sevgilimle 2 hafta önce konuştum ve ona eskisi kadar ilgili olmadığını aramızdaki iletişimsizlik sorununu çözmek istediğimi söyledim.
o gün erkenden kalktı gitti, hep ben alttan alıyordum ama o gün yazmadım derken 12 gün oldu bana yazmadı hiç de aramadı.
dün ablası ile konuştum bana sordu "nasıl gidiyor, seni üzmüyor dimi" diye. ben de 12 gündür konuşmadığımızı ve ortada bir sebep olmadığını söyledim.
ablası "1 hafta önce falan sordum konuşuyoruz görüşüyoruz dedi bana" dedi. benimle 12 gündür konuşmuyor yazmıyor aramıyor ablasına başka söylemiş. neden?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aranizda ne gibi sorunlar vardı?
sorun da yoktu
son zamanlarda bana olan ilgisi sebepsiz yere azaldı
ben de bunu konuşmak istedim çünkü ilişki içinde iletişim en önemlisi
ondan olmayan bir şeyi istemedim
ilişki başında gayet ilgiliydi
gün içinde ne yaptık konuşurduk
son zamanlarda sadece günaydın napıyosun oturuyorum nasılsın iyiyim
gün içinde buna dönüştü
ben de rahatsızlığımı tatlı bir dille ifade ettim
ben söyledim, yoo gayet konuşuyoruz falan dedi
bir de ne yapayım 24 saat mi ayırayım diyor
asla bunu kast etmedim, en başta verdiği ilgiyi istedim sadece
sonra da konuşmadı 12 gün oluyor
ama ablasına görüşüyoruz konuşuyoruz diyormuş
anlam veremiyorum
Bu ilgi azalisinin mutlaka bir etkeni vardir takvimi biraz geriye al düşün ne etkili olmuş olabilir ya da ilişkiniz siradanlastimi yani rutinemi bindi ya da sizden faydalandı yani aranizda birseyler yasandida ondan sonrami ilgisi azaldı vs örnekler çoğaltılabilir
Tabi anlatın diyorum ama özel ise anlatmak zorunda değilsiniz
hayır bayram öncesi birden böyle oldu sonra da devam etti. bana diyor ki ablama gidiyoruz arkadaslar ile bulusuyoruz. bunlar önceden de vardı. ben ondan hiçbir zaman sıkılmadım ama onun için ilişki sıradan hâle geldi herhalde. sadece bu durumdan 2 hafta kadar önce yanında ağlamıştım. daha önce ayrıldığında ablasına "hep ağlıyor onunla mı uğraşıcam" gibi şeyler söylemiş. ben hep ağlayan biri değilim belki 5 ayda 2 kez ağladım yanında. herhalde ağlamamdan, zor durumdan kaçan gibi yine sıkıldı. ben başka açıklama bulamıyorum. hâlâ da yazmıyor zaten. bu zamana kadar hep ben alttan aldim biraz da o cabalasin istiyorum. ben de yazmayacağım.
Açık konusmak gerekirse yazacağını hiç sanmıyorum çünkü onun için ilişki siradanlasmis ve ceviz kabugunu doldurmayacak bir sebepten sizi bırakmış bunu şey gibi düşünün sizinle zaten ciddi bir ilişki düşünmüyordu bir fırsatını bulup zaten ayrilacakti o firsatida buldu ve ayrıldı şimdi asıl soru şu tekrar dönse yine gideceğini bile bile onu kabul edecek misiniz gene gururunuzu ayaklar altına alacak mısınız?
anlattığım sebeplere bak. ben onu neler oldu da bırakmadım. doğum günümde buluşalım dedi sonra bana hediye verdi sonra da ben kütüphaneye gideceğim diye kalktı hiç konuşmuyordu soruyordum neyin var yok bir şey ne yapayım şarkı mı söyleyeyim gibi ters cevaplar veriyordu. bundan 6 gün sonra sorunun ne olduğunu söyledi. ben her zaman anlayışla karşıladım. mesela o gün doğum günümde aptal gibi hissettim sanki bana gel hediyeni al hadi git gibi davrandı bir sorun vardı o an söylemeliydi 6 gün sonra ne anlamı var. terk edecek olsam birçok sebepten bırakırdım ama ben hep sabrettim çünkü daha çok seven taraf benim öyle düşünüyorum zaten ilk açılan da bendim. anlam veremediğim ne diye ablasına konuşuyoruz görüşüyoruz diyor. benimle iletişime geçtigi mi var ki? bir de okulda goruyorum falan demis okula geldigi yok. bu sefer cok sacma geldi.
Ablasına kendine karışmasın diye öyle diyordur yani birde ablami çekemem faln diye dusunuyordur ama sorumun cevabini vermedin gelse onu kabul edermisin?
geldiğinde ona diyecegim ki hep ben cabaladim sen emek vermiyorsun konusmanin gidisine gore karar verecegim hâlâ ukala konusursa benimle belki de artık devam etmem
O zaten bu hem fiilen hemde gerçek manasıyla bitirmiş sadece bunu size söylememiş yani sizin anlamanızı istemiş sizin şu an içinde bulunduğunuz durum kabul edememe durumu yani bunu kendinize yediremiyor kullanılmış gibi hissediyorsunuz tekrar dönse gelse hiç bir şey değişmeyecek çünkü onun kafasında bu ilişki bitmiş bu ilişkiyi devam ettirmeye çalışmak benzini olmayan arabayi götürmeye çalışmak gibi olur
Yazdımi?
hayır yazmadı ben de yazmıyorum 2 hafta oldu bugün
Ablasıyla konustunmu ya da konuşmak istiyormusun?
ablasıyla konuştum böyle dedi onlar gelecekmiş fazla uzatmadık sonra konuşuruz dedik
Nereye gelceklermis bu konuyu konusmayami?
yok, o gün onlar ablasına gidiyormuş ben de telefonda uzatmadım şimdi gelir konuştuğumu duyar diye
Zaten duymasını istemiyormusun