Güzelmiş 🤞 böyle böyle aldatmalarin bahane alt yapilari hazirlaniyor.. "aldattım seni evet ama niye bi sor, bakalim sen beni kiskaniyor musun hala eskisi kadar seviyor musun diye yaptim" tarzinda.. tertemiz kafalar..
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hanımefendi gerçekten çok doğru söylediniz aynen o amaçla yaptım. Bana hak verdiğiniz için teşekkür ederim
Sevgilisini veya flörtünü karsı cinsle kıskandıran birey ağzımdan cıkacak her türlü kötü sözü hakediyordur. eski flörtüm veya eski sevgiilimdir kendisi.
Emin o okadardir biriyle flört ederken başka biri ile resim koyuyorsun sen hayiridr abi hani anladin mi şu an bunu yapan ilerde ilişkide ne yapar der ve soğur yani ki görürsün davranışından vs kendini geri çekecektir
Pardin da kendini ne sanıyorsun da başkasını cezalandirma yetkisinde bulunuyorsun bak yoluna Allah aşkına ya umarım o kızda bir daha irtibat kurmaz senin gibi biri ile
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Güzelmiş 🤞 böyle böyle aldatmalarin bahane alt yapilari hazirlaniyor.. "aldattım seni evet ama niye bi sor, bakalim sen beni kiskaniyor musun hala eskisi kadar seviyor musun diye yaptim" tarzinda.. tertemiz kafalar..
Hanımefendi gerçekten çok doğru söylediniz aynen o amaçla yaptım. Bana hak verdiğiniz için teşekkür ederim
Sevgilisini veya flörtünü karsı cinsle kıskandıran birey ağzımdan cıkacak her türlü kötü sözü hakediyordur. eski flörtüm veya eski sevgiilimdir kendisi.
Şaka mısınız ya?😅
Bunu kıskanan kadın tanımam. Direkt siler. Ve soğur bu kadardır. Kadınların bu tarz pisliklere tahammülü yoktur.
Ben şahsen böyle bir şey görsem soğurum kıskanmam. Kusura bakmayın ama hareket çok çocukca
Kız umarım senden ayrılmıştır biraz kitap okuyun da beyniniz gelişsin saçma sapan şeylerle uğraşmayın.
abi sen şaka mısın ya?
tamam kıskandırırsın da bu kadar da değil ben olsam bir daha konuşmazdım
Aldatması yakındır haketmişsin
Ama ben onu kendime daha fazla bağlamak için yaptım. Dizlerime kapansın bana yalvardım diye
Bekle yalvarır
👏👏👏🤣🤣🤣
Senden sogumustur emin ol
Yok ya o kadar değildir ya
Emin o okadardir biriyle flört ederken başka biri ile resim koyuyorsun sen hayiridr abi hani anladin mi şu an bunu yapan ilerde ilişkide ne yapar der ve soğur yani ki görürsün davranışından vs kendini geri çekecektir
Ama kendini çok naza çekti ve bunu yapacam ona ceza yolu açık olsun:)
Pardin da kendini ne sanıyorsun da başkasını cezalandirma yetkisinde bulunuyorsun bak yoluna Allah aşkına ya umarım o kızda bir daha irtibat kurmaz senin gibi biri ile
Hatta durum mesajıma 3 ayrı kızla sarmaş dolaş foto mu sıralı şekilde koyayım da karşısında kimin olduğunu görsün ve koşarak uzaklassin:)))
İğrençsin
Sayı 5 e çıktı :) Bence daha fazla olumsuz yazma yoksa işi showa dokecem florte yazık olacak:)))
Banane ya senin dengesizliğinden kızdan nazardan yap istersen 1000 kız ike resim at bana olan birsry yok kendini düsürürsün anca
aferin... sımdı senden dahada sguyacak
Yakında o da yapar benzerini
Bitmissindir gözunde
Abazan demiştir ne diyecek başka 🤔
Ne var ki bunda
Yaptığınız çok saygısızca bir hareket olmuş.
Bırakılırsın şimdi sen sınırları aşmışsın
Soğumuştur kesinnn
Net sogurdum ben çok itici bı hareket
İrrite edici
Sen çok fenasin 🤣🤣🤣
abim sen manyak msiin
net sogurum
Direk soğuma sebebi
Kusmalik🤮