Tipim، yüz şeklim böyle، ama geçirdiğim bir rahatsızlıktan dolayı kafam biraz büyük. Sizce Aşk konusunda hiç şansım yok mu? Siz olsanız böyle birine şans verir misiniz? ( Yanlış anlaşılmasın، buradan hiç kimseye yürümek gibi bir niyetim yok. Sadece merak ediyorum. )
Tipi iyi olup sadece, geçirdiği bir rahatsızlıktan dolayı kafası biraz büyük olan birine şans verir misiniz? Lütfen dürüst olun?
Kusur aramak için bakılırsa bulunur. Öyle bakmadığım için de göremiyorum otomatik olarak bulamıyorum. Elinde olmayan bı nedenden olmuş sonuçta niye şans verilmesin.
Dalga geçmek isteyenler hep bir bahane uydurur. Mesela çenesi küçük der. Kulakları yamuk der. Boyu kısa der. Boyu aşırı uzun deve gibi der. Der de der.
Bana da mesela ilkokul çocuğu diyorlardı. Sence ben ilkokul çocuğuna mı benziyorum? Bu sitede birsuru kez sordum yaşım kaç görünüyor diye. Ortalama 24 oldu cevaplar.
Yani sırf beni üzmek için yüzün çocuk gibi diyorlardı sınıftaki canım.
Ben şu anda dershaneye gidip 1 kez daha üniversiteye hazırlanıyorum ve bahsettiğim kişiler de mezuna kalmış، ders durumu kötü olan، dersle pek ilgisi olmayan kişiler.
Okulun ilk başları dalga geçmez bunlar (genelde) Dersler giderek yoğunlaşıp zorlaştıkça, sınavlar başlayınca vs. Sınavlara girmek bunlara zor gelir, sinir hastası olurlar, etrafa sararlar. Önüne gelene laf atarlar
Dersler onlara çok zor geldiği için akıl hastası oluyorlar. Bana da yapan oldu. Hepsi tembel, ger. zeka. lı tiplerdi. Bunun tek sebebi; derslerin onlara çok zor gelmesi
Evet، ben 4 yil once Yks'ye girmiştim ve hedefim olan Baskent Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'ni tutturmustum، ama ailemin baskısıyla okumayı hiç istemediğim bir bölüm tercih ettim ve bölümümdeki derslerimde çok zorlandığım için geçen sene sonu azami süremi doldurup okuldan atıldım.
Kıskançlıktan deliye dönmüşler. Bunu belli etmek istemiyorlar. Laf sokuyorlar Kendileri istedikleri üniversiteyi hayatları boyunca kazanamayacaklarının farkındalar ger. zekler
Sana laf söylemelerinin sebebi: Kendileri çok başarısız ve zeka seviyeleri düşük Seni kıskanıyorlar Bu kadar basit. Maalesef ger. zek. ler her yerde var
Böyle yorumlar yaparak şeytanca dusunmeme sebep oluyorsun، biraz daha bu tür yorumlar yapmaya devam edersen yarin dershaneye gittigimde kesinlikle onların kalbini kirarım. 😂
Şeytanca düşünmek değil bu. Doğruyu söyledim. Onların kalbini neden kuracaksın? Onların kalbi zaten kırık 😂😂😂 Senin zekânı görünce deliriyorlar, bu onlara yeter
Suratı inanılmaz çirkin ve cüce boylu bir kadın bana herkesin içinde "Aa ben onu çocuk sandım" demişti. Ben de ona "Benim de başka insanların dış görünüşü hakkında fikirlerim var ama bunu, onları kırmamak için söylemiyorum" demiştim gözlerinin için baka baka. Yüzüme bile bakamamışti, yerin dibine girmişti 😂😂😂😂
Ama senin durumun biraz farklı, bunlar çok haylaz ve birkaç kişiler. Tam tersi olup seninle daha çok dalga geçebilirler.
Karşında birden fazla kişi varsa kesinlikle cevap vermeyeceksin. Lafın altında kalınca daha çok sataşmaya başlarlar. Bu da seni daha çok rahatsız eder. Umursamaz olacaksın
Başka bir yerde bir kız bana laf atmıştı. Cevap vermedim. Aylar sonra o kızla arkadaş olduk. "Ben seni çok kıskanıyordum, özür dilerim" demişti durduk yere kendisi özür dilemişti benden. Yani kendisi zaten farkında neden laf attığının, seni çekemediği için. Senin bir karşılık vermene gerek yok
Ama özellikle bir tanesi bu konuda çok şaka yapıyordu. Kendisi profesyonel basketbolcuydu ve gecenlerde macta çapraz baglarini kopardi. Birkaç gün boyunca kursa siniftakilerin destegiyle، ayaginda sargiyla، seke seke geldi. 😂
İnan çok büyütüyorsun kadınları. Bir kısmı ömrünü evde yatarak geçiren, bir kısmı giyim kuşam makyajla bozmuş. Akıllı kadınlar var tabi. Biraz özgüven olsun. Aslan gibi delikanlısın. Ehlini bulman duasıyla
Geçenlerde sınıfımdan biri Koksal babaya benzedigimi soyledi، birkaç gün sonra da sinif arkadaşlarım yeni tanistigim sizofren birine " Abi nasıl ؟ Iyi değil mi ؟ " diye sordu، و da kafamın büyük، vucudumun در küçük olduğunu، zayıf olduğumu söyledi.
Sen söyleyene kadar kafanın büyük olduğuna dikkat etmedim bile, belli bile olmuyor. Neden kendinizi hayallerinize odaklanmak yerine küçük ve ceviz kabuğunu doldurmayacak engellerle meşgul ediyorsunuz anlamıyorum
Bak sunu unutma zengin ya da aman aman yakisikli olanin degil giridimvi olanin sevgilisi olur. Ki eli yuzun duzgun birisin sadece girisken olman lazim.
Aslında ağzı iyi laf yapan biriyim، ama küçükken atlattığım bir travmadan dolayı içime kapandım ve uzun bir süre de hiç kimseyle iletişim kurmadim. Şu anda da iyiyim، ama kendimi çevremdeki diğer insanlardan daha farklı görüyorum، geçmişte zor şeyler yaşadığım ve onlarla başa cikabildigim için kendimi onlardan daha üstün görüyorum.
O zaman psikolojik destek almani oneririm cunku herkes esittir ayrica konussan ne olacak en fazla tersler bir daha muhatap olmasin sen de yeni kisiler bulursun dunyada milyonlarca insan var. Olumlu dusun.
Yani dikkatli bakınca biraz büyük olduğu anlaşılıyor ama o gün o arkadaşıma sinir oldum. Biraz güçlü kuvvetli biri olsam orada ağzının ortasına bir tane patlatirdim.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Tipi iyi olup sadece, geçirdiği bir rahatsızlıktan dolayı kafası biraz büyük olan birine şans verir misiniz? Lütfen dürüst olun?