Aşk İlişkileri Sevgiliniz sizi romantik bir akşam yemeğine götürünce içinizde kelebekler uçuşuyor mu? FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sevgiliniz sizi romantik bir akşam yemeğine götürünce içinizde kelebekler uçuşuyor mu 🤔#Aşkİlişkileri Sevgiliniz sizi romantik bir akşam yemeğine götürünce içinizde kelebekler uçuşuyor mu? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. sevgilim yok 1 0 Yorumla
Seyyah_Derviş Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Yemek niyetine ne yendiğine bağlı.. Görselde kız yiyecek olmuş 1 1 Yorumla FiqHShott +1 yıl 😄😄 şık kıyafet giymişler ya ondan koydum fotoğrafı Yorumla
scorpio_woman Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kimse götürmedi götüren olsaydı uçuşurdu diye tahmin ediyorum 😅 1 0 Yorumla
Kara_biberim404 Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 54% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Uçuşuyor tabii ama artık götürmüyor.😕 1 0 Yorumla
Pasara Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evet uçuşur 🥰 1 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tabiki 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
sevgilim yok
Yemek niyetine ne yendiğine bağlı.. Görselde kız yiyecek olmuş
😄😄 şık kıyafet giymişler ya ondan koydum fotoğrafı
Kimse götürmedi götüren olsaydı uçuşurdu diye tahmin ediyorum 😅
Uçuşuyor tabii ama artık götürmüyor.😕
Hayır
Evet uçuşur 🥰
Tabiki
Evet uçuşur