Güncellemeler
+1 yıl
Assdd
Güncellemeler
+1 yıl
Azzdffvvvbsaa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Durust olun. Ben operim yalan yok
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Adı konmadan elini bile tutmam canım ne münasebet
Amaaan nolcak ki?
Utangaç sa asla
Utangac degilse peki?
Offf
Hayır.
Neden?
Flört adı üstünde..
Ya yakisikli zayif bir erkekse?
Ozaman oper misin?
No noo
Avrupadaki kizlar her flortle opusuyo turkiyede yapinca tabi adin cikar diye korkuyo insan
O da var da ondan değil
Avrupadan bize ne
Ama orada olsa cogu turk kizi yapar yalan mi? Yargilayan yok cunku orada
Hayır.
Neden?
Her flörtü öpsek ohoo. Sevgili olmadan yaklaşmak doğru gelmiyor.
Yakisikli fit oglansa operim ben. Ki optumde kac tane oglani.
Yaani tercih meselesi sonuçta. Herkes istediğini yapıyor.
Obur turlude cok az kisi ile opusuyon. Bir kez genc oluyorum. Zevk alarak yasamak istiyorum o yuzden
evlenene kadar olmaz
Neden?
müslümanım ve günah.
Ama istegini nasil bastirican evlenene kadar?
günah işlemek istemem sonuçta zina en büyük günah. Bir anlık zevk için ahiretimi yakamam
Hmm ben cok zina yaptim hos oglanlarla. ama ilerde tovbe ederim artik. Zor baya zina yapmamak gercekten zor
şu an yapmaya devam edeceksin ama ileride tövbe edeceksin yani doğru mu anladım? Düşüncen çok yanlış, eğer gerçekten pişmansan şimdi tövbe et ve devam ettirme. Seni kırmak istemem ya da yargılamak ama yazdığın cümle çok iğrenç bir tabir. Mantıklı okuyunca ne demek istediğimi anlarsın.
Yahu bir kere genc oluyorum. Bu zevkten mahrum mu kalayim genc yasta. Hosuma giden oglanlarla oldum sadece. Ilerde ederim artik tovbe
2 kere de ahirete gitmeyeceksin ama kusura bakma da alay ediyor gibisin. Her neyse sana kalmış, ben zaten kendi adıma konuştum, kendi adıma yorum yaptım. Eğer Müslümansan dikkat etmeni tavsiye ederim çünkü bu emrediliyor ve en büyük günah olarak geçiyor.
Ya hosuma giden erkeklerle birlikte olmak ya da opusmekten zevk aliyorum. Antalyada cok kiz boyle ve bir kez yapinca bi daha yapasin geliyo emin ol.
ben yapmam, Allah’ta yaptırtmasın böyle bir duruma düşürmesin inanan tüm müslümanları. Ama sana bir tavsiyem, bu hayatta herkes yapıyor, ediyor diye sende onların yaptıklarını yapma. Mezar tek kişiliktir, yanına seninle bir başkası girmeyecek ve orada yalnız olacaksın.
Evet kendimden kucuk oglanlarlada birlikte oldum defalarca. Ama hic cirkin erkekle yatmadim. 27 yasindayim
ne yaşayıp yaşamadığın beni ilgilendirmiyor.
Demek istiyorum ki 40 yasinda duzelsem t. vbe etsem olur mu
ablacığım tövbe etmek içtenlik ve samimiyet içerir, bir daha o hatayı yapmamak da demektir. Ben kabul olup olmayacağını bilemem ama şunu diyeyim sen diyorsun ki ben 40 yaşına kadar yapayım ama ondan sonra tövbe edeyim. Yani af edersin de çocuk mu kandırıyorsun resmen bu yaptığın dalga geçmek, alaya almak gibi bir şey. Düşününce sana da mantıklı geliyor mu? Eğer gerçekten pişmansan şimdi kalk ve tövbe et. Bir daha da yapma. Ha ben sana 40 yaşında tövbe etme demiyorum, istediğin her zaman edebilirsin ama yanlış olduğunu bile bile bir günah işlemek de ne bileyim yani? Ben kimseye karışamam, kimseyi yargılayamam herkesin yaşantısı kendinedir ama dediğim gibi mezar da tek kişiliktir. Ya da bu hayatındaki kimseye inanma, güvenme onlar bir şeyi yapıyor diye araştırmadan da onların doğru olduğunu kabul etme. Bence senim en büyük sıkıntın bu gibi duruyor.
Bir erkekle temas edince icim fena oluyo mesela. Ozaman temas etmemem lazim, opmemem lazim dedigine gore. Ve isteklerime zincir vurmam lazim ozaman
Evlenebilirsin. Ben seni yargılamıyorum zaten biri ile sevgili olduğun ve hep buluştuğun, görüştüğün zaman bunları istemen ve hissetmen çok çok normal. O yüzden dinimizde evlilik sünnet. Evlendiğin zaman bol bol ne istersen yap, hem kafan rahat olur, hem de ahiretin. Bir de evleneceğim kişi hep başka kadınlar ile beraber olsa hoş olur mu? Ben istemem mesela kocamın başkası ile beraber olmasını o yüzden dikkat ederim bunlara
Yakisikli oglanlarla birlikte oldum genelde. Yakisikli fit erkekte daha kolay aldatir o yonu biraz sikinti olabilir bizim icin dimi? Baska kadinla yatmasi daha kolay
hiçbir şey anlamadım dediğinden. Ama yakışıklı olupta zinaya yaklaşmayan çok erkek var. Sana şöyle diyeyim iman varsa, imkan da var. Yani sabrediyorsun. Eğer dini inancın varsa bence artık devam ettirme, evlen derim.
Haklisin. Ama yakisikli fit oglanla evlensen aldatir diye korkuyorum. Cunku zinaya dusmesi kolay olur kadinlar onu arzular ona sarkar yalan mi?
Kesinlikle katılmıyorum buna kızların çoğunluğunda böyle bir düşünce var ama yanlış bir şey. Tipsiz insan yoktur ama beğeni olarak beğenmediğimiz kişiler de aldatıyor tamamen karakter meselesi. Sana bir şey diyeyim mi sen pişman olsan ve tövbe etsen bundan sonra da gerçekten yapmasan emin ol Allah bu çabanı görür ve sana sadık bir eş nasip eder ama sen de öyle olacaksın. Harama bulaşma derim bu dünya gelip geçici. En büyük kanıtı da sabahtan akşama kadar eğlen ama eve gelince hep içinde bir boşluk oluyor. Diğer dünyanı kurtarmaya bak. Sana bir laf eden olursa da üzülme hani derler ya taşı en masum olanınız atsın diye, kimse masum değil. Ama pişman olmak ve tövbe etmek en büyük cesaret örneğidir.
Haklisin. Evlenene kadar sabretmek zor olucak ama benim icin. Baya
Evet çünkü tatmışsın ama emin ol bunun mükâfatını çok fazla alacaksın, eminim.
Hmm. Insanin nefsi tek erkekle olmak istemiyo yalan yok. Hosuna giden erkeklerle birlikte olmak istiyo. Valla zor yaa
Evet