akrabam aileler biliyor artık ama son 1 aydır sürekli bitirmeye gidiyoruz her sefer artık tartışmalarıma katlanamadığını tahammül edemediğini söylüyor. Anlamıyorum neden böyle içim huzursuzdu bayadır neyse sonra ben buna uzun bir mesaj yazdım eskisi gibi olmadığını neden böyle olduğunu o da bana her şeyden artık uzaklaşmak istediğini söyledi sonra ona beni artık sevmiyor musun sprusunu yönelttüm o da bilmiyorum dedi yani o kadar kırdı ki bu kelime beni 5 senemi verdim ben bu adama sonra işte bu kafamı yedi bitirdi 2 günsür bu konuyu açtım ona o da sinirlendi sonunda istemiyorum artık dedi olmasın dedi olmuyor artık dedi sonra ben çok ağladım ettim 2 gün konuşmadık dayanamadım yazdım dedüm bu resimlerimizi unutuyor musun felan o da evet yazdı o kadar yalvardım ki ona kaç gündür nerdeyse bir haftadır yalvardım ona evet en sonunda döndü bana ama şu an da da eksik bir ley hissediyorum sanki eskisi gibi sevmiyor beni kendimi zorla benle olsun diye zorlamışım gibi hissediyoeum evet arkadaşlar uzak mesafe ilişkisi bu arada uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz ama ben şu an huzursuzum bir de size danışmak istedim bir yardımcı olun benim ne yapmam gerek

Erkeğin tekrardan beni sevmesini nasıl sağlarım?