Bir ilişkiye başladınız diyelim, karşı tarafın yalanları ortaya çıkmaya başladı tepkiniz ne olurdu?
Özellikle bu sitede kızlar soruyor'da bazı kız arkadaşlarla konuşma fırsatım oldu sanki azrailim gibi yalanlar söylemişler sonra doğrusunu açıklıyor insanın güvenesi gelmiyor insanı neden slk yerine koyar bazı insanlar Yalan sizi sadece o an kurtarır ya öyle düşünüyorum :)
Başka bir yalan söylüyorum ama sadece kötü insanları kandırırım kandırmak derken böyle sanal ortam flan değil kendini çakal sanan bir erkek gelir bana yavsar niyetini anlarım ve sonra onu once kendime bağlar sonra acı cektiriim sonrada 300 400 TL'lik ayakkabılar giysiler aldırıp bırakırım.
Bende sevgili kastetmedim sen hep öyle anlıyosun kanka ya 😄😄. Yalan konuşan insandan uzak durulmalıdır kankam bütün kötülükler yalanla başlar. Ne gerek var yalan konuşmaya? Söylemek istemediği şeyler olur o konuda konuşmaz detaya girmez ama yalan başka kankam sende biliyosun.
Hayır yalan söylediklerinde kazanımları ne oluyor onu anlamıyorum ben :) Burada çok fazla kişiyle sohbetim olmadığı için öyle bir duruma düşmedim henüz. Çok bilinen biri olmamanın faydaları :)
Dürüst insan kalmadı. Bazı şeylerin üzerini yalanla örtmeye çalışan insanlar vardır. Bu insanlar "ACİZ" İnsanlardır. Bir insan neyse o olacak. Olduğu gibi görünecek, tanıtacak kendini. Yalan bütün kötülüklerin anasıdır..
Yalanın büyüklüğüne, küçüklüğüne göre değişir aslında. Beyaz yalanlar az çok idare edilebilir fakat büyük ve ilişkimizi etkileyecek yalanlar ilişkimizi bitermemize neden olur.
Ufak tefek yalanlar olabilir hani bazen biseyden cekinince söylenebilir ama tabi sonra bunu kendisi söylicek. Ama ufak tefek yalani soyledikten sonra tamamen saklamak yalani büyütür
En İyi Cevaplar