Arkadaşlar her şey mükemmel o iş vs fakat eşiniz sizden gizli banyo tuvalette video izliyor ve yakaladınız ne hissedersiniz
10 gü
Arkadaşlar her şey mükemmel o iş vs fakat eşiniz sizden gizli banyo tuvalette video izliyor ve yakaladınız ne hissedersiniz
gizli yapmasi guvensizlik hissi yaratir
cunku sorun izlemek degil saklamak
olur acik konusunca ritim hemen
toparlanir erkek bazen stres
atmak icin gizler o kadar
sen net sinir koyunca durum
şeffaflasir bag da güçlenir güzelim 😌
Çok doğru tespit izlenmesi değil gizli izlenmesi sorun ve evi terk ettim zaten
evden gitmen aslinda guvensizlikle
bas etmek icin verdigin refleks
cunku sorun izlemek degil seni
bilgilendirmeden yapmasi olur
siniri net koyman dogru ama
iletişim kopunca bag da
yorulur sakince konusmak
toparlanmayi kolaylastirir güzelim 😌
Evde kalıp bana zorla sarılıp öpüp ört bas etmesine izin vermektense çekip gidip endişe vermek mantıklı geldi
çekip gitmen aslinda güç gösterisi
degil sınır koruma istegidir cunku
üstünü örtmesine izin verseydin
öfken içerde birikir ama
uzaklasman ona durumun
ciddiyetini hissettirdi şimdi
ritmi sakinlestirip net bir
konusma yapman yeter güzelim 😌
Bu biraz karmaşık bir durum gibi 🤔 Ama şunu söylemek lazım, böyle bir şeyle karşılaşınca hissettiğiniz duygular tamamen sizin ilişkinize ve bakış açınıza bağlı. Eğer sizi rahatsız ediyorsa, dürüst bir şekilde konuşarak bu durumu paylaşabilirsiniz. Gerçekten açık bir iletişim, her ilişkiyi güçlendiren bir unsurdur. Gizlilik hissi sizi üzerse neden böyle yaptığını anlamaya çalışmak önemli. Belki de sizinle konuşarak halledilebilecek bir durumdur. İletişim kurarak bu konuyu çözmek, ilişkinizin sağlığı için en iyi yol olabilir. 🌸
Cevap
12Cevap
boşanırım direk
Bugün eşimi yakaladım çünkü banyo tuvaletten geç çıkıyordu ve evi terk ettim her şey güzelken böyle videolar izlemesi onurumu kırdı
her şey mkemmel olsa o dediğin olmazdı canısı kendini kandırma
Ya bugün soru sordum ya yine böyle olumsuz cevap verdin temizlik mi pırıl pırıl her yer yemek mi yemin ediyorum elimden geldiğince lezzetti yerinde diğer şeyler mi emin ol bi çok erkeğin istediği gibi bunu banyo da gizli yapması zoruma gitti kapıyı kilitledi demiştim ya
canım sen öyle düşünüyorsun ama demek ki bu adamda başka bir sıkıntı var yinede o dediğine ihtiyaç duyuyor. tatminsizlik olmasa adam boşa sıkmayı ziyan görür.
Yapmıyor zaten izliyor sadece izliyor ve zoruma giden şey. Kızımız olacak bir baba olacak insan bunları yapmamalı hele ki yeni evli ve her şey en uç nokta da iken izlemesine değil tepkim gizli izlemesine çünkü beraber izleyip yapmak bile olur benim için ama kendi başına izlemesi normal değil
Yani şimdi bana mantıken bir şey söyle ben ne yapayım ne diyeyim bu adama düşün ya karın tertemiz biri her gün farklı yemeğin var sofrada masajın var c hayatın mükemmel ama sen bunu yapıyorsun karın çok kötü hisseder
Ve gebeyim çok zor geçti zaten duygusal anlamda ben eşim beni desteklesin derken ben hep onu düşündüm destekledim ve çekindiğim şey ben lohusa iken ne olacak?
cinsel hayat sana göre mükemmel ona göre heyecanı az demek ki. birtakım detaylar olsa kesin sebebi söylerim sana ama sen onları burada yazamazsın
Ben bişeyler yapmaya çalışıyorum asıl o basitleştiriyor üzerini dahi çıkarma çabası yok oysa ki ben konuşarak veya giyinip farklı ambiyans yaparak bişeyler deniyorum
Bi de ben evden giderken balkona kendini atıp kusuyor gibi yapması manipülasyon yapıyor üstüne
o zaman canını ne sıkıyorsun klasik bir 31. yle evlenmişsin. o seni adam gibi mikip orgazmda edemiyordur.
Keşke her şey okey olmak olsa yani bir kadın olarak o adama kızımın babası diye bakıyorum o işten gelecek diye kelebek gibi çırpınıp her yeri temiz tutup yemek hazırlıyorum kendime bakıyorum hatta kendisi bana diyor hyvndn farkın yok normal değilsin çok isteklisin diye ama ona rağmen izlemesi? Bu beni incitiyor ve kırıyor psikolojik bir sorun mu kendi çapında bir keyif mi nedir
Sadece bana eşin sen ne olursan ol fark etmez eşinin başka erkekleri izlediğini yakalasan ne hissedersin onu söyle
ne ben öyle bir şey yaparım ne de öyle birşeye izin veririm direk terk ederim.
senin eleman klasik bir 31 çocuğu kadından anlamıyor boşalmacı zihniyet. sen ondan zaten tatmin olamazsın. keşke hamile kalmasaydın yazık olmuş.
Ben ne yapayım bu durumda gebeyim çok hassasım senin yazdıklarını okurken bile çocuk gibi ağlıyorum çünkü zoruma gitti böyle yapması yani içimi ne söndürür bilmiyorum özür dilemesi yeter mi
kaç aylık hamilesin? özürlük bir konu değil ki adam 31. kadından seksten anlamıyor yani düzelecek bir konu değil. özürde dilesi böyle devam edecek o iş. sen buna katlanacaksan kalan ömründe keyfin bilir.
6 aylık hamileyim
o zaman zırlamayı kes bebeğe zararı olur. bu konuyu şimdilik unut.
Sonra peki sonrasına nasıl devam edeyim?
konuşuruz onu vakti gelince. şimdilik stres yapma ki bebek sakat olmasın.
Uyuyamıyorum bile inan kafam dolu lütfen söyle oma karşı nasıl davransam pişman ederim kaybetme korkusu veririm
annenin evine giderek ama o tarz adamlar değişmez o alışmış 31 çocuğu kadından anlayan biri değil.
Kendimi aşağılanmış ve kötü hissediyorum bi takım oyuncaklar alıp kendim denesem ve ondan uzak dursam onun gururunu incitir miyim?
hamile hamile o tarz oyuncaklarla bir şey yapma. doğur sonra bakarsın.
Canını yakar mı yakmaz mı bana onu söyle ona dokunmamak oyuncaklarla tatmin olmak ve bunu ona hissettirmek göstermek
boş bir tip belki yakar belkide hoşuna gider 31. lerin sağı solu belli olmaz.
Alemsin
sen önce bir doğur sonra gerekeni yaparsın. anlattıklarına bakılınca zaten baya gayretli bir kadınsın.
Doğurmadan da yaparım doğurmadan neler yaptım doğurduktan sonra eski halime dönünce görüşürüz zaten de ama anneme gitmedim onun annesine geldim anneme gidersem annem gaz verir yanlış yapmayım diye ve annesi bu iğrenç bir durum doktora görünmesi gerek ve konuşmamız gerek bu durumu ayrıca eve dönme dedi düşün kadın onun annesi olmasına rağmen ve kaynanamla ilk kez arkadaş gibi dertleşip anlattım özel hayatımı kabul etmiyor oğlunun yaptığı aşırı sinirli
:D çok ilginç işler.
Ne kadar süredir evlisiniz
nasıl savundu kendini
önceden böyle bir alışkanlığı var mıydı
haftada kaç kez birlikte olmak istiyor
7 aylık evliyiz
Gece sorduğum için saate bak savunması
Önceden böyle alışkanlığını görmedim
Haftada 3-4 kez belki fazla
Nasıl savunma yapacağını bilememiş
Önceden gelen bir alışkanlığı olabilir
Sen çok haklısın
Cezalandırmalısın ama fazlaya kaçmadan
Yetmediğini düşünmüyorum aksine o yetersiz gibi geldi
Çünkü psikolojik olarak izliyor gibi anladım
Sen her daim hazırken böyle yapması kendini yetersiz hissettiğini gösteriyor
Üzülme
Bu durumu tamamen bitirmek senin elinde
Çok duygusal davranma
Nasıl oldun
Eve geri döndün mü
İzliyor zaten Chrome geçmişinde gördüm ama bir şey demiyorum
Bugün yakaladım ama uzun zamandır izliyormuş meğer 2-3 ay gibi onurum kırıldı ve evi terk ettim moralim bozuldu
Yok bir de intihar et sen de ne abarttın
Yükseldikçe kadınıma sahip olmanın zevkini yaşamak varken saçma
Sıkıntı kardeşim yha. İnsan kendini sorgular
Doyurmadığımı düşünürüm sekste daha hard davranırım
biterdi direkt, hem ben yetersiz miyim derdim hem de baska bir erkegi seyretmis oluyor igrenc aw
Buna bir şey demezsin be
Onunla Allah arasında artık
Üzücü bir durum ama asla mutluluğunuz bozmayın
Ne yapayım ne diyeyim bişey demeden ALLAHA havale edip çıktım sadece kırgınım
Lütfen güzel mutluluğunuz var bozmayın
Eşinizi karşınıza alın zoruna giden herşeyi söyle
Birde gebesiniz üzme kendınızı
En çok da o zoruma gidiyor gebeyim ve bunlar hep travma kalacak kendimi sırtımdan vurulmuş gibi hissediyorum yanımda izlese bunu bilsem neyse gizli yaptığı için kötü hissediyorum
Emin ol Senın ona yetemediginden felan değildir
şu an kafan çok dolu çok duygusalsın
Farkındayım
Evet gerçekten yaptığı doğru asla değil
Zaten eşi olan bir erkek neden izler ki ya
Hiçbirsey
Niye izliyomuşşş
Herkes izliyor sende izliyorsun diyor ben izlemiyorum tabii ki izlesem niye tepki vereyim
E beraber izleyin
Tek izlemesi de sorun değil sorun gizli gizli banyo da tuvalette izlemesi beraber izlense daha iyi zaten ama diğer türlü sen kendini kötü hissediyorsun ya ben acaba yetmiyor muyum
Yaşlarınız kaç ne zamandır evlisiniz
7 aydır evliyiz 27 yaşındayız
E gençsinizdi nalaka gizli izliyormuş kuu
İşte bende buna ağlıyorum ya
Cinsellik uyumunuz nasıldı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?