İnternetten Biriyle Tanışmak?

Yaklaşık 1 senedir yeni biriyle tanıştığında sosyal medyadan tanışıyorum. Daha sonra görüşüyoz mesela eğer sürekli görebileceğim şekilde benimle aynı şehirde değilse ara ara görüp arasmak sohbet etme kısmında hiç yapamadim. Yani uzaktaysa zaten çok sık göremiyorum bari bir an önce olalım diye işleri hemen ilişki kısmına getirip sonra karşı tarafın sorunları gözüme batmaya başladı bende çözülsün diye direkt söyledim ve hep tartıştık hiç olmadı sonra. Daha sonra okuldan bir kızla tanıştım çok da güzel başladı falan ama kızla yakinlastikca bende dedim ki senin sürekli yanında 2 tane erkek var arkadaşın bile olsa hiç kız arkadaşın yok ve sürekli her yere bunlarla gidiyon. Ben niyetlerini nerden bilebilirim vs ki zaten kız herkese çok flortoz çıktı oda olmadı. Yani mesajla kendimi ifade edemiyorum ve ilişki içinde bir anlam bulamıyorum. Görüşmem lazım beraber vakit geçirmemiz lazım arasmamiz lazım ki anlasilabileyim anlayabileyim. Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama bu sürekli mesajlaşma moduyla devam ederse işler ben bütün kızlarla 3. günden tartışmaya devam edicem ve hiçbir kızla anlasamicam. Yardım edin

İnternetten Biriyle Tanışmak?