Konuştuğum bir çocuk var 10da 9.
İyi hoş ama tipi güzel değil büyük gösteriyor. 28 yaşında ama görseniz 34-35 dersiniz. Ben de 21 yaşındayım ama minyon olduğum için genelde 16-17 sanıyorlar. Yan yana durunca da hiç yakismiyoruz ne yapmalıyım?
Konuştuğum bir çocuk var 10da 9.
İyi hoş ama tipi güzel değil büyük gösteriyor. 28 yaşında ama görseniz 34-35 dersiniz. Ben de 21 yaşındayım ama minyon olduğum için genelde 16-17 sanıyorlar. Yan yana durunca da hiç yakismiyoruz ne yapmalıyım?
farklı yaş ve görünümde iki genç birbirlerini beğenmişler ve birlikte güzel zaman geçiriyorlar belki de bir gelecek kuruyorlar diye düşünmeyenin kendi kötülüğüdür.
başkalarının saçmalıklarına aldırmadan hayatı geçirmek gerek. insan kendine yakıştıramadığı bir şeyi yapmamalı. eğer huyunda, davranışında ikaz edilerek düzeltilemeyen ağır bir olumsuzluk varsa o zaman başka ama tip sadece insanların birbirlerini ilk kez fark etmesinde biraz olsun yararlı olabilir. sonrasında zaten birbirini fark etmiş ve zamanını paylaşmaya başlamış kişiler tipten ötesini bulmuş demektir.
şimdi büyük bir sıçrama yapıyoruz ve 2023 yılına gidiyoruz. artık bu yıllarda Türk filmi gibi yaşamanın gereği yok. birlikte hayatınızın keyfini çıkarın.
Mevlana ne der "yaratılanı severim yaratandan ötürü"
Yakışmıyoruz diyorsun
Peki kime göre neye göre
Güzellik dediğin gelip geçici bir kavram ne güzeller vardı zaman herşeyi eritir yok eder.
Mesele karakteri nedir
Elaleme bakıp hayatı yaşamak hapishane de gardiyan gözetiminde onların istediği gibi olmak ile aynı bırak kim ne konuşursa konuşsun çünkü ne yaparsan yap mutlaka birşeyler bulurlar
Önemli olan sen mutlumusun sen huzurlumusun hatta en önemli olanı onun yanında sevginin aşkın huzurun gğvenin sadakatin sıcaklığını hissedip yaşıyormusun sen ona bak bırak yakışıp yakışmamayı bir ömür onunla var olurmuyum bu yazdıklarımdan yola çıkarak düşün o doğru kişimi değilmi cüzdanları yakışıklıkları karizmayı elalemi bırakın kişinin ruhuna kalbine odaklanın her şey gelir geçer para şan şöhret tip karizma ama bir şey var ki sadece yaratılıştan gelir ve kolay kolay yok olmaz oda merhamet ve o merhamet bir çok şeyi insanın kalbinde ruhunda barındırır.
Benden bu kadar umarım ufukunu açar ve doubir yol izlemene vesile olur yazdıklarım.
Kimseye göre değil kendi kalbine ruhuna göre yaşa burada herkes birşeyler yazar asıl doğru kararı yine sen verirsin içinden ne geliyor ise onu yaşa...
Yunus Emre'ninmiş ben yanlış hatırlamışım
İlişkilerde, kişilerin birbirine fiziksel olarak çekici gelmesi önemli bir faktördür. Ancak, bir ilişkide fiziksel çekicilik her şey değildir. İlişkide, güven, uyum, saygı, anlayış, iletişim ve benzeri faktörler de önemli rol oynar.
Fiziksel çekicilik kişiden kişiye değişen bir konudur ve herkesin farklı bir tercihi vardır. Önemli olan, bir ilişkide fiziksel çekicilik önemli olsa da, diğer faktörlerin de göz ardı edilmemesi ve ilişkinin sadece fiziksel uyum üzerine inşa edilmemesidir.
Ayrıca, bir kişinin fiziksel görünümü değiştirilebilir veya zaman içinde değişebilirken, ilişkideki diğer faktörlerin daha kalıcı ve önemli olduğunu söylemek mümkündür. Sonuç olarak, ilişkide fiziksel çekicilik önemli bir faktör olsa da, ilişkinin başarısı için tek başına yeterli değildir.
Yan yana durunca hiç yakışmıyorsanız bence direkt bırakın, sürekli video ve fotoğraf çektireceksiniz. Aklına sürekli, yakışmıyor düşüncesi gelecek. Seni ilerde yıpratır, yaş farkı normal ama görünüm de önemli. Seçim yapma şansınız varsa, bence güzel bir dil ile ayrılmak mantıklı.
Evet fotoğrafta yan yana düşünüyorumda otobüste falan millet der bu kız parası için bakmıştır
ikiniz birden otobüste olacağınıza göre çocuğun fazla bir para katkısı olmamıştır derler ve düşüncelerini geri alırlar.
Cevap
69Cevap
Birisinden gerçekten hoşlanınca dış görünüşü ya da birlikte olunca nasıl göründüğünü çok önemsemiyorsun eğer ki bunu önemsiyorsan zaten ona hissettiğin duygular pek de ele avuca gelecek duygular değildir çünkü böyle hoşlanmak etkilenmek dış görünüşle alakalı bir şey değil bazen bir insanın başarısından etkileniyorsun fikirlerinden etkileniyorsun her şey dış görünüş değil.
Hayır değil. Uyum sağladığımız farklı konular varsa yemişim tipini. Ten uyumu, fikirlerin uyuşması, cinsel uyum gibi şeyler.
Her şey güzel ama biz sanaldan arkadaşız reelde de bu uyumlar olur mu bilmiyorum
Yan yana gelince tensel uyumu test edebilirsin, fikirlerin düşüncelerin pek değişeceğini sanmıyorum.
Tip önemli değil aşık olmanız yeter, İlişkilerde fiziksel çekim ve görünümün önemi kişiden kişiye değişebilir. Bazı insanlar için fiziksel çekim ve uyum ilişkide önemli bir faktördür, bazıları için ise daha az önemlidir. İlişkilerde birçok faktör etkili olabilir ve fiziksel çekim sadece bunlardan biridir. İlişkilerin temelinde karşılıklı sevgi, saygı, anlayış ve uyum gibi unsurlar bulunur. Bunlar ilişkide daha önemli ve sürdürülebilir faktörlerdir. Fiziksel görünüm zamanla değişebilir, ancak ilişkide önemli olan duygusal bağın güçlü olmasıdır.
Millet için değil gerçekten yanında güvende hissediyorsan konuş yarı yolda bırakmayacağına inanıyorsan devam et kimseye göre hayat yaşama benim sevgilim olacak millet eleştiri yapacak kime ne seven sevmiş kulak asmam önemli olan huzur.
Için isinmadiysa olmaz her ne kadar çaba gösterirsen göster ne kadar iyi biri de olsa anlaşada biliyorsan için ona karşı isinmamiş düsünsene bi ayni yatakda hergün onunlan bakarak uyuyacaksin Hadi diyelim ki onu cok seviyorsun cok asiksin ama öyle gözükmüyor yazdiğina göre
Baskasiyla birlikte olursa kiskanirmisin ?
Ben zannetmiyorum pek.. insan sevdiğini hep görmek ister senin bilicegin birsey eger gercekten Asik olsaydin bu soruyu sormazdin
Yaaa ama
Hep söylüyorum İçinde sevgiline karşı bir beğenmemezlik durumu varsa o ilişkiden hayır gelmez. Sevgilin eşin içine sinecek sinmedimi o ilişki patlar. Yani sen beğenmiyorsan eğer ki beğenmiyorsunda zaten. bence sonlandır. İçine sinmeyen iilişki patlar mutluluk getirmez.
Açıkçası insanın gerçekten sevdiğinde gözüne perde indiğini dusunenlerdenim sevdikten sonra isin gücün gelirin tipin bi onemi olmadığını düşünüyorum senin de sevsen buna takilmayacagini düşünüyorum açıkçası yine de karar sana kalmış lakin bitirmen hakkınızda hayırlısı gibi gözüküyor
Kafanda bu tarz düşünceler varken zaten eninde sonunda patlak verir nereye gitseniz herkes size aynı şeyi söyler ve bu da bu durumu destekler ama eğer seviyorsan gerçekten cidden önemseme hiç bazen bir insan kaybettiği sevgiyi hiç kimsede bulamaz
Derler herkes ya nerden buldun bunu diye
Öyle diyenlere çemkiririm
Ki bazıları ne kadar şeytan olduğumu bildiği için demeye bile cesaret edemezler
Bir arkadaşım var, mantık evliliği yaptığı çok belli. Yan yana neredeyse hiç fotoğrafları yok. Düğünden bile bir tane var. Bence içine sinmiyorsa olma. Tip de çok önemli bir şey bence.
Mantık evliliği derken nasıl
Yani onu idare edebilecek, meslekleri aynı, gelecek planları aynı biriyle.
Meslekleri aynıysa kızın ona muhtacligu olmaz ki
İlla parasal bir muhtaclik olmasına gerek yok. Kendine denk gördü ve evlendi.
Tıp önemli değil diyenlere bakma. Sevemiyor ısınamıyor ve bu tip sorununu aşamadığın için ilişki bu şekilde ilerliyordu asla sonrasında bir mucizenin olmasını bekleme. Ayrıl.
Senin ilişkinde mi böyleydi
Konuştuğum biri vardı geçmişte ve adamın tipine ben bakmamıştım ancak sonra onun bı taraflari kalktı.
İlişkide evet tip önemlidir ama senin beğenip beğenmemen, sevip sevmemen önemlidir. Yani dışardan nasıl görünüyor olmanız önemli olmamalı. Yakışmadığınızı düşünüyorsaniz ve sizin için çok önemliyse bu konu ayrılın. Sizin hayatiniz ve sizin kararınız.
Bende şimdi soru sordum kız 23 ben 34 yaşındayım acaba nasıl olur diyecekler senin yaş aralığın beni rahatlattı. Bu arada dışardan nasıl göründüğünü bende hep dikkat ederim dışarıdan uyumlumuyuz bu önemli gerçektende.
Yakismiyorsaniz zorlama yani belli ki içine sinmemis
Önemli, tipimi begenmemişsin anlasilan muhabbeti veya karakteri sevmissin yürümeyebilir
Yakışmaktan ziyade çekici bulmak gerekir. Eğer çekici bulmuyorsan, sarılmak istemiyorsan ten uyumu yoksa o iliki olmaz.
cevrenin sözlerini dinleyecek sen yanlış yapmış olursun her konuda senin mutluluğun varsa ilerde iştediğini yap tipi güzel veya çirkin demiyorum Allah yaratmış sonucta ama kalbi yoksa yüreği yoksa şevkati yoksa yol vermen en güzeli doğrusu ve ciddi isen yaklaş yok denemek için ise boş işlere girme
Benden küçükmüş ama bendende büyük gösteriyormuş yani hee😂 yapacak bişey yok o zaman sende yanına yakışanı bulacaksın illa bana aşık diye gönül eğlendirme ah alma sonra gün olur başına gelir
valla bende 38 yaşındayım, ama gören 25~26 diyor gel burdan yak bide yani. o senin görüşün kyakışıp yakışmamak değil, karşılıklı anlayış sevgi huzur mutluluk varsa gerisini sevenin gözü görmez zaten
:c benim de böyle olmuştu belli bir süre sonra soğumuştum, tip önemli değil sanıyordum hoşlanmak için onun içi yeterliydi ama ilişkinin sürmesi için heyecan için sanırım dışının da etkilemesi gerekiyormuş...
Off lincleniyorum
Bence şöyle: aranızda gerçekten güçlü bir bağ varsa şahsen önemli olduğunu düşünmüyorum. Ama sen onun yanında kendini rahatsız hissediyorsan bence yol yakınken ayrıl derim. Çünkü İlerleyen zamanlarda sürekli bu psikoloji içinde olacağın için seni kötü etkileyebilir. Eğer ki Millet ne der düşüncesindeysen, bence takma. Önemli olan senin duygu ve düşüncelerin.
Eğer bu zaten seni rahatsız ediyorsa, yapman gereken belli. Sen rahatsız olmasan da milletin konuşmasından ilerde sen de böyle düşünmeye başlayacaksın. Bence ilişkide denklik önemli. Kendine uygun birini bul.
Valla öyleyse çevreden çok tepki alırsınız. Yaş farkı çok çok fazla değil. Yakışmadığınızı da daha flört aşamasında söylüyorsan takıl geç en fazla ne diyeyim yani
Önemli olan yan yana durunca yakismaniz değil can cana olunca yakismaniz ama anladığım kadarıyla sen yan yana yakismayi istiyosun
Birbirinize yakışmanızda önemli bence öyle düşünüyorsan uzatmadan yol ver, ileridede hep yakışmadığınızı düşüneceksin.
Bi ayakkabı giydiğin saat taktığın araba aldoğın zaman yakışıyomu diye bakmassın sevdiğin için kullanırsın. Başkaları için değil.
Bu şekilde ben yaşım kücük nişanlım cokca büyük duruyor ama değer veriyoruz birbirimize zaten bazen dalga geçiyor ahaha foto da kücük cıktın diye napim değeriniz varsa devam yıksa bırak oğlanı
Sen kaçsın o kaç
Ben 24 o 30 ama saçı dökülmüş annesini 18 yaşında kaybetmiş kardeşi kimsesi yık tek babası ve ben oldum artık hayatında saçı döküldüğünden yaşlı duruyor çökmüş baya
Benimkide küçük yaşta çalışmaya başlamis ondan büyük duruyor ve çok sıkıntılar çekmiş
bir şey olmaz ama bazen arkadaşlarım nasıl beğeniyor sun bunu gibi laflar diyorlar sende böyle bir durum var mı bazen keli var diye dalgaya alıyorlar önemsememeye çalışıyorum birbirimize değerimiz var diyr sende bu tür meseleler oluyormu bazı kırıcı arkadaslar gibi
Eminim benimkiler bilse neler derler ondan önce gayet düzgün bir erkek arkadaşım vardı biri dedi sen buna nasıl baktın ben şok oldum dedim çocuğun nesi var pardon
Önemli. Boş geç diyeceğim ama belki de sen daha tipsizsindir? Olsun bu sefer de ona yazık. Dediğim gibi.
O çocuk en kısa zamanfa senden kurtulurda bekarlık sultanlıkmış der.
Ona hiç hissettirmedjm bu durumu
Sen hislerine duygularina bak ama bunlari sorguluyorsan bu coduktan olmaz sana
Neden ki
Kendini 15 sene sonrasında hayal et. Bu yüzünün yerine çirkin bir şey olacak. Sen nasıl edeceksin? Karakteri güzelse bas nikahı.
10da 9 diyorsun demek ki baya hoşlanmışsın. Devam et bence.
Yani iyi biri zengin sadece tıp yok
parası var diyemi yazık ya
@SatanistBeyyy ne alaka
Ayrılın lütfen çocuk senin gibi biri yüzünden üzülmesin.
Valla hiç edb yapmicam bence önemli ya. ama bakımlı da olmak lazım. hem bakım hem büyük durması çok sorun olmayabilirdi tarz sahibi olursa yani. yoksa sıkıntı
Boyle dusundugune gore benimsememissin sevmemissin zaten uzun sure beraber olabileceginizi sanmiyorum zengin degilse
Zengin
Huyu kotu degilse birakma o zaman knk devir kotu simdi :D ulkeye nolcagi belli degil vinlarsiniz yurtdisina oh negzel
Yurt dışına çıkacak kadar yok
seviyorsan ne yaşın ne de dış gorünüşün onemi var aşk varsa gerisini boş ver yaş falan hikaye
değil tabikide saçmalık bence insanların ne düsündüğü umrunda olmamalı
Bunun için ayrılır san ayıp edersin adama
Duygun yoksa lafım yok
Benim için önemli, önemli değil diyenede inanmam
Önemli tabii ki, senden yasça büyük birisini ne yapacaksın ki özellikle yaşından büyük gösteriyorsa.
Bu senle şikayetçi olduğun halde seni ona çeken bişey var odaaaa neymissss
Bugün bunu sorabildiğine göre bir gün gözüne batacak.
Davul bile dengi dengine, kısa boylu kız ile olmaz ıh ıh
Benim erkek arkadaşım da bana göre kilolu hatta kilosu fazla ama ben mutluyum o ne der bu ne der diye düşünmüyorum beni çok mutlu ediyor o bana yeter :))
Tipini beğenmiyordan olmaz abi. Sana her şeyiyle hitap etmeli. Zaten yaş farkı da çok
Tipten ilerlersen mutluluk gelmez, sen senin yapına uygun mu onu dikkate al
Sen bu düşünceye girdiysen belli ki istemiyosun o yüzden karşındaki insanı da kendini de oyalama derim ben yine de senin kararın.
Dedim zateb bizden olmaz diye birilerini bulana kadar devam ederiz artık
Alaşabilimeniz önemli bence ama tipe önem veriyorsan ayrıl bi yan önce
Tip önemli
bi müddet sonra buna takılıyorsun çünkü
Ayrıl? Sevmiyorsan oyalama, yakıştırmadığın insandan bugün yarın daha soğuyacaksın zaten
5 yaştan fazla olmamalı aradaki yas farkı cinsiyet farketmez
Sadece cinsellikse amacınız sıkıntı etme devam et
çocuk umarım en kısa süre de ayrılır senden merak etme kıymet bilmediğin çocuğu kapar kızlar
yorumlarda gördüm parası için seviyorsun çocuğu boşa demiyorum para avcısı tc kızları diye midemi bulandırıyorsunuz Allah sizin gibilerini bizden uzak tutsun amin
Kalbide güzel
iyi saf kullan bol bol yazık ya sizin yüzünüzden artık kızlardan uzaklaştım eski sevgilimi hatırlattın bana 1 kez daha soğudum kızlardan zengin diye gitti evlendi elin p*çiyle şu an da boşalıyor ahım var umarım hak ettiğiniz kişileri bulursunuz dinsizin yanında imansız gelir o çocuk umarım gerçek yüzünü görür hadi eyw
Bence cok önemli. Ama tabi ruh esim diyosan bisey diyemem..
Evlenen ya da sevgili olan herkes birbirine çok mu yakisiyor sen aklına kalbine bak anlaşmaya bak
Bırak da hak ettiği, yanına yakışan birisini bulsun madem fsdvdfbfb
bence saçma hayat yorgunluğu var ya ondan yine oluyor benim erkek arkadaşımın askerden sonra saölrı bembeyaz oldu.
Sonra ne oldu
Bence vereceğin en güzel karar ondan ayrılmak olacak her şey dış görünüş değil yeni mi aklına geldi yan yana durduğun zaman yakışmadığın ayrıl çocuktan
Knk Allah aşkına şu dış görünüşü takmayı kessin valla boş sen seviyorsan gerisi önemsiz işsizmiş tipsizmiş bunlar gereksiz dış görünüşü mükemmel olanlardan bazıları da tam bir pislik çıkıyor
Yaş ve tipine uygun sana yakışan erkekle flört yaşa
21 yaşında iken 28 yaşında flört edinmen ne kadar doğru ki görüntüye takılasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?