Güncellemeler
+1 yıl
Daha önce cinsel ilişkisi olmadığını söyleyip 5. yıla girmeye bir hafta kala olduğunu itiraf etti ve beni kaybetmek istemediği için öyle bir yalan söylediğini söyledi halbuki bana bunu ilk zamanlar söyledi zaten sorun olmazdı benim sorunum ilişkiye girmesinde değil 5 yıl boyunca yalan söylemesinde kafam çok karışık
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Nasıl yani? 🤔🙄Farklı eğilimlileri mi varmış?
Enteresan bir şey bir ilişkiye başlarken neden yalan söylerki insan olduysa oldu söylersin en başta ya da madem yalan söyledin neden sonra bunu açıklıyorsun 🤔😆
Ondan ayrılmayacğımı söyleyerek zorladım oda dayanamadı
Ne fark eder ben bir ilişkiye başladığımda söylerim ne var ne yok ya da söylemiyorsam hiç söylemem iklemde kalmaya gerek yok ve su zamanda ilişki yaşamayan erkek yoktur yani
Mesela zaten ilişki yaşaması değil yalan soymesi ve bence öyle küçük bir yalan değil bu
Yalanın küçüğü büyüğü olmaz yalan yalandır bugün bu kadar küçük bir yalan yarın belki daha büyük yalanlara kapı açar
İşte benim kafamı karıştıran da o ona nasıl güveneceğim artık
Güven bir bardak gibidir birkere kırıldığın da eskisi gibi olmuyor yani sürekli şüphe ve kuşku ile hayat geçmez
Doğru söylüyorsunsunuz teşekkür ederim
Rica ederim hayatında her şey güzel umarimm🌼🦋
Umarım sizindeki 🌸🤍
👍🤓🦋🌼
Sen böyle bir şey söylesen bırakırdı onu bil 😂
Başta seni kaybetmemek için saklamış sıkıntı olmaz erkekler için böyle şeyler çok önemli olmadığından söylemek istememiş olabilir sen de dert etme
Ne gibi yalan söyledi ki
Ne gibi bir yalan sjmdi bu
5 yılımın boşa gittiğini
Saol çok iyi moral oldu
Kusura bakma. Bu benim için diyelim. Sen üzerine alınma
Ne konuda?
Ne gibi
Güle güle 👋🏻
sever