Çok ağır seyler yasıyoken sadece sohbette iyi anlastığımızı düsünürken ona üzüldüm ama söyleyemedim. Borderline olduğumu ne zaman öğrenmeli ya da bunu ona söylemeli miyim? Benim için sehir değiştiricek bende yanına gidiceğim. İlişki çok güzel bir hal alacağını düşünüyorum ikimizde akrep burcuyuz ama o bunu bilse bana ne tepki vereceğini kestiremiyorum
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Tabiki söylemelisin borderline kolay bi psikolojik hal değil. Uç noktalarda oluşunu kaldırabilecek biri mi?
Bilmiyorum ama bağlanırsam bu adama bırakamam ama suanda bile iyi değilim tedavide olmuyorum yüzlesmek istemiyorum hastalık yeni basladı aldatılma travması yasadım birçok olay faktörler yüzünden böyle oldu içime kapanığım tutunabiliceğim bi dalım yok oda giderse ben korkuyorum yani bana henüz yeni ve zamanı değil ama seni bırakmayacağım arkandayım demesi çok hosuma gitti ben önceki ilişkimde defalarca kullanıldım duygusal olarak ve nişanlı mesela onu kalbimden kendim sökerek attım çünkü o narsist beni delirtti. Borderline olduğumu yıllarca bilmiyordum geçirdiğim öfke nöbetleri en güvendiğim adam tarafından yediğim darbeden sonra krizlerle kötüleşti ama Şu an kontrol altında yine olmasada kontrol edebiliyorum kendimi. Sadece sevilmek istiyorum çünkü ailem dahi kimse beni sevmiyor bunu istemek çok biley değil ben iyileşeceğim belki , belki beni düzeltebilir. Birey olmak istiyorum artık gerçekten düzelmek istiyorum. Üniversite yazıcam yanına İzmir'e onun yanına gitmek istiyorum ona zararda vermek istemiyorum sadece mutlu etmek mutlu olmak istiyorum ben geçmişe bir sünger çekmeye hazırım o nişanlı adam gelsede onu unutmaya hazırım bunu aldatmak istemiyorum ama yemin ederim tek korkum bu borderline olduğumu öğrendiğinde gitmese bile bana kullanması onu kaybetmekten korktuğumu anlayıp beni korkularımla yüzleştirirse kafayı yiyebilirim kendime sürekli zarar verme düsüncelerimle zaten savasıyorum çok güçlü bir kişiliğe sahip değilim
Doktor teşhis koymadıysa borderline değilsindir o böyle basit bir hastalık değil
Sen dese onu unutmak için benlesin dese canımı yakmaya baslasa diğer kişi olabilirim veya cinsel amaçlı kullanmaya çalıssa bakireyim ama yapabilir her türlü oyuncağı edebilir narsist mi onu dahi bilmiyorum mesela. Köle kurban bir ilişkiyi daha kaldıramam artık çok korkuyorum zaten insanlardan da
Git tedavi ol ve öyle yeni bir ilişkiye başla. Hemen bağlanma riskin var
İlaç gerekiyormus ama. Ben kullanmak istemiyorum
Hayatta bazı şeyler için bazı şeyler gereklidir. İyileşmen için de ilaç inat etme bu inat senin lehine değil
anlatmana gerek yok
Ama bunu bir gün öğrenicek onu üzmekte istemiyorum. Bırakmakta istemiyorum. Kafam çok karısık. Oda çok kötü seyler yasamıs maddi olarak belki iyi ama manevi olarak birde ben dert olmakta istemiyorum Şu an mesela uzağız flört olduk çok iyiyiz yan yana olursak onu her sekilde mutlu edebiliceğimede inanıyorum ama ben çift kişiyim o krizlerde adamı berbat edeceğim canımı yakarsa daha beter okucaz ki ikimizde akrep burcuyuz Şu an inanılmaz bir çekim var ben hissediyorum. Emin olmadan da asla konusmam ona çok dobrayım oda bana , benim erkek modelim bu
Bu yüzden tek kusurum bu ve bilsinmi bilmesinmi arasında gidip geliyorum. Söylesem gidicek söylemesemde bir gün anlayacak , saklanılmıyo ne kadar normal davransam dahi yakınımda yanımda olan insanlar anlıyor
öğrenebilir bu senin özel hayatın anlatma zorunluluğun yok, sormadığı sürece söylemek zorunda da değilsin özel hayatını anlatmadın diye kimseye hesap vermek zorunda değilsin
Peki. Tesekkür ederim yorumunuz için🥰
Saklama bence hemen söyle
Daha flörtken ama ve aynı karaktere sahibiz onun düşünceleri benim düşüncelerim onu kaybetmeyi istemiyorum
Saklarsan kaybetme riskin daha cok..
Ben onu kaybetmek istemiyorum ama onuda darlamıyorum. Gitmemesi için ne yapmalıyım?
Bunu ne zaman nasıl söyleyedeğimi dahi bilmiyorum açıkçası. Bana deli diceğinden çekiniyorum ama kriz anlarında bunu bilmemesi de çok kötü olabilir. Bana yapıstığı an sürekli yan yana olursak toksik olucaz kafam çok karısık ama ilk defa böyle bir erkek buldum tanıdım daha doğrusu o buldu ve Şu an ondan etkilenmeye basladım of🙁
Bence anlat. hoşlanıyorsa yardımcı olucaktır kabul edecektir. sevmek kabul etmektir. bitecekce böyle bitsin. başta bitsin.
Peki Tesekkür ederim
Rica ederim
Söyleme