İlişki başlangıcında söylenilen yalan farkedildiğinde neler olur?

Merhabalar, ilişkimiz başlayalı 4aya yakın bir süre oldu öncelikle şunu söylemeliyim birazdan anlatacağım şeyi hiç dert edecek bir insan değilimdir normalde yalan söylenmediği sürece ama işin içine yalan girince içine oturuyor insanın haliyle. Bundan 4 ay önce gerçekten hoşlanarak başladığım ilişkimin ilk dönemlerinde herhangi bir yakınlaşmada bulunmadım çünkü kız arkadaşım kendinin daha önce son raddeye varmadığını hep bi noktada kesildiğini belirtmişti ve bende saygı duyup olması gerektiği zaman olacağını düşündüm, yakın zamanda yakınlaştık ve olması gereken bazı şeylerin olmadığını farkettim ve bunu kırmadan güzel bi dille sormaya çalıştım fakat kendisi daha önce yaşamadığını tekrar tekrar belirtip sen bunu kafanda kurucaksın biliyorum ama olmadığında ısrarcı oldu gerçekten kafamdamı kuruyorum bilmiyorum ama olaydan sonra sorma gereksinimi duymadım bir kaç gün ama aşırı düşündürmeye ve başka konularda yalan aramaya başladım açıkcası çünkü sanırım biraz güven kaybına uğrattı beni aslında gerçekten bunu sorun edecek biri değilim ama yalan söylemesi içime dokundu açıkcası çünkü baştan beri beni tanıdığı ilk günden beri böyle bir yaklaşımda bulunmamıştım ki cidden önemli değil bu konu benim için sadede geliyim yormayayım sizide arkadaşlar sizce gerçekten yalan söylemiyor olabilirmi veya yalan isede sizce ne söylersem bana dürüst olabilir cidden çünkü kafamda kurdukca sonucun kötüye gideceğini biliyorum her hareketinde bir artniyet arayacağım bi yardımcı olun ya
İlişki başlangıcında söylenilen yalan farkedildiğinde neler olur?