Erkekte uzun boy seviyorum kendim kısa olmama rağmen:) ne bileyim uzun erkek daha mı çekici güçlü geliyor nedir. Uzun olup yakısıklı cekici olmayanlar da var😄
Bu yakışıkli baya bi tatlı çekici ama kısa zayıf oluşu dusunduruyor cunku ben baya dolgun hatlı olan biriyim yüzüm simam kucuk dursa da. Sormak istedim onu tanıyınca belki tum bunlari onemsemicem bile:)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bence normal. Sen çok uzun değilsen sorun olmaz. Hem boydan daha önemli konular var. Karakteri, ruhu gibi. Önceliğin bu olmamalı deri₥
Tipi falan hoş da zayıf kısa biraz 🙄
Valla anlamıyorum su boy takıntısıni 😆😆😂 benim boyum 1.74 ve Türkiye'nin ortalaması belli zaten kızlarda erkeklerde onyuzden ideal bence
1.90 nufusun binde 1 i bile değil yahu ne bu dev takıntınız
174 gayet iyi bi boy.
Kısa degil mi erkek icin
Hayır gayet iyi bi boy, burada sürekli 1.85, 1.90 boy dediklerine ne bakıyorsunuz yahu. Nerdeyse cüce diyeceksiniz 170 insanlara.
Yani benim boyum ne kısa ne uzun. En işlevli boy bence tabi cm meraklılarına dert olabilir
155 olup 1.90 kız isteyenler saçmalıyor ama erkekte 1 74 gayette kısa ben 1.66 boyundayım bazı zamanlar topuklu ayakkabı da giyicem erkekler partnerine göre uzun olmalı her zaman yoksa absürt duruyor
Ben de 182 nin omzuna geliyorum 😃 ilginc.
Ama şu var her uzun erkek de cekici olmuyor
Aynen aşırı uzun sevmem bende ya ona bakana kadar boynum ağrır agahcshq zargana olmasın biraz kalıplı olsun yeterli
1.74 e kisa diyen açık ve net canım. 1.70 asası kısadır 1.74 boy 1.80 e yakin zaten biraz mantik kullanin
1.74 e kisa diyen açık ve net canım. 1.70 asası kısadır 1.74 boy 1.80 e yakin zaten biraz akıl
Bencede ama boyunu net nerden biliyonki cccugunn olctunmu yani
174 çok kısa değil eğer yanyana gelince aynı boyda durmuyordanız sorun yok bence
Aynı boyda dururuz buyuk ihtimal ya cunku 182 nin ben omzuna geliyorum ilginc sekilde 😂
Boyum 1 64
Ewt öyle bi durum var ya onu bnde anlamış deilim 😂
Valla ya hep uzundu konustuklarim 1 82filan omzuna geliyordum 😂
Nasıl olabiliyor bu ya? jskdlfkgkt
Dur bi araştırayım bunu
Baktım :D sebebi kadınların dar ve yüksek bel giymesiymiş. böylelikle bacak uzun görünüyor ve uzun bir insan görünümü oluşuyormuş 😄😄
Hayir kisa degil. normaldir
Normal mi sence 180 ideal bence
Bana göre değil iyi bence
Sana gore degil mi?
Noktalama işareti koymadığım için anlaşılır olmamış
Bana göre kısa değil. İyi bence
1.74 nasıl kısa olabiliyor
Kisa degil mi
değil tabiki kısa olabilirmi? beynini çalışyırıyormusun :D
Ben 1.75 im ama yeni nesile göre boyum kısa
Yeni nesile gore degil de 175 kisa bir boy erkek icin 180 odeal
Çok kısq
Seni boyun kaç
164
Benim de boyum 166. Hep 180 ve üstü ilgimi çekiyor ama Türkiye ortalaması malum ortada 😞 neyse önemli olan karakteri diyelim
Benim de bunca zaman konustuklarim 182 uzeri oldu. Tuhaf bize cok guclu mu geliyor nedir uzun erkek. Ama soyle birsey var her uzun da yakisikli cekici olmuyor. Bu kısa ama cekici 😞
😁
Daha erkeksi ve güçlü geliyor sanırım. Ama 174 te senin için gayet iyi topuklu giymezsen yakışırsıniz. Evet hem boy hem de vücut yapısı önemli
hayıra tabiki
1 74 erkek icin kısa bir boy ya
Trolleme beni kendi boyunda birini bul.
Yo fikrimi soyledim uzun erkeklerden ilgimi ceken olmadi bu cekti boyu 174 😅
ilgini cektiyse git konus boyu değiş işlevi önemli