Hepinize merhaba arkadaşlar?

Benim bir öğrencim var. Öğrencim çok psikolojik tedavi görmüş psikoloji açıdan çok yıpranmış bir öğrenci yeni bir başlangıç yapmak istedik onunla hevesli ama bazı sebeplerden ötürü kendini derslere veremiyor iletişim kurmakta da zorlaniyorum sizin fikirlerinize ihtiyacım var. Onu topluma geri dondurmem gerekiyor. Her yolu denedim ama pek ise yaramadı.
Anime çok seviyor ama anime hakkında çok bir sey goremedim internette anime ile ilgilenen veya anime ile alakalı nasıl dikkatini çekebilirim oyun olur veya varsa bu gösterimler onlarda olur kitaplar olur var mı bununla ilgili ne yapabilirim bilen ve gerçekten yardımcı olmak isteyenler yazabilir mii bana :)
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bana anime ile çözemezsin anime ile olmaz demeyin. Benn her yolu denedim ve deniyorum onu mutlu etmek istiyorum onun bildiği birşeyi bilerek ona yaklaşmak istiyorum ve gerçekten çok seviyor bunun için fikir alıyorum sizden anime faydalı olur mu demiyorum..
Derdinide biliyorum sıkıntısını da ailesinide. burada ki nokta öğrencinin sevdiği birseyi öğrenmek ve ona onun sevdiği şeyle yaklasabilmek bilen yorum yapsın bilmeyenlere teşekkürler
Güncellemeler
+1 yıl
Öğrencimle birlikte anime izlemeye başladık Şu an
zorla izliyorum ama ona çok iyi geldi onu anlayan onun sevdiklerini seven birini görmek dikkatini toparladım her şey cok iyi iyi ki varsınız 🌺
Hepinize merhaba arkadaşlar?