eşiniz, sevgiliniz vs. Ben kesinlikle tepkimi koyardım 🙂

eşiniz, sevgiliniz vs. Ben kesinlikle tepkimi koyardım 🙂

Diş ve ağız bakımı vazgeçilmez önemdedir daima. Nefes kokusu soğan, sarımsak, sigara "3 S" olmamalı kadının da erkeğin de. Esasen romantik iletişime gelene dek sosyal ortamlarda da kesinlikle olmamalı. Öpüşmeye gelene dek, insan konuşmak dahi istemiyor. Hani bi "merhaba naber" bile demeye tahammül edemez oluyor insan.

Ah, kocan kadar konuş filmi geldi aklıma, dizi mi desem acaba, çünkü iki bölüm sürdü, çünkü seyirci çok sevmişti o sinema filmini. Sinan ve Efsun'un ilk buluşmasıydı, tabii ki o ikili liseden beridir tanıyorlar birbirlerini, onca yıldan sonra ilk kez karşılaştılar ve ilk buluşmadan sonra Sinan, Efsun'a "Öpüşelim mi? Hazır soğan yemişken" dedi 😅 Aklıma o replik geldi soru karşısında.
Murat Yıldırım gibi bir adamı şimdi kim reddeder, kim reddedebilir? :D
Şaka bir yana, elbette ki reddetmem sevdiğim adamı, o an onu tüm tadıyla ve kokusuyla isterdim , sevdiğim insanı buldum da soğan kokuyor diye reddetmek mi kaldı.
https://www.youtube.com/embed/4CmyNw_IV7cÇok severek izlemiştim, keyifle.
Harika yorum 💫
Eic için teşekkür ederim 🌺
Rica ederim inci tanesi
Cevap
3Cevap
Evet ben öpüşürdüm tabi ki de benim için fark etmez ağzının ne koktuğu. yani bakım olması daha iyi olur ama bakımlı değilse de idare ederdim bir şekilde.
Öperim isterse sarimsak koksun farketmez seversem tiksinmem
Bunu sen mi söylüyorsun
😁👌🏻 bire bir
Dünki yorumlarindan sonra tuhaf geldi açıkcası
Ya kirdiysam kusura bakma bazen bu tür sorular gördügüm de senin soruna denk gelmisim ve öyle yazdim amacim sana laf atmak degildi ama uzatmistik böyle seylere takmiyorum
Bence hoş bir soruydu. Sürekli cinsellik tarzı sorulara yorum yapmazsan sıkılmazsın bu tarz sorulardan. Sorun değil. Barıştık sanırım 💫🙂
Tabikidee 😇👍🏻
Adın ne o zaman : )
Hayır öpüşmem.
Ben de Mathilda 💫🥂
Iyy midem bulandı öpmem tabii
Tabii ki 😅
Hayır midem bulanır
2 saniye katlanamazsın 💫
Eşimse o da soğan yesin koku rahatsız etmez o zaman 😃
Akp gitsin soğan ucuzlasın öpüşürüm
Onu o zaman düşünürsün 🙂
Hayatta öpemem tiksinirim
düşünmek istemiyorum 🥺
Asla
Bence de 🥂
Tabiki hayır.
Katılıyorum 💫🥂
Hayır öpüşmem
Oggk asla 🤢🤮
Hayır hiçsevmem
Kim sever 🙂
Evet
İlginç
Neresi ilginç bende hep soğan yiyorum sevgilimi istediğim vakit öperim izin vermezse gözünü oyarım.
Tek sen öperim demişsin yorumlarda ve benim için de iğrenç. O yüzden ilginç dedim 🙂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?