AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
110Cevap
kafasına suyu boşaltırım, ne olduğunu anlayamaz
Bu kadarcık mı hesap sormaz mısın? :-)
kaynar su ama :DD
Afedersin de ohaa yani o kadar da uzun boylu değil.
yok canım kaynatacam ama soğuk su da katıacm içine :D sonra hesabını sorucam kötüyüm ben :DD
Ne de olsa sen de canı sıkılınca kantinde birilerini döven bir kızın kankasıymışsın :D @sonmermi :D
maalesef öyle :DD
Maalesef :X
bak eksiyide vermiş hemen :DD
@Sonmermi evet :))
o an bişe yapmam ama uyanınca allahh :))
beş saniyen var açıkladın açıkladın yoksa ölümlerden ölüm beğen :P
:D o kadar değil ama hsabını sorarm
Sıradan birisi olduğunu anlatabilir hatta seni de inandırabilir ama yine de ipleri çok gevşek bırakmamak lazım ;-)
ağzina tokadi basar uyandirrim
Peki ya sonra? :-)
hesap sorarim tabi başka kadinlari ruyasinda görüp sayikliyor :D simdi bile çok sinirlendim :D
Olmayan bir şey için bu kadar sinirlendinse olunca adamı oracıkta dişi kaplan gibi parçalayıverirsin desene :D
aynen :Dasiri derecede kiskancim
Demek ki sevince de tam seviyorsun :-)
aynen :) :)
uyandırırım hemen hesap sorarım D:D:D:
Nasıl uyandırırsın? :D
Pek üstünde durmam ama takip altina alirim onu :)
Akılcı davranmakta fayda var ;-)
Kan revan =/ Sanmiyorum ama.
İnsalık hali olabilir. Önemsiz birisinin adını sayıklayabilir insan :-) Sakin Bursalı sakin :-)
Karsi cinsin adini sayikliyorsa tadim kaçar her halükarda. Canina okurum istemsizce.
Yine de abartmamak lazım işin aslını astarını öğrenmekde fayda var ;-)
O an gözüm kararir. Aşkla bagliyim sonuçta =/
O yüzden sevdiğine kıyamamalısın ya :-)
Bir gün sonra gazetelere manşet olurdum.
Gece başka erkeğin adını sayıklayınca kocası dayanamayıp 560 yerinden bıçakladı. Talihsiz kadın oracıkta can verdi :P Az sakin olun ya önemsiz birisiyse :-)
Rüyasına giren birisi nasıl önemsiz olur kıskancım agresifim kompleksliyim :)
Gün içinde bir olaydan diziden vs etkilenmiş olabilir ;-)
O da mümkün tabii o zaman kimvurduya gider :)
Acıdım karına :D Bir gece pisi pisine gidebilir :D
camdan aşşağı atar intihar süsü veririm
Yok artık beyler sakin :D Kızlar bile bu kadarını dillendirmedi :D
:))
Sabahı bekler öyle sorardım
Sabah uyandı ve sordun. Herhangi birisi olduğunu söyledi konu kapanır mı yani? :D
O kişiyi tanıyıp tanımadığını sorarım
Diyelim tanıdığı birisi gün içinde bir olay aklına kaldığını söyledi? Önemsemeyip geçer misin yoksa yine de kıl kapıp işi sıkı tutmaz mısın? :-)
sıkı tutmak çünkü: somut bir olay görmediğim sürece güvenim tamdır. biri bana puşt luk yaparsa kendisi kaybeder. allaha havale eder işime bakarım.
Tedbirini al gerisini Allaha bırak diyorsun en iyisi ;-)
Süngü taarruzuna hazırlık yaparım :))
Uyandı önemsiz birisi olduğunu açıkladı inanır mısın? :-)
İnanmam :)) üstüne giderim araştırırım. Emin olamam aklını kemirir adamın bu
Yine de masumsa onu kaybetmemek için akılcı hareket etmk gerekir ;-)
Üstelemem zaten :) Kendi çabamla bir şeyler var mı yok mu öğrenirim.
:) cok kötü bişey uyandırır sorarım noluyo?
Ne oluyor l*n gece kimlerle kırıştırıyorsun rüyanda? Kim bu Melis hemen açıkla ya da son duanı et hea :-)
ewy aynen :)) ama mutlaka bir acıklaması olcak siz herşeye cok güzel kılıf uyduruyosunuz
:D Baksen şuna suçlu yine erkekler oldu :) Belki önemsiz birisi insalık hali gün içinde bir şey yaşanmış bilinç altında yer etmişse :-) Ne olacak nasıl affettireceksin kendini? :-)
o insanlık halini bn yaşamıyosam oda yaşamasın canım :) eger benim yaşamamı kaldırırsa o ayrı biraz empati lütfen :))
Belki de sen sayıklayan taraf olacaksın istemsizce peki o zaman ne yapsın sana? :D
benim sayıklıcak bişeyim yok eger bir gün sayıklarsam ne dese ne yapsa haklı :)
Olmaz öyle şey insanlık hali olur. Her sayıklayan aldatıyor olsa işimiz var.
aman sayıklamak içinde malzeme lazım ama neyse derin konular :)
Hadi bakalım :-)
olalabilir yetmiyosundur oda başkasına bakıodur
Bu durumda sayıklayan senin kocan olacak? Yetmediğini kabul ediyorsun yani peşinen? Böyle bir saçmalık olabilir mi? Tamamen tanımadığı bir insanın adı bile çıkabilir. Tvden vs etkilenmiştir onun ismi olabilir. Senin mantıkla gidersek evli çift kalmaz. Yandık :D
ona bakarsan her birey bir ünlüyle yatmak ister
Olaya çok farklı bir açıdan bakıyorsun. Ayrıca yanılıyorsun her insan bir ünlüyle yatmak istemez ;-)
sen bilmessin yahu sen öyle san
Eyvallah ben seni cehaletimden uzak tutayım en iyisi ;-)
sen bilirsin doğru söleyeni dokuz köyden kovarlarmış
Estgf. kimseyi kovduğum yok :-) Öyle düşünmeni istemem belki de haklısındır ben bilmiyor olabilirim demek istemiştim :-)
iyi öğrendin anlkatte bu çıktı
Her anket doğru olsaydı işimiz vardı :-)
bilim adamları yapmış
Bu neyi değiştirir ki? İnsanların duygularını bir kaba sokma çabası ancak bilim adamlarının işi olabilir :-) Bugüne kadar aklımdan şu ünlüyle yatsam ne güzel olurdu gibi bir şey geçtiğini hatırlamıyorum. Söylemesen bu konuda sorgulamazdım bile kendimi belki de hiç :-) ;
İnsanın nefsi istedimi karşısına gelebilecek (aile akraba vs) dışında ilk fırsatı değerlendirmek, onunla beraber olmak isteyebilir. Arzu (duygu olarak) her insanda olabilir ancak iş icraate gelince öyle olmayabilir.
Benim canım şu an istese birisiyle birlikte olmak isterim ama iş uygulamaya gelince gönlüm el vermeyecektir büyük ihtimal. Niye çünkü hayatıma alacağım evleneceğim insanla yaşamak isterim bu tarz şeyleri ;-)
Öyle ünlü insanlara karşı çok iştahlı birisi değilim. Sokaktaki herhangi bir güzel kız 100 ünlüden daha cazip gelir bana ;-)
bir yerden aklinda kalmış olabilir
Yani tvden bile aklında kalmış olabilir ama herkesin zoruna gider. İşin aslını öğrenmek ister.
Orası öyle
Cevabı alana kadar uyuma yasağı koyulur.
Cevabı verdi önemsiz birisiymiş gün içinde bir şey olmuş ondan olay bilinçaltına kalmış yani sana böyle dedi olay biter mi yani? :-)
Kesinlikle hayır! İkna olmam gerek. Kolay olmaz o kadar..
Kimse kolay ikna olmaz araştırır elbet Allah yaşatmasın zor yani ;-)
Aynen öyle.
ertesi gün ve laf sokarak sorarım :)
Dokundurarak sordun bu içindeki şüpheyi gidermeye yetecek mi? :-)
Giderip gidermeyeceğini onun tavırları belirler
Kesin oynadığı atin ismidir 😀
Bizim kızlarımızın %99'u ganyan oynuyor zaten :P
Aynen haci 😀
3 kulhu bir elham okurdum
Boğarak mı bıçakla mı öldürmeyi tercih edersin :D Ya suçu yoksa önemsiz birisiyse? :D
Bogabilirim
Anlayıp dinlemeden mi? :D
Büyük ihtimal :)
telefonunu karıstırırım :)
Peki birşey bulamazsan sorun biter mi yani?
hayır tabiki ama telefonda bişey bulursam koz olarak kullanabilirim sabah kalkınca detaylı bir şekilde sorarım
bana bişey yapar diye korkarım :)
Nasıl yani anlamadım?
Agzinda cikan ismi bulup gebertirim😡😡
Herhangi birisiyse aldatma falan yoksa adam pisi pisine mekan değiştirecek yani ;D
Uykusunu bozmam.. Sabah sorarım.
Sordun işte şu kişi diye anlattı. Tatmin olur musun bu cevaptan?
Emin olmak evlendiğin kişiye nekadar güvendiğinle alakalı. Cevap evet emin olurum (kendi eşim için)
İnşallah herkes emin olur. Allah kimseye yaşatmasın ;-)
şapla wurur uyandırırm :D
Sonra ne olur? Nasıl hesap sorarsın :-)
aklıma şüphe gelir beni aldatıyor mu diye
Acele karar verip yanlış şeyler yapmamak lazım ;-)
Doğru söylüyorsun da o zamanki durum gelmeden ne yapacağını bilemezsin :)
Ağzına sıçarız
Uyku haram diyorsun :D
etmem bilimcaltidir bu sonucta,;)
Yine de insan bir araştırır sorar nedir ne değildir diye ;-)
rüya görüyor herhalde derim
Ee rüyasında başka bir erkeği görüyor olması normal mi? Kim olduğunu merak etmez misin? :-)
etmem onu iyi tanırım rüyalara kaldıysa işimiz vay halimize
İyi bakalım :-)
Agzına şaplagı haketmıs demektır
Ağzına şaplağı yapıştırdın uyandı :D Ne diyeceksin :-)
Sen hayirdir derim
:-)
O karı o gece uyu ya maz :))
Nasıl uyandırırsın :-)
Gider bende aynı isime benzer kızla aldatırım
İsim sayıkladı dedim aldattığını bilmiyoruz belki akrabası? ;-)
Sayıklayamaz ben anlamam
Öbür gece bende başkasını sayıklarım
Hemen uyanıp ya nasılmış başkasının adını sayıklamak neymiş mi diyeceksin?
Yok hiç birşey çaktırmam uyurum
bidaha uyanamaz
Sorgusuz sualsiz biletini keserim diyorsun yani :D Ya eleman musumsa pisi pisine gidecek yani öyle mi?
aynen öyle
Yastıkla boğarım onu
Çok acımasızsın insan bir sorar nezaketen sonra boğar :D
Benim kıskanclıgım hicbir seye benzemez valla. Gözüm döner o an :)
Kaçarı yok her türlü o adam ölecek diyorsun yani :D
Aynen de öyle biri icinde günaha girmeye degmez :d bazıları olumlu yaklasmıs ama karsı cinsin adını sayıklıyorsa aldatmasından daha mantıklı bir acıklaması olamaz. Bir de uyumasına izin verip kalkınca mı soracagım. Camdan fırlatırım nerde uyuyorsa uyusun :))
Aldatıp aldatmadığını bilemezsin :D
Ağzına çakarım şaplağı
Uyanınca ne diyeceksin :D
senin awk l*n kimdi o adını sayıkladığın
Ahmet abime araba çarpıyordu rüyamda ona bağırıyordum yoldan çıksın diye dedi ne yaparsın :D
Memleketi sen mi kurtarcaksın awk ama neyse uyumaya devam edelim belki ben de araba çarpan birilerini kurtarırım derim :D
Bilmem
O an ki ruh halimle ne yapabileceğimi kendim bile kestiremiyorum o derece yani :D
Direkt tokat atarım
Tokatı bastın uyandı ne yaparsın :-)
bir tane daha atarım
Ben sormadan o kızın seceresini dökene kadar tokatı basarım diyorsun :D
Benim ismimi söylemesi gerekir el alemin kızının ismini değil
O zamana elemanı uyandırdıktan sonra. Bundan (tokat) sonra (tokat) rüyanda (tokat) bile (tokat) benden (tokat) başkasının (tokat) adını (tokat) sayıklamayacaksın (tokat) :D şeklinde gider o :D
Tabikide öyle gider
Yastıkla boğarım
Yok artık insan sevdiğini bu kadar çabuk harcar mı? Ya önemsiz birisiyse aldatma vs yoksa pisi pisine mi gidecek kız :D
Pisi pisin felan anlamam ne oluyorsa istemeden oluyor zaten :D
Hersey olabilir :D
Ne gibi aç biraz :)
Bilemiyorum o anki hisselerime bagli ama acimasiz olur ne olacaksa
Yastikla bogardimm :)
tam ballbusting yapıcak kızsın.. bilirmisin ballbusting'i güzel kız?
Yok bilmiyorum :)
Si.. ke.. rim böyle aşkın izdirabini
oturur ağlarım
Niye ki illa seni aldattığı için isim sayıklayacak diye bir şey yok. Tvden falan aklında yer etmiş olabilir. Hiç tanımadığı birisini görüyor olabilir? :-)
olsun yinede sinirlerim bozulur
Orası kesin kim bozulmaz ki
Ben sabahi beklerdim
Peki diyelim şehvetle kızın ismini söylese sabahı bekler miydin? :D
Tokadi indirirdim atardim yatakdan
Peki bu durumu sana nasıl açıklayabilir? Gerçekten hayatında birisi yok rüyasında nerden geldiyse Ayşe diye birisiyle kırıştırıyormuş diyelim :D
o isim öğrenilir.
Hemen o an mı? :D
öperek uyandırırım
Bu cevabı hiç beklemiyordum ya :)
ne bekliyordun
Mecazi bir öpücük o :D En sağlam öpücüğünü atacak anlayacağın :D
herkesin aklı sizin gibi çalışmıo beyler
altındaki yazıyı okumadığm için bir karışıklık oldu:( düzeltiyorum ağzına tokatı patlatırım...
İyi de ben kötü bir şey demedim ki oradaki öpmeyi dövmek anlamında kullandığını anladık yani onun için en sağlam öpücüğünü atar dedim :-)
yok ben dövmek anlamnda dememiştm :) gerçekten öpme anlamnda demştm alt kısmı okumadığmdan kaynaklı
Cidden öperek mi uyandırırsın :-) Eee sonra ne yaparsın çok merak ettim? :-)
çok merak ii değildir
Hayır yani kızmaz mısın? Bu nasıl cezalandırma :D Hesap sormak yok mu? :-)
Ayrıca seninle biz çok büyük ihtimalle tanışıyoruz. Tokatlı mısın?
yorumları okumadan nie yazıosnz laf olsn die anlamıorm alt kızmı okmadan yazmşm diorm görmüomusnz
Bir ton cevap var. Yorumları okuyorum birisi arada kaynamış sakin olmayı denesen iyi edersin. Tekrar yazsan elin kopmaz. Ben herkese tek tek cevap veriyorum.
:) bende sana yazıorm ne var nie küçümsüosun gelip yaptığm işi görsen elimin kopacağını görürsn
Estgf. kimsenin yaptığı işi asla küçümseyemem. Cevabının gözümden kaçmsı çok normal yani. "herkesin aklı sizin gibi çalışmıyor" dediğinde ne saygısızlık yaptık dedim oraya kilitlenince cevabın arada kaynamış. Yukarıda yazdım desen tekrar cevaplara bakardım. Yine de varsa bir saygısızlığım özür dilemesini bilirim :-)
estağfurullah birbirimizi farklı anladık sanıırım
Peki sorun yok o zaman :-)
yastıkla boğarım
Allah Allah ne kadar vicdansız çıktınız siz ya :D İnsan bir uyandırıp hesap sorar belki önemsiz birisi insan sevdiğini bu kadar çabuk harcar mı? :-)
işin esprısındeyım:)
Farkındayım bende geyik yapıyorum farkındaysan ;-)
Kalk karı o kim😄
Bu kadar rahat tepki veremezsin herhalde :-)
sıçtın birde sıvayalım 😃😃😃
Sarilirdim
Başkasının adını söyledi diye mi? :-)
Yokya saka saka ne yaparim anasini ciktigi yere geri koyarim :)
İtelerim aşağı
Peki ya sonra? :D
olay çıkarırım
İyi de önemsiz birisiyse bir yerde aklında yer etmiş rüyasında o kişilerin hepsini birden görüyor olabilir. Rüya bu imkansızlar olablir. Normalde suratına bile bakmayacağı bir adama aşık olmuş olabilir rüyasında :D Farketmez mi yani? :D
Daha yatağa almam
Yatağa almayınca çözülecek mi? :-) İnsan nedir ne değildir öğrenmek istemez mi? :D
Yere tepiklerim :D
Sonra uyandı diyelim ne yaparsın :D Üstüne atlayıp yakasına yapışır kim l*n bu Melek söyle bakalım mı dersin :D
Su dökerim üstüne teptikten sonra donsun.
Peki ya önemsiz birisiyse nasıl telafi edersin yaptıklarını? :D
Etmem uyurgezerlik başlamış bende derim:D
Vay vicdansız seni :D İnsan bir özür dilerim aşkım öyle ağzından çıkınca çok kötü oldum falan der adama kuru üst verip sarıp sarmalar öper affettirir kendini :D
Uykusunda boğarım :)
Öncelikle sakin olup elindeki yastığı bir kenara bırakıp kendine hakim ol ;-) Çak üç beş tokat uyandır kendisine gelsin hesap sor. Hemen öldürüyorsunuz arkadaş ya önemsiz birisiyse sevdiğini pisi pisine mi öldürmüş olacaktın? :)
önemsiz birisi olsa rüyasındamı sayıklar sence :D
Neden olmasın gün içinde bir kaza geçirecekken o kişi uyarmış vs gibi akılda kalan bir olay yaşanmış olabilir :-) Bir iş arkadaşı çok kızdırmış olabilir :-)
Fitil fitil getiririm takılmayla karışık :D:D
Ne zaman sabah mı gece o anda mı? :-)
sabah tabi yazık bölmiim been :D
Kıyamazmış sevdiğine :)
Allah korusun :SDsa
Amin Allah kimseye yaşatmasın ;-)
kesin cinayet cikar
O kadar da abartmamak lazım :D Önemsiz birisi olabilir :-)
ben anlamam soylemeyecekti :)
Adını sanını söyle de senden uzak duralım :D Pisi pisine genç yaşta ölmek istemem :D
haha sevgilim bilir beni bir kiz fotosunu begense bile o kizi gebertirim akilli olsunlar ama demii :D
Allahın izniyle benim sevgilim zaten böyle güven sorunu yaşamaz :-) En fazla kıskanır :-) Kıskanınca da çok güzel olur bayılırım ben ona (şuan yok ama varken böyle olurdu)
haha yok ben ona guveniyorumda yelloz kizlara guvenmiyorum :D asiri kiskanc bir insanim
:-))
ağzına çarparım
Ağzına çarptın uyandı :D Peki ya önemsiz birisi olduğunu açıklarsa inanır mısın? Tepkin ne olur sonra?
ağzını mikerim
pek iyi şeyler olmaz
Ya sadece basit bir rüya ise insan rüyalarını seçemiyor rüyasında hiç tanımadığı birisini görebiliyor. Normal hayatta yüzüne bakmayacağı bir kişiye aşık olabilir?
İsme bağlı olarak geliyor 5 kardeş :D
Diyelim ilk defa duyduğun bir isim :D Uyandı vereceği cevap tatmin eder mi? :-)
hacı abi kafamda deli sorular :D
Allahın emri o :-) Allah yaşatmasın iki tarafı da ciddi huzursuz eder ;-)
hemde ne sıkıntı