Haklı mıyım sizce?
Haklısın
Haksızsın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Haklı mıyım sizce?
Kendini suçlamakta çok haklısın. Yüz verip tepeye çıkarmak ne demek? Değeri neyse onu verecen. Sen ilişkiden ne istiyorsan onu yapacaksın. Pazardan mal mı seçiyorsun? Yakışıklı olunca aldatır diye bir kesinlik mi var? Tipsiz erkek gider çirkin kişiyle yine aldatır. Tipsiz erkek kadar çirkin kadın var. Gerçekten 89 ıq olayı yalan değilmiş. Kişinin şekline göre değil karakterine göre seçeceksin. Bu kadar dengesiz olmayın.
Cevap
8Cevap
Karakter
Duruş
Maskulenite
Adamlık
Hayata karşı bilgi ve tecrübesi
Açgözlü ya da Tok bir insan olması
Bir çok etken bir bütündür aslında.
Yakışıklı ya da çirkin aldatır diye bir şey olduğunu düşünmüyorum
Kesinlikle çok doğru eşim yakışıklı değil ama nerede kız görse ağzının suyu akar instagramdan takipleşmedigi kızlar hikayesine bakar bende aldatmaz buna kimse bakmaz diyordum ama hiç öyle değilmiş
Ben de cirkinim , bu gune kadar aldatmadim, karakter meselesi
Yakisikli erkek sadece opisecek veya sevisecek kiz ariyo genelde. Guzel olmasanda senle olur cunku ihtiyacini gidermek icin
Aldattı mı anlamadı ben?
Pişman olacaksan niye yüz veriyorsunki.
Yakışıklı aldatır diye
Saçmalama :D yakışıklı erkekler niye aldatsın. Playboy mu bunlar. Yakışıklı erkeklerden kızlar korkup kaçıyor ondan dolayı yakışıklı bir erkek tuttu mu kolay kolay bırakmaz. Çirkinler arayışta olduğu için bir kız göz kırpsa kuyruk sallasa kendini bir şey sanıp arkasından koşar.
Tamam abla
eheheh :d
He ya haklısın abla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?