Bir erkek arkadaşım vardı. Uzak mesafe ilişkisi benim okulumla alakalı bir yalan söyledim. O yüzden beni terk etti. O yurt dışında yaşıyor. Onu ziyarete gittim o kadar emek harcadım beni terk etti. Geçen doğum günüm ertesi fake hesaptan mesaj geldi. Mesaj şöyle,
Kadın, gerçekten gitmişse, çok sessiz olmuştur ayrılışı, kimse hissetmeden, kapıları vurup kırmadan gitmiştir. Her akşam eve geldiğinde, kapının açıldığını gören adam anlamaz ama bir kadın sessizce gider.
Daha uzundu ama kadınlar susarak gider temalı bir mesajdı.
Sizce beni terk eden erkek mi gönderdi? Ben onun olduğu şehre gittim. Barışmak için çağırdım. Gelmedi baş ağrısısın ve sonuç değişmez dedi. Git evine dedi. Sizce o mu? Geri mi dönmeye çalışıyor? Lütfen yardım edin.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sie bence fake hesaptan yazmak ne ya adam gibi çıksın karşına ne söyleyecekse öyle söylesin
Yüzü olmayabilir. Onu ziyarete gittim yurt dışına orada ona yemekler yaptım iyi baktım. Gezmedim bile sonrasında Türkiye’ye döndük. Ayrılma eşiğindeki yine 10 saat şehir değiştirdim yanına gittim. Ailesi doldurmuş daha da bana karşı. Buluşmaya gelmedi. Telefondan ayrıldı. 2 saat içinde döndüm evime bir daha da iletişim kurmadım.
Bence artık akıllan ve bir daha da kendine böyle büyük çaplı saygısızlık edilmesine müsaade etme
Asla etmek istemiyorum. Dönerse de kabul etmeyeceğim. Bir dönüşünü göreyim isteği vardır ya o sadece intikam bile değil. Canım acıdı
En büyük intikam susmaktır ve yok sayıp görmezden gelmektir emin ol
Haklısın o sessizliğimi koruyacağım. O alışmış sanırım benim ona köyü sözler söylememi bekliyordu ona o beklediği davranışı vermedim. Hakkımı helal etmiyorum ama ona bunu bile söylemedim. İçi rahat ediyor şimdilik. Bu arada teşekkür ederim cidden
Cidden öyle inan bana bazen karşı tarafı görmezden gelmek lazım evet belki çok zor ama bunu başarırsan o zaman karşındaki kişi peşinden düşmez, bir süre sonra dank eder ve kapında köpek olmaya başlar ;)
Kapımda köpek olma biraz ayıp gibi oldu ama olsun ya 😅
Kibarca reddedeceğim. Benim bu çabalarımı basit kız olarak algıladı. Sevdiğim için yapmıştım her şeyi ve hafiflik olarak gördü.
Ben tecrübe ile sabit olan bir şeyden yola çıkarak öyle bir şey dedim :) Ki iradeli olursan günün birinde kapında köpeğin olur emin ol :)
Hem iradeli olacağım ve de gururlu ya çünkü gurursuzluk yapmak istemiyorum. Kendimi çok düşürdüm maalesef o bitiş anına kadar ama bittikten sonra hiç iletişim gizliden takip bile etmiyorum. Her şeyini sildim :)
Desteğine teşekkürler ☺️
Aferin sana, güçlü ve iradeli hatun candır bence kendinle gurur duymalısın, rica ederim umarum daima mutlu olursun :)
Teşekkür ederim. Beni cesaretlendirdin daha da ve umarım sen de çok mutlu olursun. Güzel günler hep seninle olsun :)
Estağfurullah ben bir şey yapmadım ki sadece dışarıdan gözlemleyen ve bakan biri olarak gerçekleri kelimelere döktüm hepsi bu :) Çok teşekkür derim güzel insanlar güzel şeyler yaşamalı ve hiç üzülmemeliler bence o nedenle her şey o güzel gönlünce olsun :)
Kalbinin sesini dinle
sen olsan ne yapardın
Ne oldu sonuç?
Sonuç ne oldu 😅, hiçbir şey cesareti yok gerçekte çıkmaya da ondan neyse giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir
Yani bitti mi?
Bitmesin mi 😅
Demi 🙂
Nasılsın şu an?
Demi ne demek? İyiyim şükür siz?
Yazamıyorum sana. Ama konuşmak istiyorum
Buyurun bir sorunuz varsa burdan yazın.
Yok konuşmak istiyorum direk olur mu?
Ne için?
İşte 🙂
Konuşun o halde ne diyim umarım müneccimsinizdir ancak öyle bulabilirsiniz numaramı :)
Bak ya 😞
Akıl var mantık var hiç tanımadığım insanla nasıl konuşayım değil mi 😅
Yani ekler misin?
Ekledim ne sorucaksın bakalım
İzin verme üzülürsün
ne yapmalısın kendin bul
Bence o
O fake face mesajına cevap vermedim. Görüldü bile gitmedi. Başka yerden ulaşır mı?
Bence o
Face mesajına cevap vermedim. Başka yerden ulaşır mı? Cesaret mi edemiyor sence?
Bence oynamış senle
Neden oynuyor ki? Ego tatmini mi?
Maalesef