Güncellemeler
+1 yıl
Normal devam edeyim değil mi sevgi zamanla oluşan bişi sonuçta şimdi ben yazmıyım oda çok nadir yazıyor genellikle ben yazıyorum zamana mı bırakayım bu işleri
Güncellemeler
+1 yıl
Söyledim bunları ben ona ama işlerim var dedi görüldü attığı zaman bekliyorum yazmasını yazıyor ama normal konuşurken umursamaz gibi muhabbet yok ama mesajda çok iyi anlamıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Taktik yapınca düzelir ama sen kendin olunca yine gidicek. :) Bosuna uğrasma. Taviz verip sana değersiz davranmasına izin verme
O zaman ilgimi geri çekerim
Normal davranırım zirt pırt yazmaM
Dostum ilgin varsa istesen de çekemezsin.
Kadınlar gerçek yüzlerini sevgi ve ilgi aldığı zaman gösterir. Üstüne titremissin sevmissin sana yaptığı muameleye bak.
Taktik yapmana gerek yok bence soğu ondan en kısa zamanda da ayrıl ruh sağlığın için iyi olur
Ruh sağlığım bozuldu yanlar gündür normalde umursamaz biriyim ama buna Aşık oldum gibi evlilik yolundayız bana dediki yüzüğü taktı mı hersey değişir dedi bilmiyorum ama yaptıklarına anlam veremiyorum
kardeşim degisir brom. Kadınlar manipülatördür. Eğer bu kadınla o yola girersen anlicaksın sözlerimi ;) Seni sevmek için sana şart koşuyor. Tam hain
Bide kardeşim şey dedi geçen gün tartışma oldu ben senden vazgeçmek için bu girmedim dedim oda dediki yavaş gel ortada bişi yok dedi yüzüğü takmadın gibisinden konuştu bende tarih verdim
Dostum yasın kac bilmiyorum da cok heyecanli aşıl ve enayisin bak çok üzülcen normalde cevap bile vermem de.
Aklınla düşün beni üzdüler seni üzmesinler die cevao veriyorum
30 yaşındayım kardeşim ben buna çok önem verdim dul bu sevgilim erkenden anneler günü hediyesi bile yolladım elimden gelen herşeyi yaptım sonuç ne olur bilmiyorum babama dün söyledim böyle böyle diye çocukları var dedim istemedi bende evden kaçarım Esra Erol’a beni aramaya gelirsiniz dedim 😂😂😂
Sjhahaa reis hayatı seviyosun belli umarım hersey gönlünce olur
Ama ben o kdr cok terkedildimki bu yasımda artık insanlıktan soğudm ya
Valla bende çok darbeler yedim terkedildim ve birinden en ufak ilgi görsek hemen sahipleniyoruz biz aslında sevgi arıyoruz başka bişi değil
Hayatı ben seviyorum kardeşim 😂 daha sana anlatsam bana gülersin çok bu ilişkinin birazını anlattım sana
2 tane çocuğu var kuzum ben ablama bir tane var dedim bu iş olursa 2 cisinide yolda söylerim sonuçta istemeye gidiyoruz ailemle 😁😁😁
Hayatın sevgisiz bi anlamı yokki herkes onu daima sevicek birilerini ister.
Yarım yaratılmışız insanoğlu yalnız yaşayamaz.
Kardeşim ben seni iyi anlıyorum çok kez yanlız kaldığım için bu sevgi bana çok iyi geldi ondan bu kadar üstüne düştüm
Anladım ama yinede şüpheli yaklaş derim bu kadın pek normal gelmedi bana
Pavyon gibi Barda solist bombayı patlatayım
Aileme söyleyemedim
Hapise girebilir daha var offf 🫤
Ustaaaaa kaçç , D sana düzgün kız mı yok yav allah karsına cıkarır 8 milyar insanız.
Seçici ol derim öyle kızdan hayir gelmez
Kardeşim herseyin farkındayım da sevdim nasıl oldu bilmiyorum temiz hayatı yok onun farkındayım
Benden ayrı konuştukları var mıdır bilmiyorum ama benle ciddi olduğunu biliyorum ya da bilmiyorum
Onu yaparsan soğuduğunu düşünür aynı şekilde davranır
Normal devam edeyim değil mi sevgi zamanla oluşan bişi sonuçta şimdi ben yazmıyım oda çok nadir yazıyor genellikle ben yazıyorum zamana mı bırakayım bu işleri
Taktiklerle ilişki oluşmaz oluşsa da yürümez ne istiyorsan öyle davran içinden nasıl geliyorsa öyle yap hakeden biriyse zaten çabana karşılık verecektir
Çok teşekkür ederim kardeşim bazen bana görüldü atıyor o konu napayım bekliyorum yazmasını o yazana kadar bişi yazmıyorum
Sebebini tatlı bir dil kullanarak sor cevabını aldıktan sonra da bunun sana hissettirdiklerini söyle ama sana acımasına sebep olma yani "ayyy yazık yaa üzülmüş keşke yapmasaydım" değil de "ya ben bunu bidaha yapmayım yoksa aramız bozulucak" demesini sağla
Şimdi görüldü attığı zaman bekliyorum yazmasını bunun nedenini sordum işlerim oluyor dedi evde ama WhatsApp‘a girdiği halde yazmıyor ve normal konuşmada umursamaz mesajda iyi şimdi aklıma şu geliyor WhatsApp’a girip bana yazmaması benden öncelikle birisi mi var o geliyor aklıma ve ben buna ciddi düşünüyorum
Sen bence kızdan emin olmadan o ciddi düşünce içinden çık abi çünkü belli yani kız daha net değil
Kızda istiyor şöyle yaparız böyle yaparız gibisinden konuşuyor benle aileleri tanıştırırız diyor ama bu hareketleri beni şüpheye sokuyor
Abi şimdi şöyle hepimiz değil tabiki ama birçoğumuz profesyonel erkek kullanıcısıyız yani sana herşeyi söyleyebilir seni inandırmak için her şeyi yapabilir sen çok güvenme
Bide abi bak benim de erkek arkadaşım var ama ne işim olursa olsun ona vakit ayırıp yazıyorum arıyorum onu merak ediyorum ve sadece ona çevrimiçi oluyorum arkadaşlarıma bekleyin diyorum yani şunu demek istiyorum seven değer veren işim var demez senin için işini gücünü göz ardı eder
Geri dur diyorsun öyle mi kardeşim ilgili gözük ama umursama diyorsun benden istekleri oldu almadım sesimi çıkarmadım salladım hep
Sen çek abi kendini bırak soğuduğunu düşünüyosa da düşünsün bakalım sana gerçekten değer veriyor mu merak edicek mi
Ne yapayım mesela kardeşim bana akıl verir misin
Şuana kadar yaptığın hiçbişeyi yapma
Arama Sorma mesaj atma tamamen kesme ama sınırla iyice azalt
Geri mi çekiyim ilgi mi komple
Maddi istekleri olursa yapma bu arada kullanmaya çalışıyo
Tamamen çekme ama farkedilir derecede azalt
Onu yaptım kardeşim maddi istekleri olursa sallıyorum onu yalnız içimden geldiği zaman hediye yolluyorum tamamen çekmedim ama eskisi gibi zırt pırt yazmıyorum
Tamam işte bu şekil devam et bi süre bakalım nolcak
Tamam kardeşim bakalım nasıl olacak Allah sonumuzu hayır etsin
Arada senden akıl alırım buraya yazarım
Elimden geldiğince yardımcı olurum
Eyvallah kardeşim bitanesin