Aşk İlişkileri Eşinden veya sevgilisinden zayıf çelimsiz erkekler var mı? Dominantkadın00 Takip Et Xper 1 Yaş: 48 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kilolarınız kaç onun yayında ne düsünüyorsunuz Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Sorular Güncellemeler+1 yıl Yeniden Eşinden veya sevgilisinden zayıf çelimsiz erkekler var mı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. ben 70, o 75kg benim için sorun yok ama belkide çok çelimsiz değilimdir onun yanında ama olsam da benim için sorun yok 0 4 Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Sorun yoksa iyi Yorumla Barmecide +1 yıl evt.. erkek sorun etmiyorsa sorun da yok demektir ;) Yorumla Barmecide +1 yıl bu arada diğer yorumlara cevaplarını okudum sanırım senin ona karşı dominantlığın fiziksel kısımdan çok kişilik olarak gibi... yani eşin senden iri de olsa yine çelimsiz olacakmış gibi... Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Güçsüz benden Yorumla
eray1970 Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. kilolu kadınlar zayıf erkekle çıkıyor zayıf kadınlar kilolu burada bile denge yok 😂🤣😁 0 20 Yorumla eray1970 +1 yıl acaba yaşın doğrumu 😁🤣 Yorumla eray1970 +1 yıl yaşını bile söylemiyorsun 🤣 Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl 45 Yorumla eray1970 +1 yıl himm teşekkür ederim evlisin o zaman Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Evet Yorumla eray1970 +1 yıl Allah mesut etsin ☺️ Yorumla eray1970 +1 yıl eşin zayifmi senmi zayifsin Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Eşim zayıf Yorumla eray1970 +1 yıl himm denge yok o zaman aranızda Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Arada dövüyorum sadece 😂 Yorumla eray1970 +1 yıl hahaha mazlumu getirin 😁😂😂 Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Zevkli oluyor 😂😂 Yorumla eray1970 +1 yıl şiddete hayır ama 😂 Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl İnşallah seni döverler ilerde Yorumla eray1970 +1 yıl sizin evlilik monoton oldu galiba yeni heycanlara yelken açtın Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Yok açmadım Yorumla eray1970 +1 yıl ama şiddet yapıyorsun ondan yoksa heycan bitmiş şiddet sana heycan vermeye başlamış Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl bir şey yapmıyorum üstüne oturup yalvardıyorum sadece Yorumla eray1970 +1 yıl adamı eziyorsun daha ne 😂😁 Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Kilo vermesem o şimdiye ölürdü zaten 😂😂 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. yok ya erkek zayıf olmamalı o ne öyle kadında çok azayıf olmamalı anlıcan çok zayıf olmayalım :) 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Ben zayıf cılız çelimsizim ama hiç sevgilim eşim olmadı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Merhaba senin fantazilerini ve düşüncelerini çok merak ediyorum birebirde öğrenme şansım var mı? 0 4 Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Nasıl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlatacaksın neler düşündüğünü ne istediğini ne aradığını felan filan Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Takip et Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ettim Yorumla
JuniorForeverrrr Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Sevgilim 180 66 ben 185 64 neredeyse aynı 0 18 Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Sevgilin uzunmuş bende 182 yim Yorumla JuniorForeverrrr +1 yıl Baskın birisi misin? Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Evet hoşuma gidiyor Yorumla JuniorForeverrrr +1 yıl Mesela sevgilin olsa ne yapması hoşuna gider baskın birisi olarak sen? Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Benim eşim var Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Çok şeyler yapıyorum ona ondan güçlü öldüğüm için Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Güçlü olduğum için Yorumla JuniorForeverrrr +1 yıl Benimde sevgilim böyle baskın o yüzden soruyorum ne yapsam hoşlanır? Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Güçlümü senden Yorumla JuniorForeverrrr +1 yıl Hemen hemen aynı Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Şakasına güreş tutun yenil bilerek Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Benimki zaten çok güçsüz Yorumla JuniorForeverrrr +1 yıl Öylede çok garip hissederim sevgilimin benden güçlü olması erkeğin güçlü olmsı lazım değil mi? Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl O nasıl baskın oluyor o zaman Yorumla JuniorForeverrrr +1 yıl Baskın olması sadece fiziksel güçle alakalı olmaz ki Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Ne konuda baskın Yorumla JuniorForeverrrr +1 yıl Genelde hep dediğinin yapılmasını istiyor emir verir gibi konuşuyor bazen rahatsız edici oluyor ama bişi demiyorum Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl O zaman dediğini yap Yorumla
selcuk69 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 80% +1 yıl Dolu görmek ister misin 0 1 Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Nerde dolu Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl kilolu sevgilim olmuştu 0 8 Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Kaç kiloydunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl vardı fark Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Kaç kilo vardı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 100 falan Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Kilo farkımı 100 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok 110 kilo falandı ben 80 Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Güçlümüydü senden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güç yarışına girmedik Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl eşim 95 ben 82, kilolu seviyorum. 0 22 Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Sen ne hissediyorsun yanında eşim kendimi ezik hissediyorum diyor zaten ezik 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl biz öyle bir dominance olayı yok. seviyoruz birbirimizi Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Bizde seviyoruz fakat hep benim sözüm geçiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl vur kırbacı :D Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Kırbaç kullanmıyorum 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çıplak ellerimle dövüyorum işsldkfişlsdkfa Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Üstüne oturup bütün agırlığımı verdimmi zaten yalvarmaya başlıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kilo kaç? Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl 112 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl maşallah Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Kocam 70 kilo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tam ezmelik :D Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Seninki eziyormu seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl arada fantezi olarak. Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Çok hırpalıyormu seni benimki yalvarmaya başlıyor direk ben biraz daha bastırıyorum kendimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çok hırpalandığım, daha çok hırpalamasını istediğim zamanlar oldu, o anki ruh halime göre. Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Bitkin güçsüz kaldığın oluyormu ezilirken Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bitkinlik değil de yaşadığım acıdan zevk aldığım oldu. Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Ne acısı napıyor sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl nasıl yazayım o kadarını :D Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Takip gönder Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gönderdim Yorumla
Popsmoke34 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 819 cevap paylaştı. Varsa da yazık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
ben 70, o 75kg benim için sorun yok ama belkide çok çelimsiz değilimdir onun yanında ama olsam da benim için sorun yok
Sorun yoksa iyi
evt.. erkek sorun etmiyorsa sorun da yok demektir ;)
bu arada diğer yorumlara cevaplarını okudum sanırım senin ona karşı dominantlığın fiziksel kısımdan çok kişilik olarak gibi... yani eşin senden iri de olsa yine çelimsiz olacakmış gibi...
Güçsüz benden
kilolu kadınlar zayıf erkekle çıkıyor zayıf kadınlar kilolu burada bile denge yok 😂🤣😁
acaba yaşın doğrumu 😁🤣
yaşını bile söylemiyorsun 🤣
45
himm teşekkür ederim evlisin o zaman
Evet
Allah mesut etsin ☺️
eşin zayifmi senmi zayifsin
Eşim zayıf
himm denge yok o zaman aranızda
Arada dövüyorum sadece 😂
hahaha mazlumu getirin 😁😂😂
Zevkli oluyor 😂😂
şiddete hayır ama 😂
İnşallah seni döverler ilerde
sizin evlilik monoton oldu galiba yeni heycanlara yelken açtın
Yok açmadım
ama şiddet yapıyorsun ondan yoksa heycan bitmiş şiddet sana heycan vermeye başlamış
bir şey yapmıyorum üstüne oturup yalvardıyorum sadece
adamı eziyorsun daha ne 😂😁
Kilo vermesem o şimdiye ölürdü zaten 😂😂
yok ya erkek zayıf olmamalı o ne öyle kadında çok azayıf olmamalı anlıcan çok zayıf olmayalım :)
Ben zayıf cılız çelimsizim ama hiç sevgilim eşim olmadı
Merhaba senin fantazilerini ve düşüncelerini çok merak ediyorum birebirde öğrenme şansım var mı?
Nasıl
Anlatacaksın neler düşündüğünü ne istediğini ne aradığını felan filan
Takip et
ettim
Sevgilim 180 66 ben 185 64 neredeyse aynı
Sevgilin uzunmuş bende 182 yim
Baskın birisi misin?
Evet hoşuma gidiyor
Mesela sevgilin olsa ne yapması hoşuna gider baskın birisi olarak sen?
Benim eşim var
Çok şeyler yapıyorum ona ondan güçlü öldüğüm için
Güçlü olduğum için
Benimde sevgilim böyle baskın o yüzden soruyorum ne yapsam hoşlanır?
Güçlümü senden
Hemen hemen aynı
Şakasına güreş tutun yenil bilerek
Benimki zaten çok güçsüz
Öylede çok garip hissederim sevgilimin benden güçlü olması erkeğin güçlü olmsı lazım değil mi?
O nasıl baskın oluyor o zaman
Baskın olması sadece fiziksel güçle alakalı olmaz ki
Ne konuda baskın
Genelde hep dediğinin yapılmasını istiyor emir verir gibi konuşuyor bazen rahatsız edici oluyor ama bişi demiyorum
O zaman dediğini yap
Dolu görmek ister misin
Nerde dolu
kilolu sevgilim olmuştu
Kaç kiloydunuz
vardı fark
Kaç kilo vardı
100 falan
Kilo farkımı 100
Yok 110 kilo falandı ben 80
Güçlümüydü senden
Güç yarışına girmedik
eşim 95 ben 82, kilolu seviyorum.
Sen ne hissediyorsun yanında eşim kendimi ezik hissediyorum diyor zaten ezik 😂😂
biz öyle bir dominance olayı yok. seviyoruz birbirimizi
Bizde seviyoruz fakat hep benim sözüm geçiyor
vur kırbacı :D
Kırbaç kullanmıyorum 😂😂
çıplak ellerimle dövüyorum işsldkfişlsdkfa
Üstüne oturup bütün agırlığımı verdimmi zaten yalvarmaya başlıyor
kilo kaç?
112
maşallah
Kocam 70 kilo
tam ezmelik :D
Seninki eziyormu seni
arada fantezi olarak.
Çok hırpalıyormu seni benimki yalvarmaya başlıyor direk ben biraz daha bastırıyorum kendimi
çok hırpalandığım, daha çok hırpalamasını istediğim zamanlar oldu, o anki ruh halime göre.
Bitkin güçsüz kaldığın oluyormu ezilirken
bitkinlik değil de yaşadığım acıdan zevk aldığım oldu.
Ne acısı napıyor sana
nasıl yazayım o kadarını :D
Takip gönder
gönderdim
Varsa da yazık
Vardır illaki
Yok.