AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
98Cevap
Aldatmaz
Aldatır
@eneskilinc_4 insan sevdiğine neden böyle bir kötülük yapar ki
İnsanoğlu daha iyisini daha çogunu bulunca herşeyi yapar
Var sayayim hatta
Açık aramaz
Aldatamaz
Sevdigini yipratmaz
ALDATMAZZZ
Aldatmaz.
seven insan hayt huyt yapmaz
Aldatmaz
mesela kiyamaz sana
Kırmaz dökmez yapıcı olur
aldatmaz mesela
El kaldırmaz mesela
Senin gibi nadide bir çiçeğe el kalkmaz zaten 🌸
🙂🙂🌸🌸 @oskibey
@oskibey sen o nadide çiçekli yüzlerine bakma bi konuşurlar aman allah kabir azabı daha hafif gelir🙈😂
@FerhatÇınarX Sadece hak edenlere 🤪
nasıl etiketlenir yorum bilmiyorum ama mutlaka okursun bu yorumu: ne getirseniz başımıza, kafayı yedirtsenizde bize lakin biz sizi sevmekten vazgeçemiyoruz. Bi canım var sevenime sevdiğime feda olsun. Çok sevdim değerim bilinmedi bıraktı beni ama ben kalbimde hep onu yaşattım hiç yalnız kalmadım ki hiçbir zamanım onsuz olmadı ki☺️
Sizler de iyi ki varsınız 🙂 Bu dünya ne kadınsız ne de erkeksiz ilerlemez. Bizim varlığımız için bile senin bana, benim sana ihtiyacım var. İki cinsiyette değerli ve gereklidir elbette. Kalp kıranlar da bir şekilde kırılıyor zaten. Intikam için debelenmeye gerek yok 👀 @FerhatÇınarX
çabucak aşık olan birisi değilim 23 yaşındayım ve hayatıma girebilecek iki insan tanıdım biri ilkim oldu en kötü en zor günümde beni bıraktı gitti antidepresan ve uyku ilaçlarıyla hayatıma devam ettim hastaneye düştüm 4 sene hayatım hüsranla geçti uzun süreden sonra başka biriyle tesadüf gibi bi şekilde tanıştık bambaşkaydı benim için diğer kızlardan çok farklıydı kızıyordu bağırıyordu üzüyordu ama kalbinin derinliklerinde sevgisi vardı bedenimden bi parça olarak görmüştüm ama o da beni bıraktı intikam alasım tabi ki de yok mutlu olsun istiyorum ama başkasına gitsinde istemiyorum. keşke sevgi duygumu yok edebilseydim keşke her erkek gibi sadece ilişkide canım cicim ayrılıkta eyvallah diyebilseydim ama ben imkansızlıklarla seviyor ve ondan vazgeçemiyorum. sence bu duygusal düzeyim zamanla azalır mı sevmekten korkuyorum artık?😔
Yaa 🥺
Oğlum sarılasım geldi yaa.. Off.. Umarım bir an once toparlarsin. Ben de artik tam birakamiyorum kendimi senin gibi. Belki zamanla aşabilirsin.
umarım diyeceğim ama demekte gelmiyor içimde güzel sevmek belki de en büyük güzelliğim etrafımdaki yalan sevgilere inat gurur duyuyorum bazen ama içimi çok acıtıyor aynı duyguya sahip olmayan her kimse ömrümden ömür alacak biliyorum lakin inanıyorum ki elbet bu acılarımızın mükafatı kalbimizi taçlandıracak. çok sevdiğim bi söz var sabrın meyvesi tatlıdır😇
Tatlı bana dokunuyor.. Sanirim sabirsizlik benim icin daha iyi 😅🙏
senin profile baktım sende 👎
@FerhatÇınarX Beni puanlayacak kadar puanın yok aslında ama pekii
demek istediğim başka bişeydi kardeşim ama yine de derdime ortak olduğun için minnettarım teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum sana☺️
Ne sunduğun belli ama rica ederim tamam 🙂🙌
Kısıtlamaz
Seven insan dokunmaya kıyamaz
Seni üzmez
Çok şey
İnsan herşeyi yapar.
Ağlatmaz
Bencillik yapmaz
Aldatmaz
M s... j atarmısın
Aldatmaz
İlgisiz bırakmaz
Seven insan ayrılmaz
aldatmaz
Öpmeye kıyamaz ☺️
Aldatmaz
Aldatmaz
Aldatmaz
Umarsız davranmaz
Kolay vazgeçmez
Aldatmaz
Öyle bir aldatırki beklemedigin zaman
Sen aldatiyon galiba kişilik meselesi bu
Hayır. Erkekler hata insan oğlu yapar başka güzel birisi veya yakışıklı birisi görürse yapar
Ahlâk sahibi bir insan yapmaz ben bu kanaatteyim
Yapar ablacım yaparrr şu an onların hiçbiri göz önünde değil
Tekrar söylüyorum Ahlak önemli vesselâm...
Tamam ablacım :)
Çabalar
Gitmez
Giderr
Ne alaka
Gitmez
Aldatmaz
Ebemi *
Kusurlarını soyelmez
P.. çlik yapmaz
Başkasına bakmaz
Seven insan aldatmaz