Sizce nasıl davranmalıyım ya da genel olarak nasıl hissetmeliyim?

Sevgilimle bir senelik ilişkimiz vardı. Zamanında beni aldatmışlığı bile oldu canım gibi pişman gördüm ayaklarıma kapandı affettim. Biz bi ara ayrıyken de gidip benim uzak bi arkadaşıma benim onun hakkında yaptığım dedikoduları bile söyledi. Buna rağmen yine affettim. Her şeye temiz sayfa açalım dedik. Bugün sabah onların evinde oturuyorduk. Bana dedi ki telefonunu bana ver okula götürecem kendimle. Ve kendisi bana telefonunu bile vermiyor artık. Ben de kabul etmedim götürme dedim. Sen de bana ver ki bende sana vereyim dedim. O da hayır sen vereceksin dedi. Israrla vermedim. Sonra bana dedi ki sen beni aldatıyorsun iftira attı. Ama o kadar emin ki aldatmadığımdan telefonum sürekli onda. Hesaplarıma da hakim. Buna rağmen aldatıyorsun dedi. Sonra bana istemiyorum seni ayrılıyorum dedi. Ben de ağladım çok ağrıma dokundu. Allah uzun ömür versin dedim çıktım evinden. Arkamdan bile gelmedi. Yol boyunca durmadan ağladım. Mesaj dahi atmadı. Bende soğudum artık ama neden böyle oldu bilmiyorum. Artık çok yoruldum onun kuklası gibi olmaktan. Yarın öbür gün yine yazar biliyorum. Sizce nasıl davranmalıyım ya da genel olarak nasıl hissetmeliyim. Not: canım çok yanıyor lütfen hassas olun nolur
Sizce nasıl davranmalıyım ya da genel olarak nasıl hissetmeliyim?