Bilemiyorum, güzel bir tevafuk la tanıştık. fotoğraf attı kendini tanıttı. Ben de attım kendimi tanıtmak manasında beğendik karşılıklı. Adam yani kendini çok açan çok tanıtan biri değil. Benim hayatımı da merak edecek soruları yok en çokta burada şüpheye düştüm. Bahsettiği şeyler sanki tipik abaza merakı olan insanların soruları gibi. Ben de halisane niyetimle konuşuyorum. Ailesine bağlı olduğuna dair güzel bir imaj vermesi ve kibarlığın sebebiyle.
Ama kalbimi rahatsız eden bir şeyler var, ben mi çok safım yoksa karşı mı bilmiyorum..
Güncellemeler
+1 yıl
Yol verdim geçmiş olsun..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
bence hemen yelkenleri suya indirme zoru oyna bir süre sonra adamı çözersin zaten
Ben de öyle yapıyorum zaten. Bu oyunu çözeceğim inşallah
umarım çözersin
Umarım gülüm 🌹
Ailesine bağlı diyene kadar acaba benden mi bahsediyo diye düşündüm 😂😂😂
Peki bu vaka konusunda neler söylemek istersiniz 🎤
A derim b çıkar falan Allah muhafaza...
Yorum yapamam amcayı tanımadan, kusura bakma matmazel 🤟
:( tahmin dedim ya
Kesin abazan bir tip, kaç totişi kurtar 🥺
Bu bir de sağlık çalışanı, bana genelde güven verir bu tipler ama bu kişi beni çok şüphelendirdi.
Uuuu kesin hemşirelerle kırıtoyodur...
Kuryeler güven verir mi sence?
Severim kuryeleri :) çalışkan insanlar.
Hangi kurye bu :)
Ben ben beeeeeen 😂
Onu bırak beni alll 😂😂😂😂
Hangi kurye valla merak ettim :)
He şirketi mi soruyorsun 😂😂😂
Domino's 😂😂😂
Yaaa öyle mi😂😂 Kolaylıklar diliyorum
Sağol teşekkür ederim, ayrılırsanız haber ver emi 😂😂😂
Rica ederim :) yaw siz de bunun gibiymişsiniz :::
Yok lan dalga geçicektim 😂😂😂
Benimle mi :)
Yani
Kısmen
Olabilir
Muhakkak
:(
Şaka be, muhabbet olsun işte
Bu aralar çok moralsizim :(
Bir de böyle insanlara denk geliyorum. Benim için dua eder misiniz 🥺
Sen iste büyü bile yaparım 😂😂😂
Estağfirullah 😂
Fesubuhanallah 👳
😂😂😂Nede yakıştı o takke
Cübbe yakışmış mı 😂😂😂
www.instagram.com/.../aGlnaGxpZ2h0OjE3OTU2NjcwMzExNTc3Njg1
Hakkatten yakışmış hea 😂
Adnan Oktar mı ben mi 😂😂😂
Kalbin rahatsızsa cevabı biliyorsun. Aleni bir şekilde göremesen de ileride gözüne batacaktir. Ayrıca istekleri, menfaatleri karşıt düşmeden herkes iyidir hoştur kibardir...
Kibar derken yani saygılı manasında kullandım. Dediğiniz gibi menfaat varsa ki şüphem de orada bu sızar illa.
Bu vakayı çözmek istiyorum bakalım
Sakın kendinizi kaptırmayın. Merak da zaaftir bir yerde. Kolay gelsin
Kesinlikle bey efendi çok haklısınız dikkat edeceğim inşallah
Ne güzel sizin adınıza mutlu oldum. Rabbım hayırlı insanlar çıkarsın karşınıza
Teşekkür ediyorum bey efendi. Allah razı olsun. Hepimize inşallah Ben çok samimi oldum tüm yüreğimle karşısına çıktım. Lakin herkes maalesef o yüreği kaldırabilecek yapıda değil bunu da anladım.
Imtihani hakkıyla vermişsiniz ne mutlu. Kalp insanın pusulasi çok doğru demişler
Saygilar ablaciğim ne kadar kibarsiniz maşallah
:) :) teşekkür ederim. Sence ne olabilir mesele
Seni elde edene kadar kibar olacaktir sana göre şekil almiş o
Kibar derken aslında saygılı manasında kullandım
Ama dediğine aynı kapıya çıkar evet
Direkt yol mu vereyim yoksa bu cins vakayı çözeyim mi bilmiyorum.
Yol ver...
Edebiyat mezunu musunuz bu nasıl cümleler..
:) yok değilim bey efendi.
Bu hususta neler söylemek istersiniz 🎤
Hangi platformdan hangi amaçla tanıştınız bilmiyorum lakin partner adayınız. Kendini açan biri değil ise ya zamana bırakıp ona kendini tanıması için fırsat verin. Ya da üstüne düşmeyin alev zamanla sönsün. Abazalik konusuna gelirsek de abazalik izlenimi verdiyse kesinlikle abazadir.
Üzücü ya..
Ben de öyle düşünüyorum.
Bu enteresan vakayı çözmek isterim.
Çok üstüne düşmeden zamana bırak. Zaten abaza ise belirli bir süre sonra pes edecektir. Çünkü onu guduleyen şey beyni değil alt taraf olduğu için. Seni zaman kaybı olarak görüp yeni hedeflere geçer.
Yani bir görseniz kırk takla açıyor muhabbetlerinde biraz özele inmek için bu da zaten belli ediyor bazı şeyleri. O da yanlış insana denk gelmiş. Ben de bu tür şeyleri etik ve caiz bulmuyorum. Bakalım ne olacak..
Bir daha denediginde kesin ve net şekilde uyarın bakalım. Ortaya çıkar ne olduğu.. Başarılar.
Teşekkür ederim aynen bunu yapacağım inşallah
Bence güvenmemelisin
Ne yapmalıyım başka sence..
Yüksek ihtimalle zaten senle sadece farklı şeyler için konuşuyor, sende onun için konuşuyorsan sorun yok ama niyetin o değilse o insana güvenmemelisin ve konuşmamalısın
Yol ver gitsin zorlama sende kendini
Sizde uyandırdığı izlenim?
Oyun oynuyor yatağa atmak için
:/
Gizlidesin
Nerde tanıştınız
Sosyal bir platformda lakin çok daha farklı bir yerden tanışmışlıkla
Anladım soruna cevap olarak da muhtemelen seni pek beğenmemiş sadece veya konuşma tarzını o yüzden pek ilgi göstermiyor yoksa hoşuna giden erkek gerçekten tanımak için elinden geleni yapar diye düşünüyorum ama tam emin değilim günahını almak istemem
Lakin sözleri konuşmaları sürekli beğendiğine dair. Yani bir iki kere anlık fotoda atalım, işte tanıma işini çok abartmadan ailem size gelsin mi diye sordu. Yani vallahi anlamıyorum benimle oyun mu oynuyor yoksa farklı bir amacı mı var
Yani yeni tanıştığı birine hemen bu kelimeleri kullanıyor ise samimi değildir espiri yapıyordur daha çok senin ile ilgili sorular muhabbet geçiyor olması gerekli seninle zaman geçirmek için seninle buluşmak için çabalaması lazım
Bütün psikologlar der ki biri başta eğer fazla samimi davranıyorsa orada bir samimiyetsizlik ya da bir menfaat olabilir.
Çünkü doğal olan kişinin ilk tanıştığı insana mesafeli olmasıdır
Evet katılıyorum önemsediği kızı ileri düşündüğü vs daha ağır sağlam adımlarla ilerler direk samimi olup birşeyler talep etme durumu oluşmuş ise geçici olarak bakıyordur
Bana yazabilir misin bişi sormak istiyorum da
Hiç uğraşma boşuna sl gitsin yakasını yavşağı n
Evet hadi eve gecin