Merhaba eşimin instagramda kadın videolarına baktığını gördüm kalçalarını göğüslerini gösteren sallayan videolara bakıyor ve bi arkadaşıyla birbirlerine sürekli gönderiyorlar ne yapacağımı şaşırdım. Siz olsanız ne yapardınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle elbette bir haksızlığa uğradığınız kesin ancak!!!
Şu aşağıdaki pembe üyelerin yorumlarına bakınca pardon okuyunca gülümsedim, sadece bir üyenin yazdığı akıl ve mantık dolu, konuşmak ne kadar insani bir davranıştır böyle bir psikolog gibi yazmışsınız etiketlemiyorum sadece tebrik ediyorum
gelelim cevabıma :öncelikle bir ihanet söz konusu değil ama bu yaptığını onaylıyorum amanasına gelmemeli, evet konuşun yaptığının doğru bir davranış olmadığını söyleyin ama o baktıklarındaki hal ve hareketleri sizinde yapmanızı öneriyorum neden?
evlilik belli bir zaman sonra monotonlaşıyor ya! Hah işte o monotonluğu kıracak olan siz güzel insanlarsınız
bakmayın o oyarım yakarım yıkarım ezerim gebertirimlere medenice konuşun en iyi yol bu bence10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÖnce sorardı neden baktıgını anlardm dinlerdim. Acıklamalarına göre bir neden arardım. Bakmasının beni rahatsz ettigini eger fantezi pesindeyse esi olarak ona bunu benim vermem gerektigini belirtirdim. Ve bunu uygulardm. Hicbir konuyu tek taraflı dusunmeyin. Boyle bir diyalogun ve bazı uygulamalarn sonucunda hala baktgını gorursem o zaman siddetli bir tepki verebilirdim.
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeşke bakmasa ama erkekler böyle. Bakmak var, bakmak var… Bende bakıyorum. Önüme çıkarsa instada, ne yakışıklı adammış deyip geçiyorum mesela ama erkekler öyle değil onların nefsi kabarıyor öyle şeylere karşı. Ben öylesine bakıyorum, erkekler bel altı düşünerek bakıyor. Öyle bakmayan erkek varsa helal olsun ne diyim
40 Yorumla
Alır karşıma düzgünce konuşurdum. Sebebi nedir ne için o videoları izliyor o videolar ne hissettiriyor sonucunda ortak bir karar alarak etik olanı uygulariz
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49
Cevap
58Cevap
u +1 yılAmaaan baksın ya nolacak. En fazla gözlerini oyarsın jssj
30 Yorumla
+1 yılEnseye iki şaplak yapıştır abazan misin sen kendine gel de. Bir daha görürsem babanın evinde yollarım seni ayıp de
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılYorumlar saka mi? Herkes nolcak demis nolcak ben söylim, bu tip herifler aldatiyor bu tipler sokaktada kariya kiza bakiyo bu tiplerin hayalinde hep kari kiz var kisacasi biz bunlara SAPIK diyoruz
60 Yorumla
+1 yılAğzına tükürür atarım evden geniş değiliz çok şükür.
30 YorumlaSen de onun yanında kaslı erkeklere bak. Rahatsız olursa kendi izlediklerini hatırlat. Biraz empati yaparsa ne kadar çirkin bir durum olduğunu anlar.
10 Yorumla
+1 yılBen olsam böyle kocama göre kat kat daha yakışıklı kaslı erkek videolarını ona atıp pardon sana atmışım başka arkadaşa atacaktım derdim. Böylelikle kendini yetersiz ve ezik hissettirirdim 😇
20 YorumlaHepsini yüzüne karşı söylerdim, tokat da atardım. Çocuk da yoksa boşanma davası açardım.
60 YorumlaBenimkide bakıyor kaç kez yakaladım oturdum konuştum rahatsız oluyorum diye ama yine aynı
27 Yorumla
Soran+1 yıl😔 can çıkar huy çıkmaz derlermiş
O telefonu bi yerine sok bence 😇
80 Yorumla
+1 yılSeni sevse bakmazdı kıro işte en nefret ettiğim insan tipi zaten her önüne gelene bakanlar.
50 Yorumla
+1 yılSen ona sallamazsan o sallayanlara bakar haliyle. Sen kendin o videodakiler gibi giyin süslen sen eşine salla. Olması gereken bu
00 Yorumla
+1 yılNe var bunda kadınlar istediğini yapıyorsa erkekler de istediğini yapar bakması özgürce hakkı.
00 YorumlaSen mi davayı açarsın ben mi açayım diye son cümlemi söylerim..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen evli olsam karimdan baskasina bakmam ne fantazim varsa onla yasar yaparim
14 Yorumla- +1 yıl
Dogru olan bu cunku
- +1 yıl
Tesekkurler
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyy ne kadar iğrenç bişey dimi insan sinir oluyor ama bazı erkekler var ki hayatında biri de olsa öyle şeylere bakmaktan asla vazgeçmiyor çok sıkıntılı bişey yaa
11 Yorumla
+1 yılSende erkek videolarına bak seks videosu izle erkekler ile sohbet et
00 YorumlaKocan farklı lezzetler tatmak istiyor. Yakın bir arkadaşını ayarlayıp cuckold yapabilirsiniz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKonuş, rahatsız olduğunu söyle, anlayacaktır mutlaka
00 Yorumla
+1 yılGörmek istediği şeyleri göster ona.
O da bakmayı keser o zaman
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 817 cevap paylaştı.
+1 yılAçıkçası Ne söylesek seni tatmin etmeyecek ama senin buna bir formül bulman lazım
00 Yorumla
+1 yılBence öncelikle kocanı uygun bir dille uyar, işe yaramazsa ailene danış.
10 Yorumla
+1 yılkocalarınızı kendinize yakamıyorsunuz yatak da odun gibi seks yapıyorsunuz olacağı bu tabi
06 Yorumla- +1 yıl
Yatakta erkeği mutlu ettiği halde üstelik kendine bakan gayet güzel bir kadın olduğu halde eşini aldatan erkekler var demekki o işler öyle olmuyor kimse kusura bakmasın bi erkeğin başka kadınlara bakmasının suçu kadına yıkılamaz önce o nefsini o gözlerini bi kapatsın erkekler ne iyi herşeyin suçunu kadına yıkın
- +1 yıl
@KırmızııOjee erkek ilgi bekler hem yatak da hem otururken elinize telefonu alıp süreki bu tür yerlerde lak lak edişp başka yerlere yazarsanız koca elinizden kaya gider.. üst taraftan örnek verme kırmızı genel reel yaşayan insanlardan bahset..
- +1 yıl
Bahsettiğim gibi çok insan gördüm ilgi karşılıklıdır tek taraflı değil ayrıca aldatan biri bu kadın veya erkek onun karaktersizliğinden kaynaklıdır bu karşıdaki insana mâl edilemez benim kızdığım nokta bu
- +1 yıl
@KırmızııOjee benim bildiğim de kocaları evde tutmanın çok zor olmadığını ilgi ve alaka yetmesi olduğunu düşünyüyorum
- +1 yıl
Bende diyorum ki karşılıklı her şey adam gelip karısına ilgili davranmıyorsa kadın ne yapabilir? Üstelik bu kadar kolay aldatabiliyorsanız bu kadar kolay gözünüz dışarı kayıyorsa o zaman kendinizi sorgulayın karşınızdaki insan size ilgi göstermiyor diye hemen aldatma olayına girecek bi karaktere sahipseniz zaten bağlasanda durmazsınız ilgisiz kaldığını düşünen insanda gitsin boşansın o zaman sonra ne yapıyorsa yapsın o kadar karakter varsa bunu birinin nikahı altında yapmasın
- +1 yıl
@KırmızııOjee neden çok takıldın buna soru sahibi bile sklmedi benim cevabımı
Aşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı. Erkek videolarina bakmasindan iyidir. Polyannacilik oyna sen de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBi ara çok tepki gösterirdim ama, saldım artık izliyorsa izlesin bende dans eden erkekleri izliyorum😂😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılEşinin dikkatini çekin tüm samimiyetinizle
14 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim umarım gerçekten başarabilirim
- +1 yıl
Başarırsınız tabikide ama farklı giyim tarzlarıyla madem güzel görmek istiyor insanın eşinden güzeli yoktur ki başarılar 😊😊😊
Soran+1 yılTeşekkürler ☺️
- +1 yıl
Rica ederim operasyon saati geldi başlasın artık başarılar
Önce evden atardım sonrada boşanma davası açardım helal varken harama yükselmek nedir kardeşim ya
44 Yorumla- +1 yıl
Güzel attın güzel boşadın güzelde dava açtınnn iki dk da hemde bence davayı da sonuca bağla maaşına el koydur kıçına don alamaz et☺️
- +1 yıl
@Gokmennn1940 eli ayağı düzgün durucak o zaman sevmiyorsa kendi boşasın kadını ne uğraştırıyor aldatmak bir çözüm mü? Hakediyor ki böyle bişey geliyor başına
- +1 yıl
Aldatmanın hiç bir şekilde zaten bahanesi telafisi o su bu su olmaz olmaz, sadakat olmazsa olmazın zirvesi
Telefondan bakiyorsa yarin bir gün senin yaninda da bakar önce bu durumu onunla konuş devam ederse ayrıl benim onurum satilik degil de. resti çek hala yapiyorsa boşan bence bugun bunu yapan yarin aldatir da
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEe ne var bunda sen de kaslı yakışıklı erkeklere bakmıyor musun?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvde o kadınlar gibi giyin ve kamerayı aç o geldiğinde canlı yayın sansin şakala onu 😄
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGördüğün an ne yapıyosun sen de bi tokat çarp gelip özür dileyene kadar görmezden gel. Sadece sana yetecek kadar yemek yap ye. Bir şey söylerse baktığın kadınlar yapsın vs de. ( Bekarım aklıma bu geldi. Belki evlilerin kafası daha farklı olur)
210 Yorumla
Soran+1 yılBildiğimden haberi yok yanımda yapmıyor
Cevap sahibi+1 yılSenin planın ne?
- +1 yıl
en komik buldugum yorum bi tokat çrp demiş allahım 😂😅😅
Cevap sahibi+1 yıl@redroverrr niye ayol
- +1 yıl
ayol unu yesinler senin 😂😅 kahkaha ataskm varda gece gece ses çıkar 😂
Cevap sahibi+1 yıl@redroverrr ne yapsın alkış mı tutsun kadın. Neresi komik😂
- +1 yıl
kız sus yaa valla komik gacısın 😂😅 gece gece güldürdün Allahta seni güldürsün 😂
Cevap sahibi+1 yıl@redroverrr amin amin cümlemizi
- +1 yıl
hadi iyi geceler 😂
Cevap sahibi+1 yıl@redroverrr iyi gecelerrr
Gizli Üye(18-24)+1 yılBOŞA PİS DONUNA KADAR AL, KOCAM DİYORSUN HÂLÂ Y*VŞAK P*Ç O
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdamla ilgilen yalnız bırakma senden başkasına bakmasın iyice doyurman gerekiyor
00 YorumlaAbla sorman hata gördüğün anda sınırını çiziceksin ki bidaha yapamiycak. Sesini çıkarmazsan daha neler neler görürsün.
10 Yorumla
+1 yılAbla ona istediğini ver. İstediğini verirsen izlemeyi keser. Ve bir süre sonra bu sapkınlık hali de biter. Çünkü bir süre cinsellige de doyar.
00 Yorumla
+1 yılcinsel hayatınıza can katmanızı öneriyorum başkasına değil sana baksın utanıcak sıkılacak bişi yok
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte sorun burada zaten elimden geleni yapıyorum videolarda hoşuna giden noktalara göre davranıyorum ama davranış devam ediyor
- +1 yıl
abi adam niyeti başkasına almış bu yaaa gül gibi karısı var elinden geleni yapıyo daha ne istiyo hijyenikmi değisin temizliğine mi dikkat etmiyosun acaba
+1 yılseni üzmek istemem ama sanarım yetersiz görüyor gibi türk erkeklerinin hepsi aynı.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgizliden mi yapıyor ya da açık bir şekilde mi eşiniz önce bunu söyleyin?
25 Yorumla
Soran+1 yılBen girince gördüm haberimin olduğunu bilmiyor, bi kaç gündür kontrol ediyorum devam ediyor bu durum
Cevap sahibi+1 yılpeki seviyor mu sizi? size karşı davranışları nasıl?
bu arada sakın ona bildiğini belli etme yoksa gittikçe senden çekingenliği azalıp aleni aldatır.
önüne yemler at şey gibisinden günümüz evlileri ne kadar pis yaaaa eşlerini aldatıyorlar vb. cümleler kur önünde.
bu arada bu erkekler içinde baya yaygın bir şey ama belli etmeden laf attt
Soran+1 yılAramız çok iyi aslında bir iki kere ortaya lafı attım seni asla aldatmam gül gibi eşim çocuğum var sakın sende aklına öyle bir şey getirme falan diyor. Ama ne olursa olsun normal değil bence kalçasını sallayan kadınları falan seyretmesi birde paylaşan sayfayı takip etmiyor ama o kadar çok izliyor ki keşfetinde çıkıyor demekki
Cevap sahibi+1 yıluffff bu erkeklerin arasında baya yaygın bir durum çok yaygın hem de çevremde bir sürü evli var hepsi kocasını bunları izlerken yakalamış erkek sohbetinde bile şahit oldum birbirlerine güzel kız fotoları atıyorlar.
sadece buysa sakın kavga çıkarıp eşinle aranı bozma laf atıp eleştir alttan altta bunu yapanları eleştir ona yöneltmeden böyle bir şey yakalarsam boşarım falan de ki korksun senden çekinsin.
ileri şeyler yapıyorsa al telefonunu parçala çekinme böyle yapan kadın biliyorum şimdi kcası kpeği.
Cevap sahibi+1 yılelinden geldiği kadar da eşine o keşfetindeki kadınlardan daha güzel ve cilveli oll
+1 yılSakince uyarın akillanmazsa sert yöntemlere gecin shshs
00 YorumlaÖncelikle kocanıza ilgi gösterin cinsel hayatınızı renklendirin birazda siz sallayınn :)
00 YorumlaArt niyetli değildir bence oynayışı hoşuna gitmiştir sen de oyna paylaş bence
00 Yorumla
+1 yılSen de memelerini salla video çek kocana at
11 Yorumla
Soran+1 yılBenzer şeyler yapıyorum zaten ilgisi bende olsun başkasına gözü kaymasın diye
eşi değil misin kulağını çek
11 Yorumla
Soran+1 yılBaktığımı bilmiyor başka ne haltlar yediğini görmek için sessiz kalıyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence kız ona bir şey beli etme yazan olmuş manyakmısınız siz ben olsam var yaa bi kızardım ona doğduna pişman ederdim gör bakim bidaha izliyormu
00 YorumlaNormal Bi durum ben de eşimi anlamıyorum
04 Yorumla
Soran+1 yıl🧐
Soran+1 yılNe diyeceğim ben senin gizli gizli instanı karıştırdım üstüne bide arkadaşınla mesajlarını okudum bunları gördüm mü diyeyim 🙄 evde bilerek mesajları açmıyor sonra toplu şekilde bakıyorum atılanlara diyor
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılboşanmalısın
çünkü sana değer vermiyor10 Yorumla Ahh ama çok edepsizce yaa
11 YorumlaNeden evlenmiyorumun bir sebebi daha
10 YorumlaTepkini koy ortaya uyar
10 Yorumla
+1 yılGününü gösteririm
00 YorumlaYa sen adamı hoşnut etmiyoesun ya da aga doyumsuz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Dövüşlü olanlar mı :)))
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılerkek işte eldeki varken:)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 580 cevap paylaştı.
+1 yılBu suç kimin kadının mı yoksa erkeğin mi?
00 Yorumla Küçük bir düzeltme 🤏🏻
Eski kocan* 👍🏻03 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılbunlara her erkek bakmıyor mu zaten?
00 Yorumla Onunla konuşman lazım konuyu en başta
00 Yorumla
+1 yılAt yataktan gitsin bugün koltukta yatsın😂
00 Yorumlaay evli bi de boşanma sebebi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen dans et ona bakmaZ
00 Yorumla rahatsız olduğunu dile getirmelisin bence
00 Yorumla- Devamını Gör (47)
Devamını Gör(92)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocam kadın videolarına bakıyor, siz olsaydınız ne yapardınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler