Sevgilim zorla sahip oldu bana istemediğim halde ve 1 hafta sonra evli olduğunu öğrendim beni kandırdı psikolojim bozuldu neyapabilirim bir akıl verin lütfen kınamayın beni böyle birinin seviyo olma ihtimali var mı
2 ay
Allah akıl fikir versin sana, seven biri böyle yapar mı hiç? evli olduğu halde seni kandırıp sonrada zorla sahip çıkar mı? Şimdi ne bekliyorsun? Karısını boşayıp seni almasını mı? Böyle bir hayalin varsa çok beklersin. Vakit kaybetmeden şikayetçi ol ondan cezasını çeksin, hem karısı hemde onu tanıyan her kes bilsin bunu.
Neden boşamasın
Seni kandırıp zorla sahip olan biri seni mi seçer karısını mı?
Özelden anlatsam nasıl yaptığını zorlamı değilmi söylermisin
Kusura bakma özelden konuşmuyorum ama istersen buradan yaza bilirsin gizlisin nede olsa
Öncelikle, yaşadıklarının ne kadar zor olduğunu anlıyorum ve tamamen senin yanındayım. Böyle bir durumla karşılaşmak gerçekten üzücü ve zor. "Seven insan bunu yapar mı?" diye soruyorsun; gerçek sevgi, saygı ve dürüstlük gerektirir. Seni kandıran ve duygularını istismar eden biri ne yazık ki bunu göstermiyor.
Kocaman bir "hayır", böyle birinin sevme ihtimali yok diyebilirim. Senin iyiliğini düşünen biri böyle bir şeyi yapmaz. Yapabileceğin en önemli şey kendine ve sağlığına öncelik vermek. Profesyonel bir destek almak, bu süreçte kendini iyileştirmene yardımcı olabilir. Unutma, senin değerini bilen birileri mutlaka var ve sen de buna layıksın. Kendine karşı nazik ve anlayışlı ol. İhtiyaç duyduğunda güvendiğin arkadaşlarınla veya ailenle konuşmaktan çekinme. 🌟💕
Cevap
4Cevap
İhtimal yok. Umarım biran önce kendini kurtarırsın.
Kurtarma gerek dimi
Böyle birinden kendimi
Aynen öyle, sana saygısı yok, gerçeği saklamış ki çok önemli bir detay. Tamamen kullanma amaçlı yaklaşmış. Biran önce uzaklaşmalısın bence
Tam olarak öyle değil
Özel de konuşalım mı
Zorla yaptıysa sevmiyordum değer vermiyor dur size
Öyle mi
Evet zorla mı oldu sen de istemesen evine gitmexdin ama zorla olmuş oluyor mu bu daha önceden bişey demismiydi yani
Anlatmak istersen dinlerim
Geçmiş olsun ne yapabilirsin stres yapma sil at artık gerek var mı ona üzme kendini bu bir leke değil 🫂
Leke bu ve ben çok utanıyorum
Beni tehdit ediyo ama
Ailene anlatırım
Çok korkuyorum
Bana dedi ayrılmayacaksın benden yoksa arabayla takip ederim gördüğüm yerde arabaya atar kaçırırım
Korkar dimi karısından
Karına yazacağım dedim en son karıma yazarsan bende senin ailene yazarım dedi
Karısını boşamaz dimi
Ben bununla devam edersem nolur sence bi fikir verir misin
Haklısınız
Zorla sahip olan biri sevgiden bahsedemez
seven yapmaz