Kadınlar düşündüğümüzden daha mı şekilci?

Merhaba Yaşım 22, boyum 1.88 yüzümde güzeldir tanıyan ve tanımayan çoğu kişinin yakışıklı dediği zaman zaman kadınlardan teklif alan birisiyim ancak,

Hiçbir kadına güvenmiyorum daha doğrusu kendime olan güvensizliğimden dolayı güvenmiyorum.

Bize hep "kadınlar gördüklerine değil duyduklarına aşık olur." "kadınlar tipe bakmaz." "kadınlar karakteri önemser." "kadınlar iç güzelliğe bakar." diye öğretildi ancak buna zerre gram katılmıyorum.

130 kiloya yakın olduğum bir dönem vardı, zayıflayıp fit olduktan ve yüzümüzün güzelliği ortaya çıktıktan sonra kadınların davranışında inanılmaz değişimler görmeye başladım, beni güvensizliğe iten bu oldu, çünkü bize hep kadınlar tipe bakmazlar diye söyleniyordu etraftan, hatta kadınların kendisi bile bakmıyoruz diyorlardı.

ama dediğim gibi çirkinlikten yakışıklılığa geçiş yaptığım için farkı bizzat ben deneyimledim, toplumun söylediği neredeyse her şey yalan, kadınlar erkekler kadar tipe ve fiziğe bakıyorlar, abazası ve tacizcisi bile var içlerinde.

Neyse konuya gelecek olursak, bu tecrübelerimden dolayı kadınların tipe ve fiziğe inanılmaz zaafları olduğunu düşünmekteyim ve sosyal medya (özellikle twitter) bu düşüncemi baya destekliyor

yakışıklı bir erkeği paylaşıyorlar alıntılara ve twitin altına "keşke beni s. kse" falan yazıyorlar ahahahaha yani adamın sırf tipi iyi diye oluyor bunlar.

bunlar gibi binlerce şey dönüp dolaşıyor ama kadınlara sorduğunuzda tipin önemsiz olduğunu söylüyorlar.

neyse konu dağılmasın gene, özgüvensizliğimin sebebi şu : benden daha yakışıklı erkekler oldukça sevgilimin beni değilde bir başka erkeği arzulama ihtimali her daim olacaktır.

düşünsene seninle sevgili ama başka bir erkeği "özellikle böyle ünlü yakışıklılardan" arzuluyor veya onu geçtim sokakta senden yakışıklı birisi geçiyor, aklından onunla seviştiğini falan hayal ediyor.

bana manyak mısın sen diyecek olanlar olabilir ama ben kadınların inanılmaz şekilci olduğunu çirkinken yakışıklı birine dönüştüğümde anlamıştım o yüzden sırf tipi ve fiziği mevcut sevgilisinden iyi diye herhangi bir adamla yatabilme potansiyelleri epey yüksek diye düşünüyorum kadınların.

yani kendime güvensizlik duyuyorum kabul ama sebebi kadınların şekilciliğinden dolayı, yakışıklı erkeklere köle olmaya hazır gibiler o yüzden yakışıklı birisi olan ben bile benden daha iyileri oldukça hayatıma aldığım birisi beni zihnen bile aldatır düşüncesindeyim ve bunu asla kabul edemem, sevgili yapmama sebebim de budur.

düşünceleriniz neler?

Kadınlar düşündüğümüzden daha mı şekilci?