Merhabalar öncelikle arkadaşlar ben birkaç gündür çok kötü günler yaşadım 1 haftadır neredeyse sevgilimle konuşmadık ilişkim 5 senelik ve akrabam aileler biliyor artık ama son 1 aydır sürekli bitirmeye gidiyoruz her sefer artık tartışmalarıma katlanamadığını tahammül edemediğini söylüyor. Anlamıyorum neden böyle içim huzursuzdu bayadır neyse sonra ben buna uzun bir mesaj yazdım eskisi gibi olmadığını neden böyle olduğunu o da bana her şeyden artık uzaklaşmak istediğini söyledi sonra ona beni artık sevmiyor musun sprusunu yönelttüm o da bilmiyorum dedi yani o kadar kırdı ki bu kelime beni 5 senemi verdim ben bu adama sonra işte bu kafamı yedi bitirdi 2 günsür bu konuyu açtım ona o da sinirlendi sonunda istemiyorum artık dedi olmasın dedi olmuyor artık dedi sonra ben çok ağladım ettim 2 gün konuşmadık dayanamadım yazdım dedüm bu resimlerimizi unutuyor musun felan o da evet yazdı o kadar yalvardım ki ona kaç gündür nerdeyse bir haftadır yalvardım ona evet en sonunda döndü bana ama şu an da da eksik bir ley hissediyorum sanki eskisi gibi sevmiyor beni kendimi zorla benle olsun diye zorlamışım gibi hissediyoeum evet arkadaşlar uzak mesafe ilişkisi bu arada uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz ama ben şu an huzursuzum bir de size danışmak istedim bir yardımcı olun benim ne yapmam gerek
+1 yılÜzüldüm adına, en çok kırılan kalbine ve verdiğin 5 yılına.. sevgide bitiyor maalesef canım. Senin yalvarman hoş olmamış, ona "beni istediğin şekilde kurabilirsin" imajını vermişsin çoktan ve sevmiyorsa artık sana gram acımayacak.. zor bikiyorum ama biraz kendini dinlemeni, zamana bırakmanı, onun üzerine gitmemeni tavsiye ediyorum. Mesela o yazmadan yazma, isterse günler geçsin, eğer sevmeme değilde kafa karışıklığı yaşadıysa ilişkinize karşı senin yokluğunu hissetmeye başladığında bunu daha net anlar bu yüzden ikiniz için zaman ver.. kitap oku, arkadaşlarınla dışarı çık, yani bi şekilde kafanı dağıtman gerekiyor. Çünkü bu hayatta neyi çok ister üzerine düşersen inan bana o senden gider, eğer kaderinse buna hiç bir şey mani olmaz zaten...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hayatım bir erkek için kendini bu kadar hirpalamaya değer mi sence? Evet duyguların asla hafife alınacak bir şey değil ama inan kendine yazık ediyorsun. Hayatinin baharı daha kaç yaşındasın elbet birileri girecek. Degmeyecek biri için niye kendini üzüyorsun? Seni sevseydi çabalardi bir şeyleri düzeltmek isterdi ama onun yaptığı ortada. Bence ilişkiyi bitirip yoluna bakmalı kendini de toplamalisin
04 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama bilmiyorum sence son kez denemeye değmez mi 5 yıl için
Soran+1 yılHaklısın sanırım
Bir erkeğin seni tekrar sevmesini sağlamaya çalışmak bana doğru gelmiyor.5 sene baya uzun bir süre ama birşeyler olmuştur onun tarafında istemiyorum diyorsa zorlamanın bi anlamı yok bir erkek için kendini harap etmene değmez artık sende yazmamalisin çocuğa bırak napiyorsa yapsin şerefsiz yalvarma ona
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın benim tartışmalarım boş yere tartışmalarımdan bittiğini söylüyor sence bahane mi bu bundan ilişkiden soğur musun
+1 yılSoruyu gözlerin yaşlı yazdığını o kadar iyi tahmin edebiliyorum ki... Ne oldu da böyle oldu bilmiyorum ama aynısı zamanında bana da olmuştu. Ben de senin yaşadığın şeylerin apaynısını yaşamıştım ama nafile. Giden gitti ama ne için gittiği bilinmiyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten o kadar zorlanıyorum ki odamın her köşesinde onun hediyeleri her yerinde o sabah kalktığımda onunla konuşuyorum akşam yatarken o bilmiyorum nasıl olucak tekrar beni sevsin istiyorum
- +1 yıl
Bırak zorlama zorladıkça daha çok kaçacak zaten ve bırak gitsin. Bir gün pişman olur elbet
Soran+1 yılBunu başarmak istiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılUğraşma sevmez gittiyse
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde 3 yillik bi ilskim vardi hersey okadar iyidi guzeldiki hep oyle olacak saniyodum 3. Yilimizda baktim oyle soguk yapiyoduki bana karsi saygisi dahi kalmamisti artik ariyodum misal uzun uzun konusuyoduk ama son donemlerde kisa kisa cvplar verip kapatiyodu bisey olmaz diyodum duzelir diyodum en son yakin arkadasimla yattigini ogrendim ozan hersey bitti ilk zamanlar yemekten kesiliyosun okadar zayiflamistimki gormeliydin ama hicbirsey degmiyo hic bisey senden degerli degil eger mutsuzsan birak gitsin ama hala aranizda ask sevgi varsa devam ett
09 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten çok üzüldüm cidden allah düşmanımın başına vermesin bilmyiorum ona güveniyorum bu konuda ama işte bir kere ayrılık girince araya sanki soğukluk ve mesafe de giriyor gibi
Cevap sahibi+1 yılSana eskisigibi davraniyomu misal sevdigini soyluyomu
Soran+1 yılŞöyle evet şu an öyle davranıyor ama bilmiyorum içim yine huzursuz şu an iyitiz ama kendim tuhafım kötü hisseditorum
Cevap sahibi+1 yılNe diyecegimi bilmiyorum en iyisini sen bilirsin biraz zamana birak oluyosa devam et olmasada zorlamanin anlami yok
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Bu Erkoların yakın arkadaş sevgisi ne olucak hep böyle
Cevap sahibi+1 yılBilmem size sormali
- +1 yıl
Sözüm meclisten dışarı gerçekten çok yav**klar cidden
- 1 yıl
Cok merak ettim sonucunda ne oldu?
Aşk İlişkileri konusunda 478 cevap paylaştı. erkeklerin geneli iliskilere hormon tesiri altinda bakar, cinsellik konusunda kadinlar olabildigince uzak durmali eger iliskiye deger veriyorsa, seviyom falan filan hikaye, yalani boldur, inanirsan, boyle cirmalarsin iste, erkeklerde duugusallik cok cok zayiftir, hakkaniyete onem veriyorsa, koleksiyon pesinde kosmaz, ortada birakmaz, evlenir
00 YorumlaSevgilinin artık kaybetme korkusu kalmamış. Ne yaparsa yapsın senin gitmeyeceğini biliyor. İyi bir gününüzde ayrılmayı sen iste. Çok kararlı ol. Artık söylediklerine dayanamadığını belirt. Kesinlikle ilk yazan sen olma. Eğer yazarsa, konuşmaya çalışıyorsa kaybetme korkusu biraz işlemiştir, eğer hiç yazmıyor ilgilenmiyorsa zaten başkası vardır. Kendine yazık etme.
13 Yorumla
Soran+1 yılşu an her şey iyi ama ben tekrar ona dediğin gibi o korkuyu yaşatmak istiyorum belki diyorum tekrar eskisi gibi olur hani derler ya kaçan kovalanır ama bunu nasıl yapıcam bilmiyorum ilk bana bağlamam lazım tekrar
Soran+1 yılHaklısın sanırım bakalım şu an devam edelim böyle benimle iyi bir zamanında aklını alıp ayrılayım ondan belki dediğin yarar işe ama çok riskli bir şey
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılIki ihtimal var.
1. Cocuk serefsiz , baskasini buldu vs..
2. Bes senede cocugu yiprattin senle bir omur geciremeeyecegini anladi.07 Yorumla
Soran+1 yılSanırım bahanesi 2
- +1 yıl
Bahanee mi realite mi
Soran+1 yılBilmiyorum hani bir ilişkide tartışmak normaldir ama sanırım uzak da olmamız daha kötü anlaşmak açısından birbirimizi daha yıpratıyoruz tartışmalarda ve büyüyor küçücük bir mevzu olsa bile o da artık buna tahammül edemiyor öyle söylüyor yani
- +1 yıl
Aranızda şiddetli geçimsizlik var demek ki uzatmanın anlamı yok sana tahammül edemiyorsa gerek yok artık Ayrıca ilişkide sürekli tartışma normal değildir ilişki insanı huzur verir tartışma ciddi konularda nadiren olmalı
Soran+1 yılBilmiyorum ya ben biraz mesafeye bağlıyorun bu tartışmaları
- +1 yıl
Sen de bir problem yoksa sırf mesafede sorun varsa ya yakın yere taşınacaksınız ya da gene ayrılacaksınız
Soran+1 yılYakın yer olması imkansız o orada yaşıyor orada büyüdü yurt dışında ben türkiyede akrabam ayrıca yaz kış geliyorlar ama işte yetmiyor bize tek konuşma telefon da olduğu kadar görüntülü felan
Hanim ablam kac yaşındasın kac yasinda tanıştınız eğer cok gencken tanisti iseniz belki dogru maceralar olmasi gerekiyor ve monotonluga girmissinizdir , sadece sevgili ol ol nereye kadar evlemsiniz biraz roller değişir hayatiniza cinsellik rengide dahil olur ama kuruya sevgililile bir yere kadar
00 Yorumla
+1 yılBaşka biri kafasını karıştırmış olabilir, iç huzursuzluğundan vicdan azabından kurtulmak için yaptı büyük ihtimal. Kesin kararlı, uğraşmana değmeyecek.
00 Yorumla
+1 yılOna yalvararak çok büyük hataya düşmüşsün konu ne olursa olsun kendini bu kadar alçaltmamalısın. Anladığım üzere araya soğukluk girmiş ikinizinde biraz birbirinizden uzaklaşmasında fayda var. İkinizde biraz kendide çeki düzen verip sakinleşip sonrada tekradan adam akıllı herşeyi sakince tekrar konuşmanız gerekiyor. Böylece ikinizde doğru kararlar alıp, bir uzlaşmaya varabilirsiniz. Sizin tek ihtiyacınız olan şey zaman.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. 5 yıl ilişki yaşarsan adam bıkar ! Bunu anlayamadınız gitti
09 Yorumla
Soran+1 yıl5 yıllık ilişkide bende vardım ve bıkmadım seven insan bıkmaz evliler kaç yıl beraber yaşıyorlar ne alaka bıkmak
Soran+1 yılSonuçta 5 yılı boşuna yaşamamış o kişide severek grlmiş isteyerek gelmiş kimse zorlamadan ama ilişkide bazen kırılmalar olur bende buraya o yüzden yqzdım sırf 5 yıllık ilişkim kurtarılsın diye bunda yanlış olan 5 yıllık ilişkim olması değil bence
Soran+1 yılEe benim gibi olanlar gibi 10 yıllık ilişkiyi yürüten insanlarda var yeterki kalpte olsun
Soran+1 yılBak ben şu an burada demek istedipim şey sizi kırmak değil anlıyor musun ama 5 senelik bir ilişki bu ilişkiyi kurtarmak istiyorum aileler biliyor ve biliyorum ki bunun sonunda ikimizde yanıcaz ama işte evlilik diyorsun bazen fırsatlar el vermez buna ben daha okuyorjm o yurt dışında yani o kadar daha zaman var belki de 3 sene daha işte ben bu yüzden çabalıyorum 5 senelik bir ilişki yaşafın allah korusun bitti bu ilişki sonra her karşına gelende onu arayacaksın bakıcaksın ki her yerde o tekrar aynı şeyleri baştan başka bir adam ile konuşacaksın ki bu da xor çünkü o kadarlık ilişkiden çıkıp başkadını tanımak zor
Soran+1 yılEvet öyle
İstemiyorum dediyse yalvaraman çok saçma zorlama olan hiç bir şeyin önemi yoktur.. yanlış yapmışsin
06 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın bende böyle istiyordum dediğin gibi yapmak ama bir ilişkiye 5 seneni vermişsin hemen bitiremiyorsun her şeyi
Soran+1 yılÇok haklısın ama belki seviyordur diyorum belkide o da çabalıyordur
- +1 yıl
Seven insani hissediyorsun Zaten inan bana çabalamaya ya da çabalasin diye görmeye uğraşmaya gerek yok.. bahaneler sevmeyenler içindir seven bahane etmez derler ya buda onun gibi... Seven ulaşacak yer bulamasa kuşun kanadında Haber yollar... Bu kadar üzerine düşme çünkü bunu kadın yapınca özelikle.. bazen öyle önemsiyor öyle değer veriyoruz ki sevdiğimiz için o kadar çok basiylesiyoruz ki bize değer vermeye tenezzül bile etmiyorlar... onun için önce kendi değerini bil..
Soran+1 yılÇok güzel konuştun evet bu saatten sonra benim ne yapmam lazım sence
+1 yılUlan bir erkek için kahrolunur mu be püü sana bir de uzaktan ilişki. Ayağa kalk ayağa toparlan 🤨
04 Yorumla- +1 yıl
Sevgi ask nedir bilmeyen ayinin tekisin
Soran+1 yılOlmuyor ki 5 sene sonra kalbime nasıl söz geçiriyorsun evet aklım yapma diyor ama kalbim acıyor
Soran+1 yıl@funnygood122 derken
- +1 yıl
Bana diyor skkaka :D
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılo erkek ben olsaydım hiç şansın olmazdı ama onu bilemem
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı. Biraz mesafe koy, rahat bırak , düşünsün senin değerini anlasın. İsterse gelir zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYasiniz kucuk gibi ban oyle geldi
Yas da onemli sonucta ha sana tavsiyem zorla iliski yapma o madem bitiriyor birak bitirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılYaşım 20
Cevap sahibi+1 yılInan bi erkegin gonlu yoksa o iliski olmuyor hadi bi sekilde ilgi verirsin ikna edersin ama erkek sevmese nasil olacak olmaz haksi miyim?
Cevap sahibi+1 yılHaksiz
Cevap sahibi+1 yılKiza ilgilenirsin iliskiyi toparlarsin ama erkek oyle degil
bak nasıl olur biliyomusun?
129 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Soran+1 yılNasıl işte
Soran+1 yılEvet işte aynısı ve onun korksun istiyorum beni kaybetmekten korksun eskisi gibi elimde olmadığını avucunun içinde olmadığımı görsün yalvarsın istiyorum yine deli gibi sevsin
Soran+1 yılUzaktan nasıl kıskandırırım hmm bir erkeğin beni beğenmesi olabilir fakeden yazması ama bunlar klile işte başka çözüm lazım yani gidip de bir erkek ile buluşup konuşamam nasıl olabilir ki başka
Soran+1 yılİyi de eski flört dediğim de o zaman her şey daha kötü olmaz mı
Soran+1 yılHmm mantıklı aslında olabilir bak bu denenir
Soran+1 yılEvet evet anladım ama şimdi bizim ilişkimiz de böyle şeyler dopru görünmüyor yani şimdi ben onunla buluştum desem saçma acaba yolda rastlaştık selam verdi desem daha mı mantıklı
Soran+1 yılEvet bak bu denenir çok sağol gerçekten takibe alıyorum seni takip edersen mutlu olurum
Soran+1 yılEttim takip
+1 yılSeni istemeyen in prdinden koşma 5 sene diyosunda ya 10 sene olsa sonra yine seni bıraksa zararın neresinden dönersen kâr
00 Yorumla
+1 yılBence sıkılmış olabilir, eğer ayrılmak istiyorsa sal gitsin, zaten kendine geldiğinde değerini anlayıp geri döner.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Uzak mesafe derken ne sıklıkta görüşüyordunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılYazın ve kışın
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba, saglayamazsin
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol ya
Ne de olsa köprüden önce son çıkışta! Normal yani…
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. O zor olsa bile dediğin değerin kalmaz!
00 Yorumla
+1 yıl5 dakka kopek ederım onu kapında
02 Yorumla
Soran+1 yılNası
- +1 yıl
dm den ysz
+1 yılAllah yardımcınız olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin
+1 yılUmursama onu o gelsin seni bulsun
06 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum neyin doğru neyin yanlış oldupunu o kadar bağlandım ki ona 5 sene olmuş nasıl yapıcam bilmiyorum hiç böyle bir şey yaşamadık
- +1 yıl
Gelip geçer emin ol
Soran+1 yılNasıl geçer ki acısı 1 haftadır neler yaşadım yemeden bile kesildim o kadar özledim ki onu
- +1 yıl
Millet 50 yıl evli kalip boşanıyor
Soran+1 yılHaklısın ama 3 ay kaldı gelmesine belki diyorum yüz yüze görüşürsek düzelir her şey ama bir yanımda diyor ki gidince yine aynısı olursa biz hiç böyle olmadık ve artık bu 1 hafta o kadar ümidimi kırdı ki
- +1 yıl
Kendini Bu kadar birşeye şartlama sevsen dahi köle olacak gibi buyruğuna girme cok üzülürsün
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılNeden duramadin
01 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü onu çok seviyorum önceden o daha düşerdi üstüme şimdi ben yalvardım resmen gelsin diye ve şimdi çok kötü hissediyorum evet eskisi gibi konuşuyoruz acaba diyorum mesafe mi yıpratıyor bilmiyorum ne yapacağımı
Giden gitdi gitdiği gün bitdi knk
01 Yorumla
Soran+1 yılKnk öyle olmuyor işte 5 yılını verdiğin biri nasıl bitireceksin ki o 1 hafta ne kadar canım yandı
+1 yılUğraşmaya değmez
00 Yorumla
+1 yılDeğersiz misin
00 Yorumla
+1 yılBırak onu kendini sev. giden gitsin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. birak
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBüyü yap knk sdjkglifo😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılSoguyan kalp sevmez
00 Yorumla
+1 yılEtkileyerek
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl mesela
- +1 yıl
Konusarak
Soran+1 yılŞuanda da konuşuyoruz ama nasıl konuşma
- +1 yıl
Seks
+1 yılsş los urp
00 Yorumla