İki erkek arkadaşının benden hoşlanması?

Şimdi iki arkadaşım var erkekler ve onlarda arkadaşlar oyun üzerinden tanıştık eğlenirdik beraber hep uzun zamandır da tanışıyoruz neyse işte ilk önce şu A. Diye birini tanımıştım bana hep arkadaş gözle baktığını düşündüm hani başka bir şey hissettirmedi sadece ilk başta gibi gibi ama ben yanlış anladığımı düşünmüştüm sonra da onun arkadaşı ile tanıştık oynardık hep beraber neyse işte onun arkadaşı da benden hoşlanmaya başladı baya konuştuk da hiç flört etmedim sadece arkadaşça çok değer verdiğim kişiler. Bi zaman sonra bi tartışma oldu konuşmadık ve A. Arkadaşım da bana açılmaya başladı başından beri benden hoşlanıyormuş da açıklamamıştı korkundan ve sadece şimdi cesareti buldu bende ne diyeceğimi bilemedim kendimi çok rahatsız hissettim açıkçası çünkü bunların ikisi arkadaş ve benim de arkadaşlarım oluyor da galiba artık ikisi ile de konuşmayı bırakacağım ben o gözle bakamıyorum ikisine de ve rahatsız oluyorum diğerinin haberi bile yok arkadaşının benden hoşlandığını bilmiyorum kötü hissediyorum siz ne yapardınız? Gerçekten uzun zamandır böyle bi arkadaşım olmamıştı kendim olabiliyorum çok rahatım hep gülüyoruz şakalaşıyoruz kafamız çok rahattı şimdi ise be yapacağımı bilemiyorum
İki erkek arkadaşının benden hoşlanması?