Eski flörtümün yakın arkadaşından hoşlanıyorum. Ne yapmalıyım?

Üniversitenin ilk haftasında 4 kişilik bir arkadaş grubumuz vardı. Sonrasında grubumuzdaki Ahmet, Mehmet diye bir arkadaşı ile bizi tanıştırdı ve o da grubumuza dahil oldu. Bu olaylar bir hafta kadar kısa bir sürede yaşandı. Sonrasında Ahmet ile 3-4 ay bir flört dönemimiz oldu ancak ilk defa bir flörtüm olduğu için nasıl davranmam gerektiğini bilmiyordum. Psikolojik olarak da desteğe ihtiyacım vardı ve kesin olarak reddedemedim. ancak bu konuşma süresince ondan hoşlanmadığımı, sadece denediğimi söyledim. En son dayanamayıp kesin olarak aramızdaki aşk ilişkimizi bitirdim ve arkadaş olarak da aramıza mesafe koydum. Şuanda kendisinin de bir ilişkisi var yaklaşık 1-2 aylık ancak beni hala unutamamış ama buna hakkı olduğunu düşünmüyorum bile. Mehmet ile aslında mesafeli bir ilişkimiz var ve bir süredir internet grubumuzda daha çok onunla konuşuyoruz. Mehmet`e karşı bir şeyler hissediyorum ancak onun açısından nasıl olacak diye düşünüyorum. Sonuçta Ahmet ve Mehmet`in de birlikte olduğu bir erkek arkadaş grupları var, Mehmet`i suçlayıp dışlamalarını istemem. Bu da yetmezmiş gibi Mehmet`in 1-2 yıldır platonik olduğu yakın bir arkadaşı var anca kafasında bitirdi son zamanlarda. Tabi içindeki duyguları bilemiyorum. Sizce bu ilişkinin olma ihtimali var mı? Sırf bir zamanlar Ahmet ile doğru düzgün bir şey yaşamamamıza rağmen Mehmet ile mutlu olma fikrini kaçırmak istemiyorum. Ne yapmalıyım?

Eski flörtümün yakın arkadaşından hoşlanıyorum. Ne yapmalıyım?