Sevgilimle ayrılmak zorunda kaldık ben onu bıraktım o kendince kendini haklı görüyor ben kendimi haklı görüyorum 2 gün boyunca telefonu tamirdeydi ve bana hiçbir şekilde ulaşmadı kafayı yiyecektim isteyen her türlü ulaşırdı telefonu alınca direkt yazdı aradı açıkladı kendini ama yazmak istemedi bence yine de son bir kez sarılmak istiyorum gitmeden desem ve son kez sarılsam gururum ezilir mi ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aşk da gurur var ama gerçek aşk ise karşılıklı ise gurur olmaz o zaman
Karşılıklı ama redderse diye korkuyorum çünkü birkaç saat önce de ben onu reddettim ayrılacaksak yüz yüze konuşup güzelce ayrılalım düşman olmayalım dedi düşman değiliz zaten artık istemiyorum dedim ama şimdi de son kez sarılmak istiyorum yazsam çok mu gurursuzluk olur
Karşılıklı sevgi devam ediyorsa gururda belli bir sınırda kalmalı..
Karşılıklı sevgi devam ediyor ama redderse diye korkuyorum çünkü birkaç saat önce de ben onu reddettim ayrılacaksak yüz yüze konuşup güzelce ayrılalım düşman olmayalım dedi düşman değiliz zaten artık istemiyorum dedim ama şimdi de son kez sarılmak istiyorum yazsam çok mu gurursuzluk olur
Eğer gercekten seviyorsaniz gururu yok sayin ikinizde
O bana dedi madem ayrilicaz güzelce konuşup bitirelim düşman gibi olmayalım dedi ben de düşman değiliz güzelce bitirdik artık istemiyorum dedim birkaç saat önce
Ama son kez sarılmak istiyorum yazsam ne olur
O da seni seviyorsa sevdigini biliyorsan sana hissettiriyorsa söyle son defa bulusalim o zaman yaz
Reddettikten sonra demem saçma olur mu
Hm o da var dogru. Bilemedim simdi o zaman deme boş ver sen bilirsin.
Eğer karşılığını alabileceğini düşünüyorsan yani ümit varsa yok saymalısın imkansızsa kendimizi değersizleştirmeye gerek yok
O bana dedi birkaç saat önce buluşalım ayrılacaksak da güzelce ayrılalım düşman gibi olmayalım dedi ben de zaten düşman değiliz artık istemiyorum diye reddettim ama şu an da son kez sarılmak istiyorum yazsam çok mu saçma olur ya da çok mu gurursuzluk olur
Bi sansini dene denemekten zarar gelmez
Ne alakası var ya bu yazma konuşma işlerine çok takiliyosunuz
Reddederse diye korkuyorum
Ne alaka bitti ilişkimiz derse
Yaa onu demiyorum telefonu yokmuş yazmamış buna çok takiliyosunuz... Red edilmekten de korkuyorsun... Bu konunun açılımı uzun da yorgunum useniyom jeuru
Birinden haber alamamak ne kadar kötü bir şey yaşadın mı
Sürekli kafamda bir sürü şey kurdum benimle konuşmak istemediğini düşündüm hiçbir şekilde ulaşmadı tam da barışalım derken
Evet yaşadım haklısın ama ayrılmak mantıksızlık... Yaptığına kayıtsız kal demiyorum ama komple bitmesi sacmalik
Ne yapmalıydım
O kadarını bilmiyorum
Tam barışalım derken ortadan kayboldu 2 gün telefon tamirde diye ama isteyen arkadaşından da her türlü ulaşırdı bahane geldi bu bama
Anlıyorum ama karşılık veremiyorum çünkü kendi hayatimda bile bu sevgili aşk tür konularindan çok aşırı sıkıldığım için içim almıyor en iyisini yapmışsın boş ver biraz yalnız kal tadını çıkart
İşte ondan önce son kez sarılmak istiyorum ona söylemeli miyim sence
Neden sarılınca ne değişecek ki bitirdiysen sarilma noktayı koyup kendin virgül yapmaya çalışma
Bitirdim ama böyle olmasını ben istemedim o beni çok üzdü ve daha da üzülmek istemedim sarilmak istiyorum çünkü kime ne zaman ne olacağı belli olmuyor sebep aramıyorum sarılmak istiyorum o kadar
Söyle o zaman
İstemezse
Konuyu kapatır iletişime gecmezsiniz
Tamam teşekkürler
Rica ederim
ne olursa olsun haber verirdi bence bir şekilde başka telefon mu yok
Mesaj isteklerim kapaliymis numaramı da bilmediği için ulaşamamış ben zaten o konuda kendimi haklı buluyorum hâlâ beni suçluyor tamirde olduğunu biliyordun diye
Şimdi son kez sarılmak istiyorum desem çok mu gurursuzluk olur
canım zaten numaranı bilmemesi başlı başına sorun bence deme fikrin değişir
ama sen haber vermemesi konusunda sonuna kadar haklısın için rahat olsun
Ben de onunkini tam olarak bilmiyorum o yüzden o olayda suçlayamam
Evet o konuda haklıyım hâlâ kendini haklı görüyor
Çok saçma bir sebepten bitirmişim
sende yanlış yapıyorsun bilmen gerekiyor ezbere
Böyle bir olay olacağını bilemezdik
O yüzden ihtiyaç duymadım o da duymamıştır
seviyorsan bırakma.
Seviyorum ama çok üzülüyorum ve yine olur mu artık bilmiyorum 2 kere ayrıldık ve ilişkimiz toksik oldu bence
O kadar kafam karışık ki
Sadece sarılmak istiyorum hiç konuşmasak bile
Ondan son isteğim bu ona söylemeli miyim
aynı durumu bende yaşıyorum biz 50 den fazla ayrıldık barıştık ve toksikte ama seviyorum seviyor ne yapalım bir şekilde ilerliyoruz
Evet ya toksik ama yine de hala çok seviyor ve özlüyorum yaziyim mi son kez sarılabilir miyim diye
Bir de şöyle bir olay var arkadaşlarım çevrem falan çok karışıyor bu konuda asla barışmamızı konuşmamızı istemiyorlar kendimi kısıtlanmış hissediyorum üzülmemi istemiyorlar ama hep de karışmaları kötü değil mi
delimisin sen kimseyi ilişkine karıştırma
Sarılmak istemezse ne yapıcam
Buluşmak istedi ben reddettim çünkü
Birkaç saatte ne değişti diyecek
Gurur daha önemli bana göre