1,74 cm boyunda bir erkek kısa mıdır ya?

Yabancı bir kız bana çok kısasın dedi. Kendi boyu 1,71 cm imiş. Evet dedim ben çok kısayım. Hatta cüceyim. Yedi cüceler filminde oynamak istedim ama onlar bile fazla kısa buldukları için reddettiler dedim. Tabi hiçbişey anlamadı. Espri anlama yeteneği yok ki anlasın. Peki dedim orta boylu olmak için ne kadar olmalı dedim erkeğin boyu? 1,75 cm dedi. Saçımı 1 cm yukarı kaldırsam 1,75 cm yim ztn dedim. Ne iş bu? Ehm kem-küm ıh mıh vs... :D Bu sefer de 1,80 cm ve üstü erkekler normal işte dedi. Ama önemli olan zeka dedi. Bakın çelişkiye. Hem öncelik boy, sonra da akıl diyo. Tıpkı buradaki bazılarının hayallerindeki erkeği söylerken, uzuuun boylu, geniş omuzlu, esmer, esprili, vs.. diye özellikler saydıktan sonra, örnek vermek için AL PACINO demesi gibi. Ya adamın boyu 1.65. geniş omuz ne alaka hem. esmer de değil, :D her neyse işte...

Soruma cevap alabilir miyim? :)
Güncellemeler
+1 yıl
Cevaplarınız beni rahatlattı teşekkürler arkadaşlar :)) Bence de değilim. Ama canımı en çok sıkan her zaman dert yandığım popüler kültür. TV de görmese veya meşhur olmasa, AL PACINO gibi bir erkek asla ama asla dikkat çekmez. Hiçbir kadın da dönüp bakmaz ona. Ama beni en çok şoke eden şey, en çekici erkeklerden birinin GERARD DEPARDIEU olması. Ya Allahınızı severseniz bir resmine bakın o adamın ya. Neresi çekici 100 bin tane var sokaklarda. Bu arada bu kız Türk olmadığı için hani,
Güncellemeler
+1 yıl
belki dedim popüler kültür esiri değildir. Ama kezbanlık heryerde kezbanlıkmış bunu anladım. Fark etmiyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Benim boyum. Bazen kısa gibi duruyorum ama neyse ki Gökhan Özen de bu boydaymış diye kendimi avutuyorum. :)
1,74 cm boyunda bir erkek kısa mıdır ya?