Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar?

Çalıştığım ortamda abla kardeş var 1 ay oldu yaa ben okadar değer verdimki ne yediysem ictiysem paylaştım takı ben bu kıza vurulana kadar kız ilk günden bu güne kadar hep benimle konuşunca mutlu gülüyordu beni çok komik bulduğunu söylüyordu hep ben okadar çok fedakarlık iyilik yaptimki birgün olsun ellerini ceplerine koydurmadim yanlız kızın hayatında biri vardı o kişininde ona ilgisiz olduğunu söyledi kaç defa konuştuk bu konuyu ve bugün birdaha konuştuk 3 4 defa ayrilayimmi dedi bana dayanamadım açıldım artık ona onu sevdiğimi söyledim güldü falan neyimi sevdin dedi sevdim bende dedim işte oda dediki iyi kötü hayatımda biri var dedi yani nasıl bırakayım sana geleyim hesabına yattı ama yinede kısmet dedi zaman istermiş gibi okadar çok zoruma gitti ki çıldırdım belli etmek istemedim etmedimde yalan Yok suratım asıldı asma suratını falan yaptı ben haddinden fazla iyilik fedakarlık yaptım gözlerimden yaş geldi resmen sahada işe falan gidemem okadar zoruma gitti ki sosyal medya hesaplardan takiplesiyoruz silmek istiyorumum heryerden görüşmek istemiyorum yapacağım hareket doğru olur mu sizce önüme bakmam hayatıma bakmam bir şekilde unutmam kimsenin yara bandı olmak istemiyorum bir zamanda sonra lütfen yardımcı olun silip unume bakmalimiyim?😔

Güncellemeler
+1 yıl
Konu bu?
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar?