Sevgilimle tartıştık ve bana soğuk yapıyor nasıl düzelir yardım edin?

2 yıldır beraberiz o İstanbul'da yaşıyor ben bursa da geçen aylarda onun yanına gittim parkta bekledim onu beklerken bi çocuk bana mesaj attı 4 5 yıl öncesinde arkadaştık o kişiyle İstanbul'a taşındıktan sonra hiç konuşmadık beni gördüğünü söyledi vs. Bende bana eski bi arkadaşım yazdı diye anlattım sevgilime hani aramızda bi sorun olmasın bilsin istedim biraz kızdı senin numaranın onda ne işi var falan dedi bi şekilde düzelttim aramızı ben bursaya dönünce bana dediki sen İstanbul'a hiç gelmedin nasıl kolaylıkla buldun o parkı yoksa o çocukla ordamı buluştunuz kuşkulandım falan dedi ama ben gerçekten İstanbul'a ilk defa sadece onun yanına gittim bana inanmıyor şindi attığım mesajları geçiştiriyor düzeltelim istiyorum ben yazmasam hiç yazmıycakmış gibi tek tük mesajlar yazıyor bi anda uzaklaştı benden çok saçma bi neden yüzünden soğuk yaptığını düşünüyorum 3 gündür böyle ve gerçekten kendimi kötü hissediyorum akşam arıyorum defalarca açıyor uyuduğunu söylüyor yarın konuşalım diyor ama aramıyor yazmıyor ne yapmalıyım

Güncellemeler
+1 yıl
Yüz yüze konuşmak için gitmeyi düşünüyorum ama çalışıyor pek boş zamanı olmaz
Sevgilimle tartıştık ve bana soğuk yapıyor nasıl düzelir yardım edin?