Gizli Üye(30-35)+1 yılUlkede yakışıklı erkek yok ki. Disari cikiyorum tonla bakimli, guzel cıvil civil kizlar goruyorum. Erkeklere bakasim gelmiyor. Kisisel bakimdan uzak, esofmanla yataktan kalktigi gibi dolasan tipler, yakisiklilik desen yok, bazilarinda tipine yakismayan gereksiz bir özguven var (bu ulkede erkek olarak dogsam bende gereksiz özguvenli olurdum. Malum dogduklari andan itibaren surekli pohpohlanan bir cinsiyet)
Hadi diş görünüşü gectim zihniyet sıkıntılı, kadina bakis acisi sıkıntılı cogunun. Kadina deger yok. Cogunun evlenmek istemelerinin sebebi hizmet. Yemegim onume gelsin, hizmet edilsin, arkam toplansin, bir de artik bu devirde calisan kadin olsun, ekonomik yuku de ustlenemem tarzi tavirlar.
Ablam bu yuzden nişan atti. Ex enistenin ablamin arkasindan evlenelim ya, rahat cinsellik, her gun onume sicak yemek gelir, işten eve gelir dinlenirim vs vs dedigini duymuş. Aileye şok etkisi yaparak nişan attigini duyurmuştu ablam. Ki ablamda calisan biri. Calisan biri olarak beyefendi ayagina hizmet hayalleri kuruyor bir de. Çoğunun hayali de bu zaten. Kadin evde hizmet etmeyecekse, erkegin ihtiyacini karsilamayacaksa neden evlenilsin ki, o zaman kadin baska ne işe yarar zihniyeti cok fazla.
Sonra sorumluluk bilinci yok turk erkeklerinde. Bir tek işe gider gelirler, onu da zorla yaparlar. Cok yorucuydu, cok yorgunum diye nazlanirlar. Artik calisan kadin isteyerek evin ekonomik yukunu almak istemiyorlar. Askerlik desen o da yok bedelli yap bitsin. Calisan kadinla evlen ekonomik sorumlulugu da alma. Ev isleri, cocuk bakimi zaten hak getire. Cogu yapmıyor kendinde sorumluluk dahi gormuyor. Askerlik yok, evi gecindirme sorumlulugu yok, cocuk bakma yok, ev isleriyle ilgilenmek yok. Baska ne yapacaklar, ne işe yarayacaklar onu da anlamiyorum. Cogu varlığım yeter, beni boyle kabul et diye köşede koltukta oturuyor bildigin.
E yakışıklılık tip yok, zihniyet ortada, sorumluluk bilinci yok. Her seyi kadina yikma var. Erkek olmak vardi su dunyada. Geriye ne kaldi? Secilecek erkek mi var, beğenilecek erkek mi var ortalıkta sanki. Tip desen kurtarmiyor cogunun, sorumluluk desen kendi islerini kendisi halledemeyen asalaklarla ugrasmak ayri zor, kadin olarak dunyaya bir kere geliyorsun koca bir bebekle mi ugrasacagiz ömür boyu, sorumluluk bilinci desen yok.
Ulkemizin erkeklerini baba yapsan o da sıkıntılı. Bu ulkede babasi var olup babasizlik ceken evlatlarla dolu. Bir seyinde sorumlulugunu aldıklarını gormuyorum. Bu sekilde nasil beğeneceğiz? Nasil eş sececegiz. Kadinlar olarak oyle bir durumdayiz ki kotunun iyisini seçmek durumunda kalıyoruz.
Ama erkekler oyle mi? Tas gibi hatunlar var etrafta. Erkeklerin secenekleri bol. Her otobuse bindiğimde kadin olarak ben düşüyorum kizlara. Nazikler, anlayislilar kibarlar erkeklerin karsi cinsi. Kirpigine dahi bakim yapan karsi cinsleri var.
Bir de bize bak. Sorumluluk yok, bakim yok, ben erkegim diye maymun gibi gezen tipler, bulusmaya gidiyorsun esofmanla geliyor ne kendine saygisi var, ne karsi tarafa. Kıllı kıllı ayidan hallice geziniyorlar ortalıkta. Bakınca zaten birak begenmeyi libido falan kalmiyor insanda. Neyi sececegiz ve begenecegiz kadinlar olarak. Seceneklerimiz bol sanki. Bu ulkede kadin olarak evlenmek ya da iliski kurmak kadinin kendisine yük ve sorumluluk. Baska da bir numarasi yok.
128 Yorumla- +1 yıl
Emeğin için teşekkür ama bu yazıyı kendin mi yazdın cidden, öyleyse de ne kadar zaman da yazdın? Çok uzun olmamış mı?
- +1 yıl
Aga beee çok dertlenmıs kız yaa... yazdıklarındada tumune katılmasamda haklı oldugu cok yon var hee.. olayı cınsıyetcılıkten cıkarıp kadın-erkek ılıskılerı olarak degerlendırsek daha saglıklı olur kanaatındeyım. Aksı turlu kadın hemcınsını savunur erkek hemcnısını..
- +1 yıl
@KahveSacliHeRif 👌
- +1 yıl
Herkes yaşadığı bölgedeki gözlemlerinden yola çıkarak yorumlama yapıyor. Mesela benim yaşadığım yerde acayip yakışıklı insanlar var. Gözlemlediğim kadarıyla da gayet beyefendiler. Kızlar da bakımlı güzel ama nezaket kibarlık hak getire. Keko tarzı hal ve hareketler mi dersin, bağıra çağıra küfür edenler mi dersin...
- +1 yıl
Sanki önceden bu konuyla ilgili bir kompozisyon yazıp onu kopyala yapıştır yapmışsın gibi hepsini okuyamadım ama okuduklarımda haklısın
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2.5 yıldır yalnızım. Bugün tuhaf bir şekilde bunu düşündüm. 2.5 yıldır neden yalnız olduğumu. Zaman ilerledikçe beğeniler tutum davranışlar arayış şekilleri her şey değişiyor. 2.5 yıldır birinin eli de mi tutulmaz. Tutmadığımı fark ettim. Basite indirgediğim için bunu yazmıyorum. 2.5 yıl epey süre ve bu kadar zamanda biriyle temasa geç (e) memiş olmak şartların çok farklılaştığını, hala bazı insanların olmak için bir şeyleri oldurmadığını, yapmak için yapmadığını göstermekte.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 580 cevap paylaştı.
+1 yılSeçici olmakta bir sorun yok ki. Sorun neyi seçtiğinde ve seçerken ne kadar abarttığında. Dengeyi kurmak gerekiyor.
Birde kadınlar 30una kadar bi havadalar ki görsen sanırsın ki her şeyin profesörü. Bildiği halbuki fal burç dedikodu ve teşhirci giyinip bi ton boya sürünmek! Bunların marifet olduğunu sanan, ana olmaktan sorumluluk almaktan uzak sürekli bulutların üzerinde yaşamak isteyen boş kafa boş tiplerle kaynıyor ortalık. Bunlara bayılan bi sürü erkek olması sorunun katlanarak devam etmesine ve bu boş kadınların kendini bişey sanmasına yol açıyor.
Boya sürünmek ve burçlara göre hayatına yön verip insanlara böyle davranmak hiç akıllıca değil. Bunlardan ana mana olmaz! Bunlara keşke tek bir erkek dahi bakmasa amele bile talip olmasada burunları sürtülüp bulutlardan aşağı inseler keşke.
Erkeklerden 7 den 77 ye, her kıza sarkıyorlar hiç elinin altındakinin kıymetini bilen yok. Hep aldatmaya meylediyorlar, her ne kadar karşı cinsin teşhirciliğinin etkisi olsada ortaya bir karakter koyabilmek gerekiyor yazıklar olsun böyle erkeklere. Zaten 25inde önce erkeklerin çoğu oyun bebesi resmen. Sorumluluk almak desen yok gibi bişey. Yeter ki aman ha arkadaşları olsun aklına evi olduğu bile gelmez. Bakım desen erkeklerde yok gibi bişey yahu bir insan dişlerini niye fırçalamaz bu zor bir bakım mı? Üstü başı sigara kokar ütüsüz dağınık dikkatsiz özensiz umursamaz kirli. Baba olmaktan çok uzaklar.
Kötüler kötülerle, iyiler iyilerle EVLENMELİDİR. Kadın erkek fark etmez, sen daha önce sevgili koleksiyonu yapmışsın yaş geçmiş 30u aklın başına gelmiş sonra iyi birini arıyorum ayakları ikiyüzlüce. Git kendin gibi birini bul!
20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHepimizin seçici olduğu konular var ancak inandığım tek şey var o da hissiyatların öldüğüdür. Bu sebeple sahteliğin acısını çekeceğime yalnızlığın vereceği her yoksunluk benim için makbuldür.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
+1 yılFeminenleşmiş erkeklerimizden dolayı asenalarımız kolay kolay erkek beğenmiyor. Asenalarımıza hak veriyorum, hayatınıza bir şeyler katabileceğini düşündüğünüz, karakterli, nasıl oturup kalkmasını bilen erkeklerimizi hayatınıza alın. Erkeklerimiz de daha maskülen olup, spora ve kendine vakit ayırmalı. Önce kendi içinizdeki fırtınaları dindirmelisiniz çünkü dışarıdan bir kişi (hoşlandığınız kişi) size yardımcı olamaz, olmaz!! Her iki taraf içinde söylüyorum, hayatınıza çeki düzen vermelisiniz, eksiklerinizi gidermelisiniz. Bazı eksiklikler giderilmez orada da karşı cins yardımınıza koşacaktır. Örnek vermek gerekirse. Kadın babasız büyümüş olabilir, burada erkeğe düşen kızı bir baba şefkati ile koruyup kollamaktır. Aynı şey erkek içinde geçerli mesela annesiz büyümüş bir erkek olabilir, kadına düşen bu adam ev yemeğine hasrettir diye düşünerek hareket etmektir. Bu eksikliklerinizi giderebileceğini düşündüğünüz kişileri hayatınıza almalısınız :D
10 Yorumlasen hangi alemde yaşıyorsun, burada ki soruların çoğu erkek peşinde koşan kadınların sordukları sorular, kendimizi nasıl beğendiririz, yok bu kıyafet nasıl, yok erkek arkadaşım evine çağırdı, yok birlikde oldum hamile kalırmıyım, yok yaşım 24 evlil, kde geçmi kaldım, erkek yokmu, erkeklerin hepsi aldatırmı ibir erkeği nasıl ayarlarım, erkekler nasıl kızlar hoşlanır vs vs. sende erkek beğenmiyorum modundası bak kızlar duymasın seni linç yersin:)
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kim ne derse desin kız erkek hepimiz seçiciyiz. Sadece seçtiklerinden karşılık bulamayan ve belli zaman partnersiz kalan yine kız ve erkek kendini seçenler içinden yine seçicilik yapıp birini kabul ediyor. Seçicilik hiç bitmiyor yani
20 Yorumla
+1 yılEvet. Bu zamana kadar beğendiğim çok erkek oldu. Onlar da ya filmden, ya diziden, ya da harikulade kitaplardan vs. Artık birini beğeneceğimi sanmıyoru₥
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 769 cevap paylaştı. Ben de öyle herkesi beğenmem çok çabuk. Ha etkilenirim, karizmatik gelir ama öyle bana gelenlerle bir bağ kuramıyorum genel olarak.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 879 cevap paylaştı. Çoğu kız böyle olabilir. Sonra da gidip nerde andaval hödük var onları seçersiniz. Garip bir durum bu.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu kız ve kadın paralı adama bayılır. Yani onlar için din, iman, hayat, yaşama sebebi paradır. Böyle de mide bulandırırlar aslında...
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 17,3b cevap paylaştı.
+1 yılevet öyle sanırım.
kolay kolay beğenmiyor, beğenince de en değer vermeyen ve ''odun'' olana şans verip, kötü bir deneyim yaşayınca da tüm erkek milletine düşman oluyorsunuz :)
kabaca hikaye bu :)00 Yorumla erkeler keko gıbı gıyındıklerı ıcın yanı hıc guzel olmadfıkları ıcın tatlım normal
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende de aynı durum var ama bunu şöyle açıklayabilirim..; dişler, tırnaklar, saçlar, ayaklar ve cilt bakımı önemli. Hepinizin tipi Allah vergisi ama ben temizliğine titizliğine çok dikkat ediyorum açıkçası.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 885 cevap paylaştı. fazla pohpohlandığınız için, çirkin de olsa günde 20 tane erkeğin yazmasından dolayı kendini kraliçe sanıyor türk kızlarımız maalesef
31 Yorumla
+1 yılZor kızım havası kız bebek gibi burnu çok havada lakin oğlan çok çirkin ama çok da zengin o kız o oğlana varıyor abi...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğunluk mu bilmem ama bazı kesim erkek olsun nefes alsın 185 olsun yeter diyip ondan ona koşuyor
20 Yorumla 20-30 yaş arası siz kimseyi beğenmezsiniz 30dan sonra beğenilmeyen sizlersiniz 😂
20 YorumlaKolay kolay da beğenilmez zaten seçici olmak lazım
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürkiye erkek konusunda sınıfta kalır. Bir yurt dışı gör erkek gör. Kıbrıs’a bile gitsen hemen farkı görürsün. Çoğu spor yapan, bakımına dikkat eden hoş adamlar bunalr gibi değil
00 Yorumla
+1 yılNeden beğenmiyorsun peki ne gibi bir özellik ya da huy aroyırsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sorunun yarısı anladım yarısını anlamadım. Erkek beğenmiyorsun. Tamam. Çoğu kız ne?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ben de öyleyim çünkü kimseye güven olmuyor zorluk çekiyoruz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bende kız begenmem nasıl bi tipsin merak ettim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana hizmet etmiyecek kadinla isim olmaz kadin dedigin erkeginin hizmetcisi olucak erkekte koruyup sevip ona bakicak ams kadinda onun kacamaklarina ses etmiyecek aradigim iliski bu iste.
10 Yorumla
+1 yılBi monica belluci değilsen haklısın değilsen egolusun :D
01 Yorumla- +1 yıl
Bi monica belluci isen*
+1 yılSeçici olmak gerekli her iki cins için. Her kıza bakan erkekler yüzünden kızların egosu şişti
10 Yorumla
+1 yıl30 yaşına kadar kızlar beğenmez ama 30 undan sonra kızlar beğenilmez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeçici olmazsan, seçilecek kadar bi değerin olmaz'' derim ben kendime her zaman...
00 Yorumla Seçicilik iyidir mükemmelliyetçiliğe kaymadığı müddetçe.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet kriterlerim var ben de beğenmem herkesi :D
310 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@jabrisjsn spor yapacak kendine bakacak, bir mesleği kariyeri olmalı, kimsenin parasına ihtiyacım yok o da öyle olmalı. Sonra yakışıklı ve kibar olmalı.
Cevap sahibi+1 yıl@1adam1sensiz evlenmek istediğimi nereden çıkardın? Ben düzenli ilişki sevmem kısa süreli flört severim veya tek gecelik
Cevap sahibi+1 yıl@1adam1sensiz ay sana ne istiyorum ben tipe bak ya :D
- +1 yıl
@1adam1sensiz yeter terbiyesizleşme
- +1 yıl
Aga bu tek gecelikte perti cıkar ben cıkartırımda işte bunun karşısına gecen kişi nasıl olur bilmiyorum
Genelde yaş ilerledikçe kiriter düşer çünkü herşeyin dış görünüş olmadığını anladığınız an kendi benliğinizi bulduğunuz an dır maalesef şu iğrenç dünyada güzel kalpli insan zor buluncada yanlıs insanları bulup kirletiliyo maalesef
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYüksek standartlar seni düşük standartlardan korur. her önüne geleni evde kalmamak için de beğenirsin vasat bir evliliğin olur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Mükemmeli ararsanız evde kalırsınız kızlar.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıliyi de bu kimin umurunda insanlar düşmüş geçim derdine senin derdin bumu?
00 Yorumla
+1 yılBende beğenmiyorum. genellikle kimsenin tipini beğenmem özellikle erkeklerin sonrada kızların.. genellikle kızlar çirkin olur.. ama çirkin erkekler de var
01 Yorumla- +1 yıl
Mersin'de yaşıyorum erkekler genellikle yakışıklı ya da çok yakışıklı. ama kızlar hiç güzel değil. Mersin'in erkekleri genellikle çok yakışıklı
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende öyleyim sevgili olduğum erkekler hep tipsiz ama 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de öyleyim herkesle olmaz bu devirde düzgün erkek yok ki
01 Yorumla
+1 yıl27 yas 28 uastan sonra sadece obje olarak görüleceksin. Bunu da çok sonra anlayacaksın. Zaten o yaşlardan sonra Türk kadını bi atağa kalkıyor daha çözemedim sebebini.
10 Yorumla
+1 yılTürk erkekleri genel olarak çirkin zaten. Ben İskandinav ve İtalyan erkeklerine bayılıyorum.
10 YorumlaMerak etme yakında hayatını kaydıracak birine aşık olursun...
00 Yorumla
+1 yılBende anlık beğenip 24 saat içinde soğuyorum. Bu sanırım daha kötü :(
00 YorumlaÖyle olması daha iyi ama fazlası yalnız kalmana neden olur
00 YorumlaBende öyleyim hatta kendime göre birini bulamicam bence yok öyle düşünüyorum
00 YorumlaBen çirkinim boyum kısa 170 eziklik hissediyorum öz güven yok😔
01 Yorumla- +1 yıl
Öyle deme ya, önemli olan iç güzellik ama onu da herkes göremiyor işte.
+1 yılBen öyleyim en azından
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. Hepimiz seçiciyiz
01 Yorumla
Soran+1 yılerkekler de öyle sanırım
+1 yılArmudun sapı üzümün çöpü dersen evde kalırsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılyok çoğu kadın daha kolay
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence çoğunluğu öyle evet 😄
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil her erkeğe düşen de var
00 Yorumla
+1 yılDeğil sen kesosun sjsnbs
00 Yorumla
+1 yılKole beğen boş ver digerlerini
00 Yorumla
+1 yılmarkette iyi salatalık kalmamış mı?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Her kiz kendini begenmis
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bak bakiyim beni beğenecek misin 😌💅
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Bilmem öyle değil gibi
00 Yorumla
+1 yılKesin kova burcusun jhsjhsjhs
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Erkege denk gelmemıssın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBizde egrisine düzüne bakmiyoruz herkesi beğeniriz
00 Yorumla
+1 yılİnsanlar öyle artık ya da beni tanımadin 😘
00 YorumlaEvet ben de öyleyim skdnjdd
00 Yorumla
+1 yılvar mı su an hoslandgin bnde boyleyim
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılBende öyle ya kendime yakıştıramıyorum
03 Yorumla- +1 yıl
Sorun dış görünüş değil, o kişinin işi
- +1 yıl
*içi
- Devamını Gör (44)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem