Güzel kizlar bize bakmiyor filan dış güzelliğe önem veriyor diyorlar.
Yahu sende birini seçerken aşık olurken dış görünüşune aşık olmuyormusun sanki?
Sende kendin gibi çirkinlere yönel bu kadar basit.
Güzel kizlar bize bakmiyor filan dış güzelliğe önem veriyor diyorlar.
Yahu sende birini seçerken aşık olurken dış görünüşune aşık olmuyormusun sanki?
Sende kendin gibi çirkinlere yönel bu kadar basit.
Birinin sevgili bulamamasıyla doğrudan çirkin veya güzel olması arasında bir ilişki yoktur. Sevgili bulamama durumu çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir, örneğin kişinin iletişim becerileri, özgüven seviyesi, sosyal çevresi, ilgi alanları vb. Bu gibi faktörler, birinin romantik ilişki kurma sürecini etkileyebilir.
Kişinin kendine olan güveninin düşük olması, sevgili bulma konusunda endişeler ve kompleksler geliştirebilir. Ancak bunun tek nedeni dış görünüş değildir. Özgüven eksikliği, sosyal becerilerin yetersiz olması veya yanlış ilişki beklentileri gibi faktörler de sevgili bulma sürecini etkileyebilir.
Unutmayın ki, güzellik veya çekicilik kavramı kişiden kişiye değişebilir ve herkesin kendine özgü bir cazibesi vardır. İnsanlara bu tür yakıştırmalarda bulunan insanlar genelde çevrelerindeki kimseyle sevgi ve saygi çerçevesinde iletişim kuramadıkları için havali, egoist, bencil, megaloman kişiler olarak tanımlarak sevilmezler. Yani sonuç olarak; asıl şaka mı diye sorulması gereken bir soru varsa bu sorunun gerçekliğine ve soran kişinin ahlakına sorulmalıdır.
Ben söylenilen lerden yola çıktım.
Böyle bir dertleri var üstelik güzel kixlar bize bakmiyor dış görünüşe önem veriyorlar diyorlar.
Bende dedim ki kendi dengin gibi birinin iç güzelliğine karakterine bakarak yönel diyorum.
Şimdi ben kimseyi beğenmeyip yakışıklı bir erkek istemem abez kaçar.
yoo ben dış görünüşe aşık olmuyorum dış görünüş sadece ilk izlenim için önemli ilişkiyi sürdüren şey birinin çok güzel veya yakışıklı olması değil karşında ki insan istediğin kadar güzel veya yakışıklı olsun eğer kültürsüzse cahilse bir hobisi bir şeyi yoksa ortak noktalar yoksa konuşmayı bilmiyorsa nereye kadar sürer sence o ilişki şahsen aşırı güzel biri yerine ortalama tipte benim yaşantıma uyan benzer fikirlere sahip bir insanı tercih ederim
Cevap
4Cevap
Kadınların niye terkedildim kompleksiyle yarışır
Avel hepsi
mantıklı :)
yapacqk bisey yok
Ama gerçekten komikler ya Ben güzel bir kız olsam yemin ederim çirkin erkek istemem.
Çirkin erkekte karakter filan yok.
O tipleri ile güzel kadın istiyorlar zengin olsa olurda bazilarinda oda olmuyor.
Evet.
Erkekeler dış görünüşe önem veriyorsa kadınlarda önem veriyor bunu kafanıza yazın.
Kendim dışında konuşuyorum ben dış görünüşe bakmıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?