Sevgilimle nasıl tekrar barışabilirim?

Bu aralar kafayı yemek üzereydim, psikolojim çok bozulmuştu. Sevgilimle ilişkimiz mükkemmel gidiyordu, ufacık problemler vardı sadece aramızda. Onun haricinde mükemmel bir ilişkimiz vardı. Psikolojik sıkıntılarımdan dolayı kendimde değildim asla. Bunu ilişkime de yansıtıyordum. Sanki sevgilim benden soğumuş, beni sevmiyormuş gibi davranıyordum. Sevgilim sürekli dışarıda gezen biri. Eve girdiği çok nadirdir. Genelde tek başına veya arkadaşlarıyla takılıyor. Ben istemediğim hâlde kendisi fotoğraf atardı burdayım, şunu yapıyorum diye. Gittiği, gideceği her yeri ben sormadan söyler. Bu aralar iletişim problemlerimiz vardı sadece. Sürekli dışarda olduğu için geç yazabiliyordu. Bende bunu kendisine anlattım o problemi biraz çözebildik. Benim güven problemlerim var ve en ufak şeyde güvenini kaybeden biriyim. Geç yazmasından dolayı bunu çok kafama takmıştım, zaten psikolojim bozulmuştu üstüne bu da eklenince kafamda bayağı bayağı kurdum resmen. Normalde asla onun gezmesine, arkadaşına karışmam. Bana yapılmasından da nefret eden biriyim. Kafam yerinde olmadığı için ben de bu durumu çok fazla kafama taktım. Bu çocukla 8 aydır falan arkadaştık, sevgili olduk. Sürekli çocukça sebeplerden ayrıl, barış ilişkisine döndü. Ben çok çabuk parlayan, sinirlenince çok kalp kırabilen biriyim. O an ki sinirle de sürekli ayrılıyordum, tekrar barışıyorduk. Bu döngü halinde sürekli devam ediyor. Ama dediğim gibi çocukça şeylerden dolayı. Sevgilimle de birkaç gün önce tartıştık. Ben o an ki sinirle kendi kendime triplere girdim, sen bana değer vermiyorsun, umrunda mıyım ben senin, eskisi gibi değilsin vb şeyler söyledim. Oysa ki ortada bir problem yok. Sevgilimle bütün mesajlarımızı okuyunca fark ettim bunu. Bir daha konuşmayalım dedim o da bir daha sakın bana yazma, bende sana asla yazmıycam dedi. Numaramı silip gitti. Bu tartışmada benim de haklı olduğum taraflar var çünkü buluşalım diyordu, buluşmaktan cayıyordu anında. Ben diyordum buluşalım. Kabul edip tekrar anında cayıyordu. Bende buna aşırı derecede sinir oldum, üstüne geç yazması da eklenince çok ani patladım. Bir de dışarıda başıma bir şey gelmişti. Deprem bölgesindeyiz. Her yer çok ıssız, gece işim çıkmıştı. Dışarı çıkmak zorunda kaldım. Dönüşte eve dönemedim. Deprem bölgesinde olanlar bilir sokaktaki ışıklar asla yanmıyor, ağır hasarlı binaları yıkmadılar evler falan çatırdıyor, her an yıkılma riski var. Sevgilim o zaman biraz sorumsuzca davrandı. Ben gelip götüreyim seni eve dedi, sonra tekrar caydı. Bende buna sinirlendim. Götürmeyecekse hiçbir şey söylemesin, arasın en azından bana bir şey olmaması için eve gidene kadar konuşsun, mesaj atsın, onu da mı yapamıyor en azından nasılsın diye sorsun. Bu yüzden çok sinirlenip ayrıldım. Halbuki gelip eve götürecekti, nerdesin diye sordu ama iş işten geçmişti. Kendimi frenleyip düzgünce konuşmam lazımdı. Ne yapmalıyım? Sevgilime yazsam tekrar barışabilir miyiz?

Sevgilimle nasıl tekrar barışabilirim?