Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4
Cevap
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Başak erkeğinin egosuna 10 üzerinden 8 puan verebilirim çünkü bi başak erkeği alttan alıyosa içini yırtarak alıyodur ve alttan aldığı için de hep pişman olur. Normalde ise asla alttan almaz.
Bu arada aşağıda birisi başaklar ayrıntıları unutmaz yazmış çok haklı. Sen musmutlu giden bir ilişkiniz var zannediyosundur ve o da mutluymuş gibi davranıyodur ama aslında yapılan şeyleri unutmuyodur 🙂
😂😂😂😂😂😂 aklınızı azcik bilime yorun. Böyle aptal asalak seyler ile boşa vskit gecirmeyin. Aptal degilsiniz ama o yola yoneliyorsunuz aklinizi çalıştırın
İnmeyen gezegenlerde var. Araştır biraz. Madem astroloji ye bukadsr merak lisin hangi gezegenlerde neler olmus neden olmus ogren ki.. sonra canımı ye 😇😇
Bak bu kapali bakış açısını kaldır. Arastirmaci gelistirmeci olun herseyden bi fikir sahibi olun. Beyin bedava. millet canım mi kac milyon ışık yılı uzaklıkta bulunan bir yeri araştıriyorlar
Beni ne kadar taniyorsunda kapalı bir bakış açısına sahip olduğumu düşünüyorsun sadece burçları araştırdığım için beni yadirgayamazsin bence sen bu önyargılarıni kaldır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Başak erkeğinin egosuna 10 üzerinden 8 puan verebilirim çünkü bi başak erkeği alttan alıyosa içini yırtarak alıyodur ve alttan aldığı için de hep pişman olur. Normalde ise asla alttan almaz.
Alttan alıyorsa seviyormudur
Sevmekle değer vermek aynı şey değil bence.
Değer veriyodur, şimdi bu iyi bir şey diyebilirsin ama biri olmadan öteki de olmaz
Bu arada aşağıda birisi başaklar ayrıntıları unutmaz yazmış çok haklı. Sen musmutlu giden bir ilişkiniz var zannediyosundur ve o da mutluymuş gibi davranıyodur ama aslında yapılan şeyleri unutmuyodur 🙂
Ya bunun burcla falla alaksi yok az kafiyi çalıştırın ya
Burçlarla ilgisi olmayan yazmasın demedimmi
😂😂😂😂😂😂 aklınızı azcik bilime yorun. Böyle aptal asalak seyler ile boşa vskit gecirmeyin. Aptal degilsiniz ama o yola yoneliyorsunuz aklinizi çalıştırın
Kaybol
Aklin ve bilim ışığı altinda gunesin buzu erittigi suyu buharlastirdigibi azalirsiniz ins 😇
O su buharı yine yeryüzüne iniyor ama unutma
İnmeyen gezegenlerde var. Araştır biraz. Madem astroloji ye bukadsr merak lisin hangi gezegenlerde neler olmus neden olmus ogren ki.. sonra canımı ye 😇😇
şu an ikimizde aynı gezegende yaşadığımiza göre bizi dünya ilgilendirir
Bak bu kapali bakış açısını kaldır. Arastirmaci gelistirmeci olun herseyden bi fikir sahibi olun. Beyin bedava. millet canım mi kac milyon ışık yılı uzaklıkta bulunan bir yeri araştıriyorlar
Beni ne kadar taniyorsunda kapalı bir bakış açısına sahip olduğumu düşünüyorsun sadece burçları araştırdığım için beni yadirgayamazsin bence sen bu önyargılarıni kaldır
Sadece dünya ilgilendiriyor diyorsun sma burclar ise dunya disinda iki uc gok cismini harketi sonu belirlen mis bir sacmalik ama
İkimizi dünya ilgilendiriyor neden çünkü ortak alanımız neden anlamak istemiyorsun beni 🙂
🙂ya dunya disi da bi goktasi carparsa dunyaniza napacaz nereye kacacaz🥰
Yaaa hey Allahım yarabbim 😅😅
Senin burcun ne çok merak ettim 😂😂
Hadi tahmin et
Tm Ama söz ver doğruyu söyleyeceğine
Akrepmisin
Hayir
Oğlak
Degil bilemedin 🙂 merak ettim kacincida bileceksin
Sen söyle o zmn
Bir tahmin daha alayim
Yengeç
Yay
Hmmm demekki sende burçlarla ilgileniyormussun şu an kendinle zıt düştün 🙂
Bilmem ilgilendigim anlamina gelmes ki
Bilmen merak edip araştırdığın anlamına gelir
Ee tabi bir seyin sacma oldugu konusuna varma icin o konu hakkinda bilgi sahibi olmam gerekir
Sen ilk önce insanların ilgi duyduğu alanlara saygili olmayı öğren
Saygiliyim ama inan bana orada birsey yok
Hee tam neyse çok konuştuk bay
Dönmez bende başak burcuyum ayrıldığım ve tartışma yaşadığım hiç kimseye dönmedim
Daha öncede tartışma yaşamıştık hep alttan almıştı ama
Alttan ala ala birikiyor sonra patlıyor
Ayy aşırı doğru
Peki ona karşı biraz sıcak davransam buzlar erirmi
Hayır çok zor çünkü başak detayları unutmaz devamlı düşünür
Haydaaa sen şimdi umutlarımı körelttin benim hdjsjsj
Valla ben bildiğimi söylerim inşallah barışırsınız ama başak olduğumdan net biliyorum: )
Gönlünü nasıl alırım peki
Hala daha nasıl alırım diyosun sjskskksks
Evet bu arada sevgili degilizki
Sevgili değilsen niye gönlünü almaya çalışıyon ki😂
Çünkü seviyoz birbirimizi
Gercekten seviyorsa döner, ben de basak burcuyum fakat eger sana nefret duygusu beslediyse asla dönmez gebermeni izlemek ona keyif verir
Nefret duygusu kolay kolay beslermi peki
Hayir, o yuzden o duygusu guclu olur
Döner normalde.