Kalbime aldığım kişiyi tabi ki de seçebilirim. çünkü benim için aşk gerçek olmayan bir duygudur yani insan aklını biraz kullanabilirse mantıklı düşünürse seçer. ben mesela beni sevmeyen bir kadını sevmezdim bu yüzden de genel olarak karşılıklı duygular olmadan bir kızdan hoşlanamıyorum. ya da mesela sevgilim oldu diyelim eğer anlaşamıyorsak ve bu ikimizde zarar veriyorsa ayrılırdım kalbimde yer etmezdi o kişi.
Evet seçerim. Yani bunu seçmeyi öğrendim artık. Kalbime öyle kafasına esen giremez. Sırf güzel, çekici ya da seksi diye kendi kurallarımı yıkamam. Biraz duvarları yüksek bir insanım. Ne ilk görüşte aşka inanırım ne de birine fazla kapılmaya. Ayaklarım her zaman yere sağlam basar bu konuda.
Hayır bunun elimizde olan bir şey olduğunu düşünmüyorum sonuçta gönül bu ferman dinlemez. Bu konuda çok büyük konuşmamak gerek. Biz hiç ummadığımız birine bir bakmışız kör kütük aşık olmuşuz, bizim kriterlerimize tamamen ters düşen birine.. Hayat bu sürprizlerle dolu 😄 hele söz konusu aşk ise tehlike alarmları çalar 😄
Seçebilirim diye düşünüyorum. Kalbimize aldığımız her kişiye aşık olmuyoruz ki. Karşılıklı sevgi besleyip saygı duyduğum kişiyi hayatıma alırım. Mantıkla ilişki yürütenler çok. Ama konu aşksa bu pek mümkün olmaz. Aşık olacağın insanı seçemiyorsun. Aşkta mantık yok çünkü
Bazen oluyor ki denk geliyor yorgun gönüllerimize seveceğini hissettirenler, bazen biz tutup seçiyoruz özellikle gönlümüzü yorsunlar diye. Cevabım ise evet, seçilebilir.
insan celladını seçemez sen aşık olursun o seni milyonlarca farklı şekilde öldürür sonra gider sen tekrar küllerinden dogabilirsen ne mutlu yoksa arafta eziyet çekerek bitirirsin hayatını