Arkadaşlar, yılbaşı için sevgilime bunu hediye etmek istiyorum. Led ışıklı hem de. Ona özel bir şey almayı düşündüm, sonra dedimki, yılbaşı ve yılbaşı havası olacak bir şey alıyım. burada da bir kadın ve bir ekek var, galiba kadın satıcı (ama ben şöyle düşündüm, ben evde bekliyorum o benim yanima geliyormuş gibijdjdkd) Sizce bunu alayim mi? beğenir mi? Yani hoşuna gitmeyeceği bir şeyi almak istemem , ona ilk hediyem olacak bu, lütfen yardımcı olun, ve ya yılbaşına özel başka ne ala bilirim? Eğer yazım hatalarım varsa, şimdiden özür dilerim türkçem bu kadar💖
Bence harika bir hediye.. Şahsen bana gelse çok beğeneceğim bir tercih de bulunmuşsunuz.
Nedenine gelecek olursak;
Öncelikle niyet etmeniz çok güzel ince bir davranış, aynı zamanda birine hediye aldığım zaman ben de zorlanabiliyorum.
Ama hemen kullanabileceği bir giysi ya da benzer bir hediye yerine evinde gerekirse özel olarak kapalı bir yerde saklayabileceği ince bir hediye olması bence bunu özel kılan bir durum oluyor.
Buna çok benzer bir hediye almıştım yaklaşık 15-20 yıl önce. Ek olarak içinde ufak bir saat vardı. Saati bozulmasına rağmen defalarca biblo olarak kullanıp bazen de kaldırıp özel kutuma kaldırdım.
Ama arada çıkardığımda hediye eden kişi tesadüfen gördüğünde gözlerinin gülmesi ve ona verdiğim değeri bir kez daha anlaması bence harika bir detay.
Dilerim aynı duyguyu sen de yaşarsın. Vazgeçme harika bir armağan olacak emin olabilirsin.
Onu almamalısın, arabası varsa arabasına özel bir şey alabilirsin. Pahalı değil bir bileklik kolye alabilirsin, bu ayrılmalı kolyeler var baş harfinizin olduğu kolye yaptırabilirsin. Pek çok seçenek var ama gösterdiğini kesinlikle alma
anladım ki fesat insanlar diyalog kurmak istemediğim ender türlerden. bu tarz insanlarla şahsi konular kesinlikle konuşulmamalı. bir şey ısmarlamasına ya da bir iyilik yapmasına izin verilmemeli. çocuğu varsa öyle yanakları filan bile sıkılmamalı. bekarsa da ilişkiler ya da karşı cins muhabbetine filan girilmemeli. kafasında kurduklarını veya korkularını sürekli karşı tarafta arayan insanlar bunlar.
yargılamıyorum bu tip insanları, böyle olmak da zordur, kafanın içinde sürekli bir acabalar filan. ama uzak durmak mantıklı. yakındayken de çok yakında olmamakta fayda var bunun tam tersi ise optimist insan. makul optimizm’le fesatlık yin&yang gibi. ama sonuçta (bkz: herkesin giydiğine kimse karışamaz)
edit: ayrıca default olarak yargılayıcı olurlar. manipulasyonda unicorn seviyesinde olurlar. yanlarında kendimi kaybettiğim de olur. sonrasında özür dileyip geri bulurum genelde. şlöölş şl
Benim için yılbaşı önemsiz bir gün, hediye almam şahsen 🙂 Ama çok almak istiyorsan şahsi bir hediye olabilir, bunu ben erkek olsam çok beğenmezdim açık söyleyim.. parfüm, özel isimli çakmak, kemer, kol düğmesi, ya da hoşuna gideceği bir gömlek alabilirsin.. benim sevgilim olsa, ilk hediyesini gömlek alırdım 🙂 Şahsi fikrim tabiki.. yıl başı içinde uygun bir hediye olur diye düşünüyorum..
pive baltika 9 sacaxli pendir xerceng iki tane limon cipsi kartoska kizart xerceng oxx yilbasinda vurun bedeeneee. burdaki oglanlar bulardan zovg alirlar.
@BekirD olgun kelimsi turkce ortada kullandigim icin sizden bir kelime dediyim icin oyle dedim yani turklerin deyimi sozu olmasin bizde bir seyden misal cekerken oyle denir fikretin sozu olmasin su mesle soyle olur muhammedin sozu olmasin bu boyle olur yani fikretle muhammedin dedikleri sozden sitat getiriken kullanilir olmasin kelimsi bizde. meshur bir deyimdir bizlerde
Hediyenin değeri şekli vb önemli değildir Biz Noel Baba filan sevmiyoruz sadece Arkadaşın severmi bilmem Ama önemli olan değer vermek düşünmek ve almış olmak Davet için teşekkür
Yani tabiki önemli değil de, ama çok hoşuna gitsin isterim, burada yani Azerbeycanda Noel çok seviliyor, onun için almak isterim, alıymı mı? Yorum yazdığın için teşekkür ederim💘
Ben bu tarz dekoratif hediyeleri seviyorum led lambasıyla beraber çok şık durur. Sevgilinin beğeniceğini düşünüyorsan al bence. Gerçi beğenmese bile bunu dile getirmez düşünüp alıyosun ya buda iyi bişey
Bence bu tarz hediyeler artık çok sıradan tabi ki hediyenin iyisi kötüsü olmaz sevgilinin yanında olması yeter ama ben senin yerinde olsam güzel bir mekan ayarlayıp örneğin ağaç ev + şarap, yemek falan küçük bir organizasyon yapardım.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 584 cevap paylaştı.
Hediye alırken en önemli konu hediye alınmasıdır yoksa hediyenin cinsi değeri fark etmez..Çünkü hatırlanmak ve değer girmek her zaman mutluluk verir.. Yalniz hoşlanacağı bit hediye tabiki biraz ona çıkar..
Alışveriş & Hediyeler konusunda 553 cevap paylaştı.
adam seni seviyorsa, ne alsan hatıra olarak saklayacak ve hoşuna gidecektir.. ama bunun yanında , bence bir erkeğe pek de uygun olmayan bir hediye seçmişsin..
Çok maddi değeri yüksek bir şey alma. Ben bunu sevmedim ama eğer sevdiğim kız alsaydı sırf o aldı diye severdim. Ama sen yinede çok pahalı alama sonra alışır uğraşamazsın.
Yılbaşı, adı üzerinde yeni senenin girişidir. Noel ise Hz. İsa'nın doğum günüdür, partneriniz Hrıstiyan ise bunu 24-25 Aralık döneminde vermeniz lazım, ağaç temalı bir şeyi 31 Aralık'ta vermek çok saçma olur. :)
Şahsi tavsiyem tek günlük bir dekorasyon yerine, 365 günlük bir dekorasyon vermeniz yönünde. Tarihe merakı varsa Roma lejyoneri miğferi şeklinde biblolar var, onlar daha hoş olur. :)
Bağ ne yap biliyirsen sen Allah’ın iranlısına gidip bele bir hediye verisen o bundan memnun qalmaz sen ona kendi kötiltürünü hatırlatacak bir hediye ver
İran’da cam ve gümüş işçiliği çok iyidir cam veya gümüşten yapılan bir şey ya da Azerbaycan da Mugam müziği var İran’da da var ama bence Azerbaycan daha iyi bunu bir plak yaptırıp verebilirsin