Bir Kadın bu kadar vicdansız ve şeytan olabilir mi?

Evliliğim yolunda gitmiyordu ve boşanma kararı aldıktan sonra evi terk ettim. Otelde kalıyordum. Ve bir kadınla tanıştım. Neyse uzatmıyıcam boş detay verip. Ben tek yaşıyorum gel bende kal dedi ve kabul ettim. Daha boşanmadan büyük eşeklik ettim biliyorum. 2 gün içerisinde yakınlaştık, ben hamile kalmıyorum dedi ve olan oldu. Birkaç gün sonra ne mal olduğunu anladım ve onuda terk ettim. Günlerce hergün aradı açmadım engelledim. Sonra bir kezde olsa açtım. Ben hamileyim dedi. İnanmadım. Çünkü bana köpek gibi aşıktı. Ona dönmem için yapıyor dedim inanmadım. Kapattım suratına. Ve bu çirkef pislik kadın araştırıp babamın ve eşimin numarasını buluyor. Babamı arayıp oğlun beni hamile bıraktı şimdi de kaçıyor demiş. Babamın kalbi sıkışmış o an hastaneye kaldırmışlar direk. Babam hastanede yatıyor diye iletişim kurmayınca dahada çirkefleşip eşime, onunla sevişirken çektiği videoyu atıyor. Kocan beni böyle hamile bırakıp ortadan kayboldu diyor. Ve eşim o an düşüp bayılıyor. Onuda hastaneye kaldırıyıorlar. Ve ben şu an cinnet geçirmek üzereyim. Bu kadına ne yapayım şimdi ben. Biri akıl versin yoksa çok kötü şeyler yapacağım. Kafayı yemek üzereyim
Bir Kadın bu kadar vicdansız ve şeytan olabilir mi?