Aşk İlişkileri Eşinden veye sevgilisinden güçsüz erkekler var mı? Dominantkadın00 Takip Et Xper 1 Yaş: 48 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güreşte falan yenilen arada dayak yiyen Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Sorular Eşinden veye sevgilisinden güçsüz erkekler var mı? Cevapla Fal Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet 115 kilo kendisi üstüme oturuyor nefessiz kalıyorum yeter diyorum yok kalkmıyor kolay kolay bir kalksa göstericem ona gününü de işte 0 32 Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Gücün yetmiyormu sen kaç kilosun Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Bende yapıyorum aynısını kocama yalvarıp duruyor bana benimde hoşuma gidiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 85 kiloyum gücüm yetmiyor ama ertesi gün ödetiyorum ona Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Benimkinin hiç şansı yok 67 kilo ben 116 kiloyum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neresine oturuyorsun tam olarak Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Göğsüne oturuyorum sinirlenirsem yüzünede oturuyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oh keşke benim de yüzüme otursa Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Oturmuyormu o Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok oturmuyor 🥺 Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Söyledinmi hiç ona Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dedim hiç oralı değil 🥺 Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Üstüne niye oturuyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Göğsüme oturuyor ben yüzüme otursun alt tarafa otursun hızlıca istiyorum 🥺 Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Dövüyormu seni de göğsüne oturuyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dövüyor yüzüme vuruyor şeyime vuruyor acıtıyor dur diyorum dinlemiyor 🥺 Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Niye kavga ediyorsunuz sinirlendiriyormusun onu Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Ben devamlı eziyorum hoşuma gidiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onu sinirlendirmek hoşuma gidiyor sinirli olunca daha cezbedici oluyor böyle of böyle sinirini benden çıkarması çok fena Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Napıyor o zaman sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıkartıyor altımdaki şeyi eliyle sıkmaya başlıyor dur napıyorsun diyorum sen çok oldun diyor sıkıyor hızlıca kavrıyor sonra birden üstüne oturuyor Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl O sırada gücün yetmiyormu Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Yüzüme oturusan sana hediye alacağım de Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yetmiyor ağzına alıyor dur diyorum yok hızlandığında da durmak bilmez eziyor zorla içine alıyor Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Her seferinde eziyormu seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eziyor şeyimi de mahvediyor beni bir taraftan azdırıyor of Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Güresiyormusunuz hiç onunla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynı şeyi daha kaç defa soracaksın evet dedik ya kardeşim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sil görüşümü Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Kaç saat yalvardıyor seni 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Papağan gibisin biraz içerik üret Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Mesela ben yatakta üstüne yatıp bütün ağırlığımı veriyorum yatağın içine gömülüyor kıpırdatamıyor bile beni memelerimle boğuyorum onu Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Sen altta ezilirken ne hissediyorsun Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Eski kız arkadaşım gülle atıcısıydı bilek güreşinde herkesi perişan ettiği gibi kapıştığımız zaman beni omzuna atacak kadar kuvvetliydi 0 1 Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Normal güreş yaptınızmı hiç Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sevgilim daima beni yener. Yaşasın hanımcılık. 0 2 Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Güçlümu senden kaç kilosunuz ikiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O 1.55 kilosu 50 52 falandır sanırım bende 1.83 , 77 kiloyum ama o alır daima. Pis dövüşür. Pataklar. Yorumla
KemalErbay Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 587 cevap paylaştı. eşim benden iri cüsseli bazen korkutuyor beni 0 5 Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Dövüyormu seni Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Kaç kilosunuz Yorumla KemalErbay +1 yıl ben 82 o 95 kilo Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Napıyor sana Yorumla KemalErbay +1 yıl yani burdan çok rahat anlatamıyorum arkadaşım yaptıklarını Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Nickin zaten kıllandırıyor insanı :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yani eş Sevgili değilde sahibem var 0 6 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İş yaptryr başka şeylerde var Twitter hesabın varsa izleyebilirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güncel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hesabın adı sahibe liana aç bak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana neden cevap yazmadnn 😢 Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Dòvüyormuydu seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet tokat kırbaç Yorumla
Sadık_fb_ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Var ben 0 3 Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Kaç kilosunuz dövüyormu seni Sadık_fb_ +1 yıl sen döver misin onu söyle Dominantkadın00 +1 yıl Dövüyorum kocamı
Şahin06_ Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 77% +1 yıl Var olmazmii 0 9 Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Kim senmi Yorumla Şahin06_ +1 yıl Evet ben Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Dövüyormu seni Yorumla Şahin06_ +1 yıl Hemde nasil Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Kaç kilosunuz ikiniz Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Niye dövüyor seni Yorumla Şahin06_ +1 yıl İkimiz 140 kiloyuz Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl O kaç kilo Yorumla Şahin06_ +1 yıl 70 kilo Yorumla
gilyaa0653 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bence olmamali 0 0 Yorumla
Kuzeyx7 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Sigileni bile vardır bu memlekatte 0 1 Yorumla Kuzeyx7 +1 yıl Hanımefendiii Yorumla
sannoro Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. sen güçlüsün galba 0 8 Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Evet Yorumla sannoro +1 yıl kilo olarakmı neye göre :) Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Kilo fizik hepsi Yorumla sannoro +1 yıl üstüne otur ağzına falan :) Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl Hepsi var Yorumla sannoro +1 yıl kaç kilosun boy Yorumla Dominantkadın00 +1 yıl 183 116 kiloyum Yorumla sannoro +1 yıl maşallahhhh Yorumla
kadınseviyorummm Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı. illa ki vardir ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Evet 115 kilo kendisi üstüme oturuyor nefessiz kalıyorum yeter diyorum yok kalkmıyor kolay kolay bir kalksa göstericem ona gününü de işte
Gücün yetmiyormu sen kaç kilosun
Bende yapıyorum aynısını kocama yalvarıp duruyor bana benimde hoşuma gidiyor
85 kiloyum gücüm yetmiyor ama ertesi gün ödetiyorum ona
Benimkinin hiç şansı yok 67 kilo ben 116 kiloyum
Neresine oturuyorsun tam olarak
Göğsüne oturuyorum sinirlenirsem yüzünede oturuyorum
Oh keşke benim de yüzüme otursa
Oturmuyormu o
Yok oturmuyor 🥺
Söyledinmi hiç ona
Dedim hiç oralı değil 🥺
Üstüne niye oturuyor
Göğsüme oturuyor ben yüzüme otursun alt tarafa otursun hızlıca istiyorum 🥺
Dövüyormu seni de göğsüne oturuyor
Dövüyor yüzüme vuruyor şeyime vuruyor acıtıyor dur diyorum dinlemiyor 🥺
Niye kavga ediyorsunuz sinirlendiriyormusun onu
Ben devamlı eziyorum hoşuma gidiyor
Onu sinirlendirmek hoşuma gidiyor sinirli olunca daha cezbedici oluyor böyle of böyle sinirini benden çıkarması çok fena
Napıyor o zaman sana
Çıkartıyor altımdaki şeyi eliyle sıkmaya başlıyor dur napıyorsun diyorum sen çok oldun diyor sıkıyor hızlıca kavrıyor sonra birden üstüne oturuyor
O sırada gücün yetmiyormu
Yüzüme oturusan sana hediye alacağım de
Yetmiyor ağzına alıyor dur diyorum yok hızlandığında da durmak bilmez eziyor zorla içine alıyor
Her seferinde eziyormu seni
Eziyor şeyimi de mahvediyor beni bir taraftan azdırıyor of
Güresiyormusunuz hiç onunla
Aynı şeyi daha kaç defa soracaksın evet dedik ya kardeşim
Sil görüşümü
Kaç saat yalvardıyor seni 😂😂
Papağan gibisin biraz içerik üret
Mesela ben yatakta üstüne yatıp bütün ağırlığımı veriyorum yatağın içine gömülüyor kıpırdatamıyor bile beni memelerimle boğuyorum onu
Sen altta ezilirken ne hissediyorsun
Eski kız arkadaşım gülle atıcısıydı bilek güreşinde herkesi perişan ettiği gibi kapıştığımız zaman beni omzuna atacak kadar kuvvetliydi
Normal güreş yaptınızmı hiç
Sevgilim daima beni yener. Yaşasın hanımcılık.
Güçlümu senden kaç kilosunuz ikiniz
O 1.55 kilosu 50 52 falandır sanırım bende 1.83 , 77 kiloyum ama o alır daima. Pis dövüşür. Pataklar.
eşim benden iri cüsseli bazen korkutuyor beni
Dövüyormu seni
Kaç kilosunuz
ben 82 o 95 kilo
Napıyor sana
yani burdan çok rahat anlatamıyorum arkadaşım yaptıklarını
Nickin zaten kıllandırıyor insanı :D
Yani eş Sevgili değilde sahibem var
İş yaptryr başka şeylerde var Twitter hesabın varsa izleyebilirsin
Güncel
Hesabın adı sahibe liana aç bak
Bana neden cevap yazmadnn 😢