Evlilik yolun sonu mu yoksa başlangıcı mı? Hayırlı🥰cumalar🩵aşkolar 💅🏻🌸

Evlilik yolun sonu mu yoksa başlangıcı mı? Hayırlı🥰cumalar🩵aşkolar 💅🏻🌸

Evlilik kimine göre başlangıç, kimine göre yolun sonu ama farkına varmaları zaman alıyor. Doğru insanla hayatını birleştirmeyi nasip etsin Yaradan yoksa cehennem hayatının başlangıcı olur.
Bana göre evlilik yeni bir hayatın başlangıcıdır bekar mutsuz ve sıkıcı hayatın bitmesi ve yeni güzel bir hayatın başlaması denebilir. yeni bir başlangıç olarak da görülebilir çünkü çiftler, birbirleriyle daha sıkı bir bağ kurma, ortak hedefler ve planlar belirleme, birlikte büyüme ve gelişme fırsatı bulma şansına sahip olurlar. Evlilik, karşılıklı sevgi, saygı, anlayış, fedakarlık ve iletişim gibi unsurların güçlendirilmesini gerektirir.
Cevap
14Cevap
Evlilik yolun başlangıcı...
Evlilik son zamanladda çok basite indirgendi ama bu kadar kolay olmamali aile kurmak bazi insanlar sirf cinsellik icin evleniyo yazık yani boyle bireyler bide anne baba oluyo o yuzden evlilik iyi bir seye de donusebilir hayatinizin icine de edebilir
Hayırlı cumalar.
Başıdır. Çünkü evlilik çok farklı kapılar açar insana. Hem kendi içinde, hem eşinde, hem de ahireti için. Evlilik islamda bir adım ötesidir benim için. Yani daha yolun başı diyebiliri₥
Evlilik Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u fethederek Bir çağı kapatıp yeni bir çağ açması gibidir geçmişte ne yaşanmışsa orada kalmalı yeni çağda mutluluğa koşmali
Bence başlangıcı. İnsanın evlenince gerçek yüzü ortaya çıkar.
sonu diyen kaybeder her gün yine yeniden aşık olmayı deneyin
Bir yolun başlangıcı, diğer yolun sonu. Ama mutsuz olanlar için tüm yolların sonu herhalde
Evlilik sürprizlerle dolu yeni bir hayatın başlangıcı...
sonun başlangıcı da olabilir tamamen kiminle adım attığın ile alakalı 😀
İyi biriyle yolun başlangıcı kötü biriyle yolun sonu
hızlı yasıyorsan herseyın sonu ama sakınsen yenı bı dunya
Dertlerin başlangıcı
Kimileri için sonu kimileri için başlangıcı
Doğru insanı bulmak önemli
Başı bence
Yeni başlangıç, yeni macera 😀
Her son bir başlangıç
Son...
Evlilik saçmalıktır
Yeni hayatın başlangıcıdır