yaşıtlarımın kaç yaşında çocuğu var ben daha evli bile degilim
bir gün olduğu zaman da çocuğumla aramda en az 30+ yas olacak
bu da istediğim bir şey degildi bu kadar fark olsun istemezdim
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer yaşıtlarımın kaç yaşında çocuğu var ben daha evli bile degilim
bir gün olduğu zaman da çocuğumla aramda en az 30+ yas olacak
bu da istediğim bir şey degildi bu kadar fark olsun istemezdim
Şöyle söyleyim 27 yaşındayım, evliyim ve bir kızım var. Evet evlilik çok güzel ama bebek için en azından bir sene daha beklemeliydim bence. Acele etmemek gerek 30'u geçmediğin sürece. 30'dan sonrası riskli çünkü ne yazık ki. Hislerine gelince de inan ne söyleyebilirim bilmiyorum. Nasip işte ne denebilir ki daha fazla? Sadece ince eleyip sık dokuma fazla. Kimse mükemmel değil.
bu sene 30 olacağım, böyle olsun istemedim, evlenememek de bi dertmiş bunu anladım insanin aile kuramaması uzucu bi durum
Karşına çıkan biri mi yok
aynen öyle
Benimde arkadaşlarımin çocukları var bazen diyorlar gez gez yedin icdin dünyayı şey gördün 😃 yetmedi mi oğlum evlen lan diyorlar çocukları 6-7 yaşında en ufagi olmuş görünce insan diyor ulan anamı dinleyip askerden gelince dediği kızlardan alsaydık sunan en az 10 yaşında çocuk olurdu diyorum
zaman gecti gitti ve geri gelmeyecek
Öyle tabi ki gelmeyecek pişmanlık var mı diye sorsan yok niye olsun o kadar şey yaşamışım görmüşüm anılarım olmuş bunu yaşamamış yatmamış belki milyonlarca insan var o zamanlarda bir kadının sorumluluğunu taşıyacak bir aile olacak karaktere sahip değildim bunu biliyordum ve dayatmalara rağmen zorla. da olsa evlenmek istemedim bence iyi de yaptım elin kızının hayatini bile bile niye karartayim dedim iyi de etmişim
Cevap
3Cevap
Babamla aramda 42 yaş var ve şu an yaşlandı hep yatıyor çok fazla anımız yok zaten imkanın varsa erken evlen bu yaşta çok durgun hissediyorum
Pardon 46 yaş
Bir kadinin en olgun guzel olsugu yillar 30 gelir birisi merak etme
Yaşa göre evlilik olmaz ki
Yaşın kaç ben 30 yaş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?