Güvenilir biri normal hayatta bile zorken burdan biriyle konuşup buluşmak ne kadar mantıklı
Normalde karşına çıkmayan biri burdan bulunur mu?
Güvenilir biri normal hayatta bile zorken burdan biriyle konuşup buluşmak ne kadar mantıklı
Normalde karşına çıkmayan biri burdan bulunur mu?
Sanılanın aksine internet ortmından bulunacak kişi daha doğru kara verebileceğimiz kişidir. En azından yanlış yapanı tek tuşla silip atıyoruz. Gerçek hayatta öyle mi? Bir bakmışsın utanmadan kapınız da yatıyor, sokağınızın her köşe başını tutmuş, işi gücü peşinizden gelmek, affet beni diye yalvarıp, yine sizi kandırmak...
tabiki bulabilirsiniz
sokağa çıktığınızda tehlikeler başlıyor zaten
insanların tanıştığı ortamlar değil tanıştığınız insan önemlidir
çevrenizdeki insanlar iyi sanakdakiler tükaka değildir
ben şimdi bi empati yapsam :-- aa burada birini arıyor ne tuhaf insan diye hakkınızda tuhaf tuhaf düşünsem olur mu? olmaz
yani ister sokakta ister çevrenizden ister tanıdıklarinizdan ya da sanaldan her nerden olursa olsun insanların bi tanışma hikayesi olur o soruda şudur :-- seninliyle nerde tanıştın ?
burdan bulunmasına bulunur ben sizin için en hayırlı insanın karşınıza e hayırlı zamanda çıkmasını diliyorum
Çok buluştum. Yani internette olanlar da ayrı dünyadan değil, sadece işinde gücünde olan ve dışarıda gördüğün insanlar. Ancak görüşmeden önce bolca sohbet edip, sosyal medya hesabını ve hayatını kavrayıp, görüntülü görüşme yapıp karşındakini iyice tanımak da gerekiyor.
Benim arkadaşım internetten tanıştığı çocukla buluşmaya giderken beni de yanında götürdü. O beni götürünce çocuk da kendi arkadaşını getirmiş. Onlar sevgili olup anlaşamayıp ayrıldı çok da düzgün biriydi. Ben de yanında getirdiği arkadaşıyla 5 yıldır beraberim😃 güzel şeylere vesile olabiliyor 😂
Siz ciddisiniz galiba iyi ki o zaman arkadaşın bulmuş çocuğu yoksa sende onu bulmuş oldun
Cevap
40Cevap
Eskiden olsa güvenilmez derdim ama tanıdığım birisi bırak buluşmayı yeni sözlendiler diğeri ise evlendi. Olabiliyor böyle şeyler ama doğru insana denk gelmek şans işi herhalde.
Buluşurum da öyle pat diye buluşulmaz zaten, öncesinde biraz tanırsın belli bir süre geçirirsin, sesini duyarsın vs sonra görüşürsün. İnternet ortamındakiler de senin benim gibi insan, neden güvenmeyeyim
İnternet bir araçtır amaca hizmet eder. Yani guvenilecek biri elbet çıkar. Eğer yok diyorsaniz sizde internet kullanıyorsunuz sizde güvenilmez birisi misiniz?
Kadınların amacı erkek avlamak değil ama bazı erkeklerin amacı o olabiliyor
Bazıları içinde genelleme yaparak on yargılı olmamak gerekir o zaman
Bal gibide olur oluyorda hangi devirde yasiyozz kimse kimseye zorla bi sey yapamaz. benim. cok oldu oluyorda kimseye zararim olmadi zarar görmedim. muhabbetlerimede devam ediyom.
Buluştum bir problem olmuyor. İnsanlar çok abartıyor. Kalabalık bir yere gider çay kahve içersin yanına biber gazı alırsın olur biter. Tehlike olacak diye ise de gitmeyelim, evden çıkmayalim hiç
Bu işler belli olmaz benim bi arkadaş burdan buluştu mesela hee anlaşamadılar başlamadı bile hiç ama sonuçta kötü bişey olmadı. Normal bi kaf kere buluşup çay kahve ictiler
Artık teknoloji çağındayız yani bunlar normal şeyler. İnsanlarla nasıl tanıştığından ziyade nasıl iletişim kurduğun daha önemli. Her reelden tanışılan mükemmel mi çıkıyor mesela?
Evet buluşurum. Biraz konuşup tanıştıktan sonra zaten dışarıda görüşmek lazım diye düşünüyorum. Ha uymazsa yapacak bir şey yok, herkes kendi yoluna.
Tabiki olabilir, sen bir adım atma o atmasın evden dışarı çıkma çıkınca kimseyle konuşma... sonra? 30 ki yaşlar ayy ben evde kaldimmm...
Asla buluşmam veya görüşmem desem de büyük konuşmayayım. Ama düşüncem internet ortamı sağlıklı değil.
Dışarda tanımadığım birisine merhaba diyip lahve içelim mi demek ile, burada merhaba diyip kahve içelim mi demek aynı derecede benim için.
Ben şahsen güvenirdim o kadar konuşmuşum durum buraya kadar gelmiş yani güvenmediğim biri olsa zaten silmiştim çoktan
Çevremde çok fazla sayıda insan internetten birileriyle tanışıp evleniyor güvenilir birilerini bulursan belki olabilir neden olmasın
O anlamda beklentin olmasın zaten sadece arkadaşça tanışıp buluşur tanırsın ondan sonra dediğin yönde düşünürsün
Konuştukça güvenirsin. Daha 2 gün önce buluştum, şimdiden özledim bile^^
Ne kadar konuştunuz
5 6 ay vardır da, yakın olsa çok daha önce buluşurduk, bugün tanışıp aynı günde buluştuğum da oldu. Kalabalık yerlerde buluşursun. Buluşmayı çok extrem bir şey olarak görmemek lazım. Buluşursun baktın olmuyor kahveni içer gidersin. Ha nette şu oluyor, insanlar kendini daha zengin vs göstermek için daha rahat yalan söylüyorlar
Birde tek başına gitmemek lazım ne olur ne olmaz güvenli değil neler oluyor erkek için sorun değil ama bayan olarak sorun olur böyle şeyler
İşte AVM de falan büyük yerlerde bululacaksın zaten ne yapabilir ki, zaten konuşarak niyetini anlarsın
Burdan çok kişi ile blustum. gorustum sorun çıkmadı.
Burdan biri olayını abartıyosunuz, eğer karşılıklı güven oluşmuşsa neden buluşulmasın
Int tanistik gorustuk sorun olmadi. Tabi farkli insanlarda olabilir
ben buluştum. gayet de şirin güzel bir insandı. yine buluşurum
Evet buluşulur neden olmasın sonuçta hayattına girecek insanla nerde karşılaşacagını bilemezsin 👍
Buluşulur ama ben yinede internet ilişkilerini sağlıklı bulmuyorum
Oncesi konuşup elektrik aldıysan buluşmaya karar verip daha detaylara girmek olabilir
Guvenilecek iyi insan var burada hepsi kötü değil bunlar ön yargı
normal hayattaki de buradaki de insan önemli olan amacı güvenmek kolay değil tabiki
işte bu bakış açısı da yanlış bence.
yani güvenilir olan herkes reel hayatta yaşıyor, sanalda böyle biri yok diye bakmak da yanlış.
Güvenilir cünkü eskisi gibi degil herles sosyal medya da kendini tanıtıypr hayatını yanaıtıyor
Ayy bilmiyorum zor ya
Ben de bir sürü şüphe olur
İnternette kimseye güvenim yok.
Buluştum. Ha dışarda tanışıp gitmişsin ha internet. Farketmiyor
Yani Evet belli olmaz
seks yapmak için bulşan çok var
Zaten devir o devir olmuş!
çağın getirisi, olabilir yani.
buluşurum
gayet ideal bir durum
Buluşmazdım, tabii ki güvenilmez
detayli bilgiye sahipsem temkinli olarak bi kahve icebilirim
güven, samimiyet olunca evet
Olabilir neden olamasın buluşmuşluğumda var.
buluşurum heyecanlı olur
Neden olmasın, ama iyice tanımak gerekiyor
Burdan bulacağın her kişi abazadır net
Evet olabilir
Hayir
buluşurum
Biraz zor 😅
evet buluşurum
Olabilir
Hayır
Biri mi var
Istek atiyorlar mesaj atıyorlar cevap vermiyorum
Ben biri var konuşuyorsunuz ve artık buluşma aşamasına geldiniz sandım ama eğer biriyle bulusucaksan kalabalık ortamda ol cafe olur başka bir şey olur ama tabi tam güvenmek lazım
Ama önceden konuştum ama güvenemedim buluşmadım şimdiden sonra da olmaz bence görücü usulü olur bundan sonra
Niye görücü usulü oluyor
Kim isterse degerlendiricem artık çünkü internetten birine güvenemem maalesef
O nasıl cevap kim isterse falan ayrıca görücü de de burdan farkı ne tanımıyorsun ama onunla da bulusucaksin
En azından sapık çıkıp saldırma ihtimali yok arada kişiler var
Bilemezsin onu hanımefendi
Bilmiyorum her şey nasıp kısmet
Aynen nasip kısmet ama kim isterse degerlendiricem deme o kadar mı düştün derim daha önce böyle birşeyle de karşılaşmadin dimi sapik falan
Yok kimseyle buluşmadım henüz ne reel ne internetten ama sapiklar var diye söylüyorlar insanlar
Kaç yaşındasın
25
Hiç kimse olmadı mı hayatında sevgililik falan
Yok maalesef o yüzden kim isterse degerlendiricem diyorum
Çok enteresan
Neden ki karşıma çıkmadı ben napayım olmayınca olmuyor
İlgi çekersin diye düşündüm illa ki de o yüzden şaşırdım
O yüzden isteyenleri degerlendiricem
Görünüş olarak nasıl birisin
Normal türk kızıyım işte kahverengi saç kahverengi göz
Boyum kısa biraz da kiloluyum
Buluştum zamanı da.