Reddedildim, yüzüne bakamıyorum. Nasıl bu durumu aşacağım?

Aynı ortamda çalıştığım birisine başta ilgi duydum, sonra hoşlandım gittikçe işler ciddiye bindi. Kendimden emin olunca açıldım, o da olmayacağını başkasına aşık olduğunu söyledi. Bende tamam dedim dedim ama savaşmadan çekilmek istemedim, yeterince denedikten sonra baktım ilerleyemiyorum son kez konuşup oluruna baktım yine olmadı her şeyiyle her haliyle kabuldüm oysaki, anlatamadım.

O bu durumdan rahatsız olduğunu normal olmak istediğini söyledi, neyse bende söz verdim artık normal olacağız dedim dedim ama gün içerisinde ondan kaçıyorum resmen, yüzüne bakamıyorum. Artık utanmaya başladım gözlerimde kendini görsün, ona aşık olduğumu hissetsin istemiyorum.

Kısa süren savaşımda gerçekten yorgun düştüm. Çünkü taşıdığım bu yüreğin sevdası çok ağır oluyor. Onunla savaşmayı bıraktım pes etmedim arkadaşlar yenildim. Şimdi ise kendimle savaşıyorum resmen. Onunla hiç konuşmamaya, gözlerine bakmamaya çalışıyorum. Sizce yanlış mı yapıyorum? Biliyorum bu durum ona kötü hissettiriyor ama elimden de bir şey gelmiyor arkadaşlar. Yani inanın çekip gidesim var uzaklara. Yüreğimin böyle ezilmesini hak etmemiştim.

Baktım da reddedilen erkeklerin neden soğuk davrandığına yönelik sorular sorulmuş buyrun size cevabı arkadaşlar; susuyorsa, yüzünüze bakmıyor/bakamıyorsa içindeki yangının büyüklüğündendir. Başınızı iki elinizin arasına alın ve nasıl bir sevgiyi, aşkı reddettiğinizi düşünün. Eğer bunu merak ediyorsanız aradığınız şey sevgi ve aşktır. Yanıbaşınızdan geçen sevgiyi de muhtemelen bir ömür bulamayacaksınızdır. Olsun sağlık olsun.

Ben nasıl aşıcam arkadaşlar? İnanın aşmak istiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Evet arkadaşlar baya zaman geçti ben kendi yoluma bakmaya çalıştım ama işte aması var...

Sürekli aynı ortamda olduğumuz için hislerimde bir değişme olmadı, olamadı gerçek olduklarından emin oldum. Duygularımı dizginlemek için çok konuşmamaya aynı sohbet ortamlarında bulunmamaya çalışıyorum ama elimde olmadan da jestler yapıyorum. Ne kadar yakınlaşırsam sonrasında o kadar üzülüyorum. Neyse atlatıcaz arkadaşlar. Bunu da atlatıcaz.
Reddedildim, yüzüne bakamıyorum. Nasıl bu durumu aşacağım?