@Büşraapue erkekler genelde dudagi gozu guzel olsun tamamdir der kusursuz aramaz (bazilari haric) ama kizlar her sey istiyor surasi soyle olsun boyu su olsun gozu kasi soyle olsun falan yani kizlar cok daha secicidir
@Büşraapue vardir ama azinlikta oluyor genelde birde cogu kizda hepsinde degil cok egolu tavirlar var ben cok guzelim vs diye dusunuyorlar yuzunde bir karis boya ve estetik ama cok guzelim diye yasiyor djjdjd bu sebeple erkekte yuze cok fazla onem veriyolar
@Büşraapue ee tamam kadinlar kusursuz degil erkeklerde degil ama niye kadinlar bu kadar sekilci begenmeleri icin hep ayni tip erkek olmak gerekiyor? Neden kadinlarla ilestim kurmak cok zor ve neden yalniz erkek cok fazla?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Benim için değil sizde çirkin bir kız istemiyorsunuz
Yoo beni çirkin kız bile reddetti 29 yaşındayım hiç sevgilim olmadı
Sana çok çirkinsin mi ddi 25 yaşındayım benimde türkiyede hiç olmadı
10 kere falan reddedildim hepside tipim değilsin dedi
Aaa rica etsem instagram verir misin bu arada zannetmiyorum
Bana takip atsana
İnstagramın nedir
Özele gel
Mesaj atsana ben atamıyorum
Ama gizli kullanıcı olarak görünüyorsun
Takip ettim
Tamam sana yazdım
Çirkin erkek sevilmez diye bir şey yok. Çirkinleri sevmeyenler ortam çocukları. Doğru düzgün bir insan karşına çıkarsa sevilmemen içten bile değil
Hocam herkes dış görünüşe bakar tanımak ister dış görünüşünü beğenmediğini tanımaz.
Bana be trip atıyon Çok yaşa git o zaman
Trip attığım yokta sizinki bas bayağı züğürt tesellisi hocam o yüzden dedim
Ne yazık ki evet kanka
O yüzden hiç sevgilim olmadı
Tüm kızların adına konuşmayınızz
%85 iyi mi
Bence 99.99
Valla beni sanmada ne yapıyorsanız yapın türk erkekleri olarak sizde%85 iyi değilsiniz zaten
Kısasa kısas diyebiliriz
O nasıl oluyor kısasa kısas türk kız böyle yapıyor bizde böyle yaparız gibi durum mu? Ee benim günahım ne?
Türkiye’de yasamiyorsun galiba?
Yaşıyorum canım sorun o değil kısasa kısas durum nedir ne demek istedim ay soruda soramıyoruz yaa
Kadınların çoğunluğu tipe bakarak hareket ettiği için biz yapınca da kısası oluyor onu söylemek istemiş
Böyle yaptığımız içinmi bu hareket yoksa siz güzel bir kadın aramıyor musunuz
@Büşraapue erkekler genelde dudagi gozu guzel olsun tamamdir der kusursuz aramaz (bazilari haric) ama kizlar her sey istiyor surasi soyle olsun boyu su olsun gozu kasi soyle olsun falan yani kizlar cok daha secicidir
@Coolmaannw sence kusursuz kadın var mıdır? Ne vasıfla istiyorlar tam okarak kim ki bunlar kızlarımda yaotığı yanlış bir şey diyemeyeceğim
Onun için af yok 😂😂
@Büşraapue vardir ama azinlikta oluyor genelde birde cogu kizda hepsinde degil cok egolu tavirlar var ben cok guzelim vs diye dusunuyorlar yuzunde bir karis boya ve estetik ama cok guzelim diye yasiyor djjdjd bu sebeple erkekte yuze cok fazla onem veriyolar
@Coolmaannw hiçbir kadın kusursuz değil siz bunu anlayacak kadar iyi misin peki nerde var yaaa
@Büşraapue ee tamam kadinlar kusursuz degil erkeklerde degil ama niye kadinlar bu kadar sekilci begenmeleri icin hep ayni tip erkek olmak gerekiyor? Neden kadinlarla ilestim kurmak cok zor ve neden yalniz erkek cok fazla?
@Coolmaannw ama sana katılıyorum çok çok haklısın bak kadınları anlamıyorum ama ben böyle değilim. bak türkiyede hiç sevgilim yok
@Büşraapue katildigin icin tesekkurler erkeklerde de sorun var ama bu zamanda kadinlarda daha buyuk sorun var tabi cogunda hepsinde degil
@Coolmaannw 25 yaşı dayım beni kesen bana teklif eden hiç olmadı bukadar mı çirkinim diyorum kendi kendime bazen
@Büşraapue yok cirkin falan degilsin rast gelmemistir realde erkekler biraz daha ozguvensiz oluyor o yuzden cesaret edememis olabilirler
@Coolmaannw tamam canım teşekkürler sohbetin için
@Büşraapue ricalar iyi aksamlar