Sorunuza gelince şu an onun yaptığını yapıyorum bende inzivaya çekildim hersey den uzaklaştım bir şey canını sıkmis olmalı değersiz hissettirmis olmalı
Benim tahmin şöyle kesin baskasinı buldu bana o yüzden öyle dedi bence ve bana bidha yazarımı o icimi kemirp duruyor ve bana yzaraa ben tersleyecegim ben bi oyuncak degilim
Arakdasim ama seviyorum o beni gürmedi bile beni sevmedigini arakdasi olarak gürdugünü süyledi ve mesajlarıma hep geç cvp veridi ben okula işe gidiyorum ölyorum ama onun tek bi zmnı Bile yok bna
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence uzak dur
Aminler mesela bu soru çeyiz alışveriş ile ilgisi ne nasıl şikayet edecez bilgi verir misiniz
Aşk türü soruları engellediği halde bu tip konular altında görüyorum mod lar bilgi rica edebilir miyim?
Analdim snei yaniii bana ne demk istiyor benim öğrenmek istediğim bu
Adminler yazacaktim afedersiniz
Sorunuza gelince şu an onun yaptığını yapıyorum bende inzivaya çekildim hersey den uzaklaştım bir şey canını sıkmis olmalı değersiz hissettirmis olmalı
Benim tahmin şöyle kesin baskasinı buldu bana o yüzden öyle dedi bence ve bana bidha yazarımı o icimi kemirp duruyor ve bana yzaraa ben tersleyecegim ben bi oyuncak degilim
Minnoşum sana kuma geliyor nesini anlamadın?
Evt abla çok haklısin ama arkadaşız beni ilgilendirmez bana yazarmı o kafama çok takıldi ama seviyorum bazen sevmek yeterli değil iste
Arkadaşın mı flörtün mü?
Arakdasim ama seviyorum o beni gürmedi bile beni sevmedigini arakdasi olarak gürdugünü süyledi ve mesajlarıma hep geç cvp veridi ben okula işe gidiyorum ölyorum ama onun tek bi zmnı Bile yok bna
Vazgeç o zaman, manita yapmıştır o. Sende olur olmadık zamanlarda mesaj atmayasın diye öyle demiştir.
Evt biliyorum galiba öyle kabul etmek zor olsada öyle
ya ınatagramda yok sana yazamıyor ya da işi var
Nasıl anlamadın ya dkkddkdk
Ben anlmadim sen anladiysan süyle
Onun için senden daha önemli insanlar var kısaca
Evt ben ondnnan eminim ztn teşekkür ederim
Rica ederim
Sen sıranı bekle diyor
Haa cidisin ama bi dha yazarsa terslerim ben
onu o zaman düşünürsün 😅
Aynen çok haklısın sence yazarım tahminin ne
anlamadım tekrar sor
Çok haklısın diyorum yazarımı sence diyorum
yazar yazar
Hahsh eminsin yaniii
sen ne yapmasını istiyorsun
Ben yazmasını istiyorum ben gururumdan yazmıyorum şu an
cumaya gitmiş dönünce yazar
Engelle bunu
Uzun soluklu ara vermis
Kesin birini buldu o yüzden büyle yaptı biliyorum acaba bana birdha yazarmı o aklıma çok takılıyor ama yazarsa tersleyecegim
Seni önemsemeyen birini neden onemsiyosunki
Evt çok haklısın seviyorum ztn o beni sevmedigini sadece arkdası olar gürdugünü süyledi
Ama artık sevmeyi bırakacağım tek sorun şu onu unutmak istediğim için unutamıyorum
Yanı bence kafaya takma
Eyww abla
Rica canım
Sen çok aptl bir kızsın