2 3 sene önce ciddi manada acı çektim. Benim hayatımdaki dönüm noktamdır diyebilirim çünkü öyle bir şeydi ki gerçekten çok zor dayandım. Eskiden romantiktim, hediyeler alırdım, mutluydum, böyle içimden hediyeler, ince düşünceli şeyler yapmak gelirdi, edebi şeyleri severdim ta ki o acı olana kadar. O acıdan sonra yine iyiyim, yine duygusalımdır fakat o kadar değiştim ki kendim bunu net bir şekilde hissedebiliyorum. Normal mi?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Normal bro duygusuzlaşmışsın bende öyleyim güvenemiyorum kızlara çoğu şeye somut bakıyorum şu an olsada olur olmasada kafasında yani
Öyle maalesef ben de öyle oldum ama canımı asıl acıtan, çok ümitlendim ya eğer okumak istersen yazayım mı kafanı şişirmeyeyim
Yaz dayı seni ancak gönülden seven yaralı insanlar anlar yaz anlat başkan cevaplarım ben
Aslan kardeşim , yazıyorum 😂 neyse bakma güldüğüme de bir ara harbiden en dibi gördük hala çıktık sayılmaz da neyse. Şimdi ben biraz kasaba tarzı bir yerde büyüdüm, herkes birbirini tanıyor, samimi her neyse. Bir tane çocukluk arkadaşım vardı biz onla büyüdük. Sonra zaman geçtikte benim ona karşı hislerim oluşmaya başladı ve aşık oldum ona ama bak böyle lafta değil gerçekten aşık oldum, sonra üniversite sınavı sonucunda şehir dışında bir yeri yazdığını duyunca ben de onunla birlikte olmak için o şehri yazdım. Neyse biz onunla devam ettik çok da güzel gidiyordu, nasıl ümitliyim ama böyle mutlu aile hayalleri, güzel bir evlilik. Benden mutlusu yok, gerçekten nasıl mutluyum böyle 32 diş geliyorum, anneme anlatıyorum, modum çok yüksek, kızı çok seviyorum çok mutluyum huzurluyum neyse ben biraz toparladım maddi manevi askerlik cart curt sonra kıza evlenme teklifi ettim ve naptı biliyor musun kabul etmedi, ulan dedim ulan hayatım başıma yıkıldı o an böyle insan bayılacak gibi olur ya öyle oldum ya yalanım yok böyle dona kaldım bir şey diyemedim idrak edemedim şoka girdim resmen neyse o an ayrıldık, sonra ben acımdan kıvranıyorum özlüyorum yapamıyorum kaç kere kapısına gittim yalvardım yakardım kabul etmedi. En son bir gün dışarıdaydım bir baktım karşıdan biriyle kol kola geliyor, Allahım o an var ya döndüm arkamı koştum eve böyle bacaklarımı hissetmiyorum ruh gibiyim ne yapsam bilemedim ağlayamıyorum ama içim nasıl fena. Bak ona rağmen gittim kapısına dedim hiçbir şey olmamış gibi davranacağınım dön gel affederim gitme dedim kaç kere yalvardım, beni sevmediğini onu sevdiğini söyleyip bıraktı gitti ağlaya ağlaya sokak boyunca gece vakti eve geldim. Bak aradan birkaç yıl geçti, hala sindiremiyorum böyle içimi yaktı ya içime oturdu. Onunla evlendi işte tüm hayallerim tüm umutlarım her şeyi onunla yaşıyor ve ben gerçekten bu illetten çok çektim, çok yandım perişan oldum
Güzel kardeşim durum zor ne desem boş ama boş ver o yoluna bakmış sende bak sende birini bulsan çok güzel olacak merhem misali o yüzden yeni şeylere odaklan yelken aç inan hayatına birini alsan sana iyi gelecek kendini şartlandırma böyle emin ol seninde seveceğin biri vardır o seni hiç düşünmeden çekmiş gitmiş diyecemki zorla verdiler o zaman haklısın üzülmekte ama o seni hiç önemsememiş yoluna bakmış senin yapacağın tek şey var mutlu olup yoluna bakmak bundan gerisi boş yani
Sağ olasın böyle uzun uzun yazmışsın, ya doğru söylüyorsun hayat devam ediyor zaten ben de edeceğim ama işte yanımdaki kişiye de haksızlık olsun istemiyorum. Elbet yine severim ama bunu sindirmek o kadar zor ki zaten canımı yakan yani nasıl olabilir ya, her şeyim olmuşken her şeyimi vermişken nasıl bir kalemde bitebilir yani ben anlamıyorum insanın hiç mi içi sızlamaz hiç mi ya ben yanlış yapıyorum demez neden o zaman bu kadar ümit verip bir anda pat diye bıraktı ya bak hiçbir sıkıntı yoktu çok iyiydik ama sonuç neden böyle oldu neden ikililik yaptı. Neyse sne boş ver ben öylesine içimi döktüm kardeşim kusura bakma gece gece ama sindiremiyorum, hiçbir halt değilmişim
Öyle düşünme reis herkes çiğ süt emmiştir bilemezsin içindekileri seninde kaderinde bu varmış bak seni güçlendirmiş öyle düşünme sil git sin onu sen yoluna bak insanlar acımasız insanlara varını yoğunu verirsin daha yokmu derler 40 gün sırtında taşı 41. gün yere indir senden kötüsü olmaz
Öylr valla çok haklısın da en güvendiğinden yiyince yamuluyor insan, senin ne oldu eğer paylaşmak istersen yazabilirsin bana
Bizde aynı farkı yok reis tıpatıp aynısı boş ver takma
Valla yolumuz açık olsun, yaşım da geçiyor bakalım nasip kısmet
Arkadaş ya ben erkeklerin üzülebileceğine bir türlü inanmak istemiyorum
Siz öyle sanın, öyle bir üzüldüm ki bir ben bir de Allah şahittir kendime gelemedim kaç kere kapısına gittim gururumu hiçe saydım üstelik benden başkasına gitmesine rağmen
Normal yaşadıklarından sonra insan degisiyo
Olgunlaşmanızı sağlamış.
Ama çok acı çektim, çok yandım. İnanmazdım yanmaya ama yandım, bir daha da böyle bir şey yaşayamam, dönüm noktam oldu
İyi olmuş bence, karakter gelişiminize katkı sağlamıştır. Masal dünyalarındaki gibi sevgi seline gerek yok.
Öyle ama küt diye bırakılınca insan afallıyor, bir daha hayatıma öyle kimseyi alamam ki ona üzülüyorum. Mutlu aile hayalim suya düştü yani
Hayat amacınızı değiştirin artık. ://
Öyle zaten de hayattan çıkarmak zor olan
Çok normal, aynı şeyleri yaşıyoruz.
Gerçekten bu canımı sıkıyor ama elimde olan bir şey değil
Zamana bırak
Öyle, mecbur kabullenmek zorundayım üzerinden zaman geçti ama onu sindirmek, onu kabul etmek insana koyuyor, zor geliyor.
Evet normal ben de aynıyım
İnsanın elinde olmuyor, kötü ama engel olamıyorum
Duygusuz olmak duygulu olmaktan iyidir sonunda cok acı cekip uzulmezsin 👍
Zaten öyle çektim ki hiçbir duygum kalmadı 😂
Duygusuz olmak kadar muhtesem bir sey olamaz
Ama kötü ya hiçbir şey hissetmemek
Haklısın ama uzulmekten iyi abi
Artık diyorum ya öyle üzdüler ki kalmadı 😂
erkekler aci cekmez
darisi basima dkdkdg
Bence boşverin
duygusuzlasmaktan bahsediyorum.