Çalıştığım ortamda abla kardeş var 1 ay oldu yaa ben okadar değer verdimki ne yediysem ictiysem paylaştım takı ben bu kıza vurulana kadar kız ilk günden bu güne kadar hep benimle konuşunca mutlu gülüyordu beni çok komik bulduğunu söylüyordu hep ben okadar çok fedakarlık iyilik yaptimki birgün olsun ellerini ceplerine koydurmadim yanlız kızın hayatında biri vardı o kişininde ona ilgisiz olduğunu söyledi kaç defa konuştuk bu konuyu ve bugün birdaha konuştuk 3 4 defa ayrilayimmi dedi bana dayanamadım açıldım artık ona onu sevdiğimi söyledim güldü falan neyimi sevdin dedi sevdim bende dedim işte oda dediki iyi kötü hayatımda biri var dedi yani nasıl bırakayım sana geleyim hesabına yattı ama yinede kısmet dedi zaman istermiş gibi okadar çok zoruma gitti ki çıldırdım belli etmek istemedim etmedimde yalan Yok suratım asıldı asma suratını falan yaptı ben haddinden fazla iyilik fedakarlık yaptım gözlerimden yaş geldi resmen sahada işe falan gidemem okadar zoruma gitti ki sosyal medya hesaplardan takiplesiyoruz silmek istiyorumum heryerden görüşmek istemiyorum yapacağım hareket doğru olur mu sizce önüme bakmam hayatıma bakmam bir şekilde unutmam kimsenin yara bandı olmak istemiyorum bir zamanda sonra lütfen yardımcı olun silip unume bakmalimiyim?😔
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar?
Güncellemeler
+1 yıl
Konu bu?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayır silme olacakları bekle
Nasıl yani kendimi utanç rezil durumda hissediyorum okadar yaptığım iyilik fedakarlıktan sonra görmek istemiyorum canım çok acıyor gerçekten öz güvenim sıfır
Fedakarlık dediğin şey kıza ilgi göstermek elini cebine attırmamak gönlünü hoş tutmak falan yani aslında sevgilisinin yerini almak istemişsin bunları bile isteye yapmışsın ancak kızdan istediğin şekilde yanıtı almayınca böyle hissediyorsun şartları bile bile girdiğin bir işten sonucun her türlüsüne hazır olman lazım Dı bence kız senden daha olgun davranmış direkt olarak diğerini bırakıp seninle olmamış çünkü diğerini bırakıp senle olsaydı yarın birgün senden daha iyisi karşına çıkarsa bu da terkedilen sen olurdun
Kız tercih yapmamış olağan davranmış zamana bırakmış sen ise tercih olmak istemişsin tercih sende yana olmayınca karalar bağlıyorsun
Yani diyorsun ki kırmadan tatlı bir şekilde red etti seni :)
Tam olarak Reddetme değil diye düşünüyorum sallantılı bir ilişkim seninle başlamamın sırası değil demiş bence
Yaa bro gittikçe daha çok bağlanıyorum nasıl bir his içim gidiyor ne yapsam bilemedim heryerden silip unutmak istiyorum canım çok acıyor biliyorum ama bir umut bekleyem ben beni güzel iyi bilsin aklına gittiğim zaman
Oluruna bırak şarkısını aç dinle
Yaa görüyorum yaa valla sosyal medyada içim gidiyor anlatamıyorum nasıl bir şey 😂
Biliyorum dostum bende arkadaşım ın eski sevgilisine aşığım onlar ayrılalı çok oldu biz hala arkadaşız kızla ve kıza deliriyorum içim gidiyor her dk her an yanında olmak berbaber gülmek ağlamak istiyorum ama olmuyor işte milyontane sebep sayarım ama olmuyor bir türlü olacak gibi de değil
Anlatsam sende derdini red yeden uzaklaşan daha iyi olmaz mı nereye kadar böyle
Bilmiyorum nolcak ama anlatma fikri hep var
Anlat bee dostum bende çok çekindim anlatırken utandım hatta içimde kalacağıma dilimde kalsın dedim bilsin istedim sende yap vallahi bak
Umarım bir gün yaparım
Yappppp
Bide sana bişey dicem kız yinede yüzüme bakıp güldü hep nedir sence
İletişimi kesme soğukluk koyma bekle olacakları kızın hoşuna gitmiş şimdi sen nasıl sancılanıyorsan kızda aynı şekilde sancılanıyor emin ol
Broo şuanda gerçekten beni ikna ettin neye uğradığını şaşırdı bence kafama takılan şu hayatında başka biri var dedi iyi kötü kısmet dedi
Aynen kasma boş ver panikleyip saçma sapan tiriplere girmek seni o zaman ezik yapar
Yarın gidip bir çay içme şansım var son defa gitsemmi
Git ama ne üzgün ol ne de yavşa
Tamamdır öyle yapacam
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!