Evine gitmeye merakli degilim ki zatende tek basima gitmem… ama bugun arkadaslarla ders hakkinda konusuyorduk, cocugun projesi masaustu bilgisayardaymis… Bende görmek istedigimde arkadasim dediki sizin birazdaha yakin arkadas olmaniz lazimdi cocuk seni evine alsin projeyi görebilmen icin….
hergun konustugun cocukta hemen hayir flan dedi…. Yani hayir eve almam gibisinden…. Sonra kendi kendine biseyler anlatmaya basladi anlamadim ama daha tam degilmi daha sürec yarida mi ne
siz ne dusunuyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence istemiyordur yani nedeni yoktyur
Ama istemiyorsa niye benimle zamanini harciyor
Belki evinde rte tablosu var
aile yapısı buna uygun değildir
Cocuk tek basina yasiyor
Seks yapmak istemiyor
Zaten en kötu ihtimal birinin evine gidersen bu ama cinsellik flan istemiyozki arkadasiz hani arkadas arkadasin evine gidebilir?
O seni evinde istemiyor iste
Ama neden beni yakin olarak mi görmiyor?
Yok senle zmaan geçirmek hoşuna gitmiyor o yuzdn
Ama iste birlikte baska turlu cok zaman geciriyoz….
Senden başka takılan kimsesi yok
Arkadaslari var ikimizde aile evinden uzak sehirdeyiz ama aslen ayni sehirdeyiz… yaz tatilde ailemizin yanina döndugumuzde o sehirde tum arkadaslari var ama yinede benimlede bulusmak istiyor
Seninle seks yapmicaksa seninle neden bulussun
Ama iki insan Cinsellik olmadan yakin olamaz mi?
Hayir
Ama daha yarim hersey net degil gibisinden konustu ne anlama geliyor
Yarim olan ne
Iste bilmiyom… Ben projeden devam ettim ama proje hazir ondan bahsetmedi… bence bizim aramizdaki olan seyden… acaba daha beni mi cözemedi yoksa kendisini mi… anlamdim
Sen ne istiyorsun
Sadece arkadas olmak… ama fazla samimiyim onunla araya mesafe koymayi lazim :/
Samimi derken nekadar yani
Hergun konusuyoruz bazen saatin gectiginde fark etmiyom saat olmus 3
Seni kullandığını mi dusunuyorsun
Hayir tam tersi sadik ve iyi birine benziyor ama Ben iliski istemiyorum
Yakın olan kısmın telefonla konuşmak mi
Evet :D yani genel olarak zaman gecirip herseyden konusabilmek
Iyide seninle herseyi konusabildigi ixin snei yanında tutuyor olabilirmi
Aslinda herseyden konusmiyoz bazen bisey diyor dalga mi geciyor gidimmi bilmiyom… bide bazen bisey anlatiyor devamini sordugumda diyor baska zamana hepsini simdi söyliyemem seninde söylemem lazim flan diyo
Bunlar senin hoşuna mı gidiyor
Sahte gizem yaratma isi
Hayir hosuma gitmiyor sinir bozucu sadece hani neye sakliyor ilerde sevgili flan olacagimizi dusunup orayami sakiloyor
Hayir sacma birdaha araman ixin yarını garantiliyor sorsan unuttum dicek zaten hatırlamayacak bile ertesi gününü garanti altına alıyor gitme diye
Evet cogu zaman sonra diyor hic bir zaman konuya tekrar dönmiyor…. Birsey anlatsam diyor sonra unuttum hatirladigimda söylerim diyo… artik sonra dediginde asla anlamins geldigini ögrendim…. Bugunde böyleydi zaten proje Bende degil sonra gösteririm yok bilgisayarda flan …
Cunku konu ne olduğu onemsiz sen ara ama dikkatini çeken konuların hep sonu geliyor dimi istediği konularin
Normalde makara cok yapiyoz sakalasiyoz flan ondan öyle fazla ciddi konuda olmadi yani bilmiyom sonunun gelip gelmiyecegi
Anladim sana basarilar